- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 32
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
-
Annem de başından beri sıcak bakmıyordu bu ilişkiye, ama ben yine de sans verdim yas 22. Bugün onun yaninda çalışan kızla da konuştum, onu eve bırakmış falan. Espri yapıyormuş arada. Gulumsedim, ama içim kan ağlıyor. Hic mi hic savasmadi, ben nasıl cekicem tüm yükü bunca sorunla.yaşın kaç bilmiyorum ama emin ol ki bi kaç yıl sonra keşke kendimi okadar yıpratmasaydım diyeceksin kendine yaptığın haksızlığa huzursuzluğa mutsuzluğa yanacaksın.insan hayata bi defa geliyo boşver bu günler elbette geçeçek biliyorum şimdi dünya başına yıkılmış gibi hissediyorsun ama hepsi gececek emin ol.kedin diyorsun bitti dedğinde üstelememiş oçoktan vazgeçmiş zaten bu ilişkiden .benden sana tavsiye Allaha sığın sana yol gösterir içini huzurla doldurur emin ol.tek ilaç Allahı anmak bence.Allaha sığın güven dua et hepsi gececek.ilerde boşyere üzülmüşüm diyeceksin emin ol
Aynen canım iyiydim aslında bugün onun yanında çalışan personel arkadaşla konuşunca bende teller koptu, kalbimin kiriklari canımı yakti..Su dunyada alistigim o kadar kotu olay oldu ki, eminim sen de alisacaksin ama zamanla. Insan alismahyi beklerse alisamiyor maalesef. Zaman kavramiyla birlikte alisma tamamlaniyor. Kendini baaka seylere verip kafa dagitman lazim, yalniz kalmaman lazim, dusunmemen lazim yani bunun icin baska seylere odaklanmak baska seyler dusunmek gerekiyor.
Biz her zaman burdayiz, ne zaman kafani bosaltmak dagitmak istersen
Aynen yoktu canım keşke olmasaydı. Finaller bitince markette ise girdim orda tanıştık bu arkadaşla. Bir buçuk ay surdu. İki gün önce bitti. Hızlı başladı ve öyle bitti.Kız ne ara buldun? Ne kadardır çıkıyodunuz? Ya sen en son sevgilim yok demedin mi o_o
Ben de bugun baska bir arkadasima sunu dedim yine: 'Her kotu olay insani daha cok guclendiriyor' Benim boyle olmamin sebebi biraz erken gormus olmam. Suan mesela cok rahat guvenmem kimseye, sende tek sorun buydu ama yapacak birsey yok hersey yasanarak ogreniliyor. Inanc cok onemli, ileriye daha iyiye inanmak zorundasin..Aynen canım iyiydim aslında bugün onun yanında çalışan personel arkadaşla konuşunca bende teller koptu, kalbimin kiriklari canımı yakti..
Ama daha güçlü olcam inşallah, senin ve diger kizlarin dediği seylere daha çok dikkat etcem..
onla ilgili hiçbişeyle ilgilenme asla sosyal medyadan takip etme onun yanında olan kişilerden sana haber getircek kişilerden uzak dur.ne kadar ondan haber almazsan o kadar çabuk unutursun.baksana o hayatına bişey olmamış gibi devam ediyo Allah aşkına sende boşver ya varya 1 kaç yıl geçsin bu boşa geçen yıllarına yanacaksın.biliyorum bi anda unutamazsın çok zor ama onu hatırlatacak herşeyden uzak dur tek çare bu ve dediğim gibi Allaha sığınmakAnnem de başından beri sıcak bakmıyordu bu ilişkiye, ama ben yine de sans verdim yas 22. Bugün onun yaninda çalışan kızla da konuştum, onu eve bırakmış falan. Espri yapıyormuş arada. Gulumsedim, ama içim kan ağlıyor. Hic mi hic savasmadi, ben nasıl cekicem tüm yükü bunca sorunla.
Ayrıca dediginiz gibi kalpler ancak Allah'i anmakla huzur bulur, dönüş ona..
Halbuki daha önce de kotu bir olay yaşamışken çok kolay güvendim, sanırım boşluktan oldu. Ama bu olay bana aslında yalnizliginda güzel birşey olduğunu gösterdi. Boşluk psikolojisine birebir.Ben de bugun baska bir arkadasima sunu dedim yine: 'Her kotu olay insani daha cok guclendiriyor' Benim boyle olmamin sebebi biraz erken gormus olmam. Suan mesela cok rahat guvenmem kimseye, sende tek sorun buydu ama yapacak birsey yok hersey yasanarak ogreniliyor. Inanc cok onemli, ileriye daha iyiye inanmak zorundasin..
