• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolumu Yaktı..

cok zor bir durum hem sevgiliniz hem sizin icin...... su an cok.kotu bi psikolojide eminim istem disi yapmistir. yaninda olmaya devam edin zamanla atlatir umarim. Allah sizede sabir versin bu arada.

Ne için yanindasiniz ; sevdiğiniz için mi , acıma hissi mi , yarı yolda bırakmama vicdanı mi ?
Evlenmeyi düşünüyor musunuz ?

Bir arkadaşım vardı. Yüzü tamamen yanmış olan bir sevgilisi vardı. Hastaneye gelip giderdi sürekli. Herzamankinden daha sevgili daha ilgiliydi. Çocuk daha fazla bağlanmıştı. Çocuğun psikolojisi altusttu haliyle , özel tedavi görüyordu.
Sonra birgün pat diye gelip gitmeyi kesti. Evlenmiş olduğunu duyduk.

Arkadaşım , yüzünün yaniğindan daha ağır bir psikolojik travma yaşadı. Hala toparlanamadı, 8 sene oldu.

Çok geç bi cevap oldu, yeni girdim siteye.
Hayır acıma duygusu yok, sevgimden eminim hiç şüphem yok buna dair. Yanındayken sadece o değil bende mutlu huzurlu hissediyorum.
Evlilik için evet evlenmek istediğim adam bu, çocuklarımızı onun dizinde otururken görebiliyorum düşündüğümde. İyi bir eş,iyi bir baba olabilir mi diye sorduğumda kendime evet cevabını alabiliyorum.
Ne zaman olur bilemiyorum tabi, ama bu düşünce ile görüşmeye başladık, ilerlemek istediğimiz yol buydu, şu an bunlarla ilgili çok konuşmuyoruz, önce tedavisinin tamamen bitmesini istiyoruz kafamız rahatken herşeyi yoluna koyabilelim diye.
Ama evet, evlenmek istediğim ve aşık olduğum adam.

Cok gecmis olsun ,Allah beterini gostermesin ve yardimciniz olsun.. Hic kolay olmamali gercekten cok uzucu bir durum.
Yapilacak sey degil tabiki ama psikolojisi o kadar bozukturki, ne desek bos..
Mutlu gunleriniz olsun insallah

Back
X