- 10 Haziran 2020
- 145
- 95
- 48
- Konu Sahibi Mutsuzbiri123
-
Şu an için dövme yaptırma şansım yok aile evinde yaşıyorum ve ailem çok karşıDövme yaptırıyor bazıları. Sizin için uygunsa düşünebilirsiniz.
contractubex diye iz gecirici bir jel var arastirin isterseniz belki ise yararBenim kollarımda kesik izleri var bazıları fazla belirgin değil kedi tırmalaması gibi duruyor ama bazıları çok belirgin hatta bazen kanıyorlar lütfen ergenlik şımarıklık yaptığımı falan düşünmeyin anksiyete bozukluğu ve psikotik özellikli majör depresyon tedavisi görüyorum çok ağır ilaçlar kullanıyorum kendimi çok zayıf hissettiğim hatta yaşamak istemedigim zamanlar oluyor elimde değil bunu kontrol etmek bu zamana kadar uzun kollu şeyler giyerek ailemden saklamayı başardım bu durumu ama yaz geliyor ne yapicam nasıl saklicam bilmiyorum bu izleri saklamak veya geçirmek için bildiğiniz bir yol var mı
18 yaşındayım çalışmıyorum bu tedaviyi karşılayacak kendi maddi gelirim yok aileme söylesem yardımcı olurlar ama sorun onların öğrenmemeli zaten o yüzden ne yapacagimi şaşırdımAğır psikolojik rahatsızlıklar geçirmişsin çok geçmiş olsun yaşınız küçük galiba..tabiki aklıma ufak lazerli estetik operasyonlar geldi ama.bunu karşılayacak maddi gücünün olmadığını düşünüyorum.kozmetik ağırlıklı bir eczaneye gitseniz ve kolunuzu gosterseniz belki bu tarz yaralara iyi gelen krem tavsiye ederler.konu sahibi en başta dıştaki yarayı boşver neden kendini sevmiyorsun içindeki yaraları duzeltmen lazım.
Benim yakınımda majör depresyon geçirdi şuan baya yaşı var ama kolundaki izler duruyor.kucukken annem farketti ama sadece üzüldü sorun olmadı.annenle paylasabilirsin üzülmr hersyin bir çaresi var yeterki hayata umutla bak ve kendini sev.18 yaşındayım çalışmıyorum bu tedaviyi karşılayacak kendi maddi gelirim yok aileme söylesem yardımcı olurlar ama sorun onların öğrenmemeli zaten o yüzden ne yapacagimi şaşırdım
18 yaşındayım çalışmıyorum bu tedaviyi karşılayacak kendi maddi gelirim yok aileme söylesem yardımcı olurlar ama sorun onların öğrenmemeli zaten o yüzden ne yapacagimi şaşırdım
fondotenle kapanmıyor mu?her izi kapatan bir marka vardı ama adını hatırlayamadım fiyatı biraz tuzlu idi.ünlülerde kullanıyor izlerini kapatmada onuBenim kollarımda kesik izleri var bazıları fazla belirgin değil kedi tırmalaması gibi duruyor ama bazıları çok belirgin hatta bazen kanıyorlar lütfen ergenlik şımarıklık yaptığımı falan düşünmeyin anksiyete bozukluğu ve psikotik özellikli majör depresyon tedavisi görüyorum çok ağır ilaçlar kullanıyorum kendimi çok zayıf hissettiğim hatta yaşamak istemedigim zamanlar oluyor elimde değil bunu kontrol etmek bu zamana kadar uzun kollu şeyler giyerek ailemden saklamayı başardım bu durumu ama yaz geliyor ne yapicam nasıl saklicam bilmiyorum bu izleri saklamak veya geçirmek için bildiğiniz bir yol var mı
Yeni izlerse contratubex jel kullanarak gecirmeyi deneyebiirsiniz nester kesigi izlerini bile yok ediyor.Benim kollarımda kesik izleri var bazıları fazla belirgin değil kedi tırmalaması gibi duruyor ama bazıları çok belirgin hatta bazen kanıyorlar lütfen ergenlik şımarıklık yaptığımı falan düşünmeyin anksiyete bozukluğu ve psikotik özellikli majör depresyon tedavisi görüyorum çok ağır ilaçlar kullanıyorum kendimi çok zayıf hissettiğim hatta yaşamak istemedigim zamanlar oluyor elimde değil bunu kontrol etmek bu zamana kadar uzun kollu şeyler giyerek ailemden saklamayı başardım bu durumu ama yaz geliyor ne yapicam nasıl saklicam bilmiyorum bu izleri saklamak veya geçirmek için bildiğiniz bir yol var mı
En iyi çözüm dövme yaptırmak...Benim kollarımda kesik izleri var bazıları fazla belirgin değil kedi tırmalaması gibi duruyor ama bazıları çok belirgin hatta bazen kanıyorlar lütfen ergenlik şımarıklık yaptığımı falan düşünmeyin anksiyete bozukluğu ve psikotik özellikli majör depresyon tedavisi görüyorum çok ağır ilaçlar kullanıyorum kendimi çok zayıf hissettiğim hatta yaşamak istemedigim zamanlar oluyor elimde değil bunu kontrol etmek bu zamana kadar uzun kollu şeyler giyerek ailemden saklamayı başardım bu durumu ama yaz geliyor ne yapicam nasıl saklicam bilmiyorum bu izleri saklamak veya geçirmek için bildiğiniz bir yol var mı
Amin çok teşekkür ederim allah bunu yaşayan herkesin yardımcısı olsunDermacol marka fondoten var,o işe yarar ileride dövme yaptırabilirsin. Allah yardımcın olsun hep derim allah kimseyi aklıyla sınamasın .ben titizlik rahatsızlığına yakalanmıştım yeni yeni kurtuluyorum berbat birşey insanın beyniyle savaşması.youtubede ‘izzet güllü ‘ videolarını izlemeni öneririm.onun kitapları filanda var.bana ilaç gibi geldi. Bir yerin ağrır ağrı kesici alırsın geçer ameliyat olursun geçer ama bu beyin varya felaket birşey. Umarım allah yardımcın olur kurtulursun.
İzler ne kadar zamandır varŞu an için dövme yaptırma şansım yok aile evinde yaşıyorum ve ailem çok karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?