Aslında boşa giden yıl yokda boşa giden bi buçuk ay var :) dediginiz gibi ben o kızla konusuncaya dek o kadar depresif değildim, konuştuktan sonra boyle acidi icim. Ama o kıza da dedim kararliyim bitti diye. Rabbim hayırlı es nasip etsin hayırlı zamanda, ve hepimiz ona teslimiz..onla ilgili hiçbişeyle ilgilenme asla sosyal medyadan takip etme onun yanında olan kişilerden sana haber getircek kişilerden uzak dur.ne kadar ondan haber almazsan o kadar çabuk unutursun.baksana o hayatına bişey olmamış gibi devam ediyo Allah aşkına sende boşver ya varya 1 kaç yıl geçsin bu boşa geçen yıllarına yanacaksın.biliyorum bi anda unutamazsın çok zor ama onu hatırlatacak herşeyden uzak dur tek çare bu ve dediğim gibi Allaha sığınmak
Amaaaaan yalnızlıktan daha güzel bişey yok.Halbuki daha önce de kotu bir olay yaşamışken çok kolay güvendim, sanırım boşluktan oldu. Ama bu olay bana aslında yalnizliginda güzel birşey olduğunu gösterdi. Boşluk psikolojisine birebir.
Kesinlikle canım vallahi iki ay önceki halimi özlüyorum o finallerle boğuşan beni :) sen naptin durumlar nasiAmaaaaan yalnızlıktan daha güzel bişey yok.
Aynen aynen yalnizlik aslinda en rahati, sadece biraz aceleci davrandin ama olsun hani kader derler ya kaderinde yasamak varmis o yuzden yapabilecek tek sey guzel bir gelecek hayal etmek onun icin cabalamak..Ders olsun kurs egitim olsun onlara saril. Sosyal olman lazim cok fazla bu ara..Halbuki daha önce de kotu bir olay yaşamışken çok kolay güvendim, sanırım boşluktan oldu. Ama bu olay bana aslında yalnizliginda güzel birşey olduğunu gösterdi. Boşluk psikolojisine birebir.
Aynen yasancakmis yaşandı ve bitti. Çok acele ettim, ve bu islerin aceleye gelmediğini istemekle çok olmadığını gördüm. Aynen canım staj bitiyor simdi. Kurs kayıtları falan başlıyor okulum da açılıyor ya canım okulumu özledim.Aynen aynen yalnizlik aslinda en rahati, sadece biraz aceleci davrandin ama olsun hani kader derler ya kaderinde yasamak varmis o yuzden yapabilecek tek sey guzel bir gelecek hayal etmek onun icin cabalamak..Ders olsun kurs egitim olsun onlara saril. Sosyal olman lazim cok fazla bu ara..
aynen öyle canım evlendiğinde daha iyi anlayacaksın boşyere hayatını mahvettiğini.Aslında boşa giden yıl yokda boşa giden bi buçuk ay var :) dediginiz gibi ben o kızla konusuncaya dek o kadar depresif değildim, konuştuktan sonra boyle acidi icim. Ama o kıza da dedim kararliyim bitti diye. Rabbim hayırlı es nasip etsin hayırlı zamanda, ve hepimiz ona teslimiz..
Okula başlayınca inan bu üzüntün geçecek, şuan sadece boşlukta kaldığını hissediyorsun okul dersler başlasın unutacaksın elbet. Buralara takıl gel foruma aklını başka yerlere götürelim:))Aynen yasancakmis yaşandı ve bitti. Çok acele ettim, ve bu islerin aceleye gelmediğini istemekle çok olmadığını gördüm. Aynen canım staj bitiyor simdi. Kurs kayıtları falan başlıyor okulum da açılıyor ya canım okulumu özledim.
İnşallah hayirlisiyla Allah bana ve isteyenlere o günleri gösterir..aynen öyle canım evlendiğinde daha iyi anlayacaksın boşyere hayatını mahvettiğini.
Bir de o kızla muhabbetini kiskandim açıkçası. Çünkü kızlarla hic muhatap olmazdı o. Bu kizla baya bi muhattap olmuş megersem. Aman bana neyse artik.Okula başlayınca inan bu üzüntün geçecek, şuan sadece boşlukta kaldığını hissediyorsun okul dersler başlasın unutacaksın elbet. Buralara takıl gel foruma aklını başka yerlere götürelim:))
Belki de bilerek yapmaya çalışıyorlar, yani nebilim kız belki ona birşey hissediyor sana gıcıklığına söyledi falan olabilir yani. Sen takılma boşver, hatta bence onla ilgili herşeyi at gitsin..Bir de o kızla muhabbetini kiskandim açıkçası. Çünkü kızlarla hic muhatap olmazdı o. Bu kizla baya bi muhattap olmuş megersem. Aman bana neyse artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?