Yatak Odası Dekorasyonu kombin de yardımcı olurmusunuz lütfen?

suprizzzyumurta

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
162
21
48
İstanbul
selam kızlar benım yatak odam beyaz olacak mobılyalar yatak örtüsüde beyaz olacak halı yı pudralı pembeli

beyazlı alsam tül beyaz fonlarıda pembe veya pudra alsam olurmu kanatları sizce

pembede güzel olur benimde mobilyalarım beyaz mürdüm rengi yani koyu mor aldım halı yı perdede fonlar aynı çok güzel bir havası var mor beyaz kombinasyonu bu yıl çok moda modasıda geçecek gibi değil ...

pembede güzel olur benimde mobilyalarım beyaz mürdüm rengi yani koyu mor aldım halı yı perdede fonlar aynı çok güzel bir havası var mor beyaz kombinasyonu bu yıl çok moda modasıda geçecek gibi değil ...

olur cnm nıye olmasın. benım yatak odamda beyaz mobılyalarım. yatak örtum ve perdem kırmızı. halım kırmızı beyaz sıyahlı bırşey.
nıye beyaz alıyorsunkı yatak örtusunu. örtu baya renlendırıyo odayı cunku

canım fonları çiçekli içinde pembe çiçekleri olan ingiliz tarzı kumaşlarda kullnabilirsin,desenli kullnıca renk katmış olursun
fotoda olduğu gibi kullanbilirsin,çiçekli kumaşlardan

Son düzenleme:
Pudra pembe halı alabilirsin tabi ama bence perdeyi daha canlı yapsