• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolyemde eşimin ismi

Strongerwoman

💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
1.066
1.269
133
Merhaba kizlar. Basit bir sey olucak ama kafama takıyorum çünkü herkesin gördüğü bişey kolye :)) isim yazılı kolyeler var ya, eşimin ismini yazdırmıştım ben. Bir kac kere taktim da ailemden görenler aa senin ismin ahmet mii diye şaka yapti sizce abes mi ya:110:

Kişiye göre değişir. Benim tercih edeceğim bir şey değil ama size hitap ediyorsa boşverin başkalarını. Içinizden öyle geliyor ve bu tarz şeyler seviyorsanız bu sizi ilgilendirir.
Tesekkur ederim. Aslinda ben hic dusunmeden yazdırmıştim. Bana hitap ediyor. Ama öyle biraz dalga geçer gibi söyleyince çıkardım. Garip mi diye sormak istedim benim gibi baskalari da varsa normaldir:) yoksa kendi ismimi de yazdırıp takayim cekmecede durmasin

Tesekkur ederim. Aslinda ben hic dusunmeden yazdırmıştim. Bana hitap ediyor. Ama öyle biraz dalga geçer gibi söyleyince çıkardım. Garip mi diye sormak istedim benim gibi baskalari da varsa normaldir:) yoksa kendi ismimi de yazdırıp takayim cekmecede durmasin

Içimizden oyle geldi ise takin bence. Garip dediginiz şey kime göre neye göre garip? Herkesin sevgi ifade şekli farklıdır. Hepimiz aynı karakterde ve zevklerde olsaydık çok sıkıcı olurdu:) ben tercih etmem ama garip de bulmam. Garip bulan insanın da hayatında bir şeyler eksiktir muhtemelen. Hiç takmayın derim.

Bana da manasız geliyordu ama yaptırdım ve severek takıyorum eşimin ismini. Kedimin fotosunu da telefon kabı yaptırdım hatta :))) kim ne derse desin siz begeniyorsaniz gerisi boş.

Bana da manasız geliyordu ama yaptırdım ve severek takıyorum eşimin ismini. Kedimin fotosunu da telefon kabı yaptırdım hatta :))) kim ne derse desin siz begeniyorsaniz gerisi boş.
Ne güzel:)) aslinda bende cevremi takmazdım ama özellikle esimin ailesi o kadar kınayıcı, elestirel ve dar kalıplı ki. Moralimi bozmak istemiyorum artık cogu seyi laf söz olmasin diye yasamaya başladım. Sizin gibi destek lazım bana biraz :)♡

Merhaba kizlar. Basit bir sey olucak ama kafama takıyorum çünkü herkesin gördüğü bişey kolye :)) isim yazılı kolyeler var ya, eşimin ismini yazdırmıştım ben. Bir kac kere taktim da ailemden görenler aa senin ismin ahmet mii diye şaka yapti sizce abes mi ya:110:
sadece eşinin adı varsa biraz tuhaf ama bir kaç kişide aile kolyesi gördüm kendi adını çocuklarının adı falan

Kuzenim düğün hediyesi esimin ve benim adimizin bas harflerini yazdırmıştı. Kızım olunca arkasına da ust tarafi kızımın adını yazdırdım. Başka çocuğum olursa alta onunda ismi sığacak şekilde ayarladık. Aile kolyesi gibi oldu. Hem ister esimin yazar ister çocuğumun kimi ne ilgilendiriyor. Boşverin milleti

Onu yapanlar 5 yaşında mı aceba 😒

Back
X