- 13 Eylül 2015
- 21.893
- 68.789
- 598
- Konu Sahibi Mutsuzbiri123
-
Yine de annenle paylasmalisin canım.Ben sadece annemin görüp üzülmesinden korkuyorum lütfenbunu düşünerek cevap verin
Hastalığımı biliyorlar zaten tedavi görüyorum kesikleri bilmiyorlar sadece söyleyemem onlarıAilenden nasıl saklayabildin ki ??? Hem niye saklıyorsun? Eğer hastaysan ki ailenizden saklamanız çok yanlış . Vicdan azabı çekerler ömür boyu . Bence annene yarın göster . Kesin çözüm olması için öncelikle bunları bir daha yapmamanı sağlamak amacıyla tedavi görürsün .
Sonrasında da dr tavsiyesine göre davranırsın . İlaç , lazer vs artık her neyse.
saklamaya çalıştığı içinde psikolojisi bozuluyor.Ailenden nasıl saklayabildin ki ??? Hem niye saklıyorsun? Eğer hastaysan ki ailenizden saklamanız çok yanlış . Vicdan azabı çekerler ömür boyu . Bence annene yarın göster . Kesin çözüm olması için öncelikle bunları bir daha yapmamanı sağlamak amacıyla tedavi görürsün .
Sonrasında da dr tavsiyesine göre davranırsın . İlaç , lazer vs artık her neyse.
Ama tek ilaçla olmaz ki,tek başına üstesinden gelemezsin canimTedavi görüyorum zaten uzun zamandır ilaç kullanıyorum ama pek faydası olmadı malesef
Yok etmese de hafifletir, kesik gibi değil de kedi tırmığı gibi görünmesini sağlayabilir, fondöten falan yazılmış yazın ne işe yarayacak ki, terledikçe sağa sola kıyafete bulaşacak, akacak.
Sadece ilaç değil ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde psikoterapiye de gidiyorum iyi olmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor işteAma tek ilaçla olmaz ki,tek başına üstesinden gelemezsin canim
18 yaşındayım çalışmıyorum bu tedaviyi karşılayacak kendi maddi gelirim yok aileme söylesem yardımcı olurlar ama sorun onların öğrenmemeli zaten o yüzden ne yapacagimi şaşırdım
Yaşın kaç canimSadece ilaç değil ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde psikoterapiye de gidiyorum iyi olmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor işte
Ağlama krizleri veya sinir krizleri yaşadığım anlarda yapıyorum hala kendime hakim olamıyorum o an :'(Gülüm hala cizmeye veya kesmeye devam ediyormusun? Tedavi görüyormusun? Hafif bodyler veya uzun kollu tunikler ile ört. Ama bir anne olarak ben bilmek isterdim. Cünkü evladimin yaninda olmak isterim ne olursa olsun. Ben izler icin degil, evladimin bana güvenip anlatamadigina üzülürüm. Utanilacak birsey yok ortada. Cok gecmis olsun
Yani kusura bakma ama yani hiç mi bulaşık yıkamadın , hiç mi kolunu sıvamadın ?Hastalığımı biliyorlar zaten tedavi görüyorum kesikleri bilmiyorlar sadece söyleyemem onları
Aynen öyle . Annesi bir yetişkin olarak belki çok güzel bir çözüm bulacak . Ahhh bu gençlik ahhhh .saklamaya çalıştığı içinde psikolojisi bozuluyor.
Odanı kilitliyormusun,bunu pek fazla yapma,ailenle biraz daha zaman geçirmeye calis.Ağlama krizleri veya sinir krizleri yaşadığım anlarda yapıyorum hala kendime hakim olamıyorum o an :'(
Contractubex jel alıp düzenli kullan.Benim kollarımda kesik izleri var bazıları fazla belirgin değil kedi tırmalaması gibi duruyor ama bazıları çok belirgin hatta bazen kanıyorlar lütfen ergenlik şımarıklık yaptığımı falan düşünmeyin anksiyete bozukluğu ve psikotik özellikli majör depresyon tedavisi görüyorum çok ağır ilaçlar kullanıyorum kendimi çok zayıf hissettiğim hatta yaşamak istemedigim zamanlar oluyor elimde değil bunu kontrol etmek bu zamana kadar uzun kollu şeyler giyerek ailemden saklamayı başardım bu durumu ama yaz geliyor ne yapicam nasıl saklicam bilmiyorum bu izleri saklamak veya geçirmek için bildiğiniz bir yol var mı
Ev işi yaparken falan hiç kollarımı sıvamadım ilaçlar sürekli uyutuyor zaten kendimde o gücü bulup anneme yardım etmem de çok nadir oluyor. Tam aksine ailem aşırı ilgilidir öğrenmelerini o yüzden istemiyorum zaten çok takarlar bu konuya o yüzden onlara hastalık düzelmeye başladi gidi davranmaya çalışıyorum daha iyi olduğumu sanıyorlar. Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ama gerçekten çok zor şeyler yaşıyorum bir de onları uzmanın vicdan azabı mi yasamak istemiyorumYani kusura bakma ama yani hiç mi bulaşık yıkamadın , hiç mi kolunu sıvamadın ?
Ya annen ilgisiz davranıyor sana karşı ya da sen çemkirgensin .
Allah korusun , kimsenin başına vermesin ama kolundaki yaralar hiç mi kanamadı , hiç mi kıyafetine bulaşmadı ?
Bence bunları düşünmek bile stresini artırır .
Bunları anne şu zamanlarda yapıyorum , öyle olunca bana engel olun de . Hatta o hale gelince seni güvenli bir odaya alsınlar , kendine zarar vermeyeceğin bir şeyler düşünsünler . Bunu kremle lazerle çözemezsin
Ailemde hiçbir sıkıntı yok annem babam çok iyi insanlardır babam sesini bile yükselemez banaOdanı kilitliyormusun,bunu pek fazla yapma,ailenle biraz daha zaman geçirmeye calis.
Annenle bir şeyler dene.
Basit yemekler dene,bazı akşamlar sen koy sofraya.
Ailen çok mutlu olacak,bu seni de mutlu edecek.
Baban nasıl biri,aile ortamınız sağlıklı ve güzel mi?
Yanlış yapıyorsun . Yanlış düşünüyorsun, çok yanlış yoldasın .Ev işi yaparken falan hiç kollarımı sıvamadım ilaçlar sürekli uyutuyor zaten kendimde o gücü bulup anneme yardım etmem de çok nadir oluyor. Tam aksine ailem aşırı ilgilidir öğrenmelerini o yüzden istemiyorum zaten çok takarlar bu konuya o yüzden onlara hastalık düzelmeye başladi gidi davranmaya çalışıyorum daha iyi olduğumu sanıyorlar. Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ama gerçekten çok zor şeyler yaşıyorum bir de onları uzmanın vicdan azabı mi yasamak istemiyorum
Ağlama krizleri veya sinir krizleri yaşadığım anlarda yapıyorum hala kendime hakim olamıyorum o an :'(
Kantoron yağı kullan iz silmede birebirSon 3 4 aydır ama ilk zamanlarda yaptığım yaralar fazla derin değildi izleri neredeyse belli olmuyor çok dikkatli bakmadıkça ama son zamanlarda hastalık kötüleştikçe yaralar da derinleşti malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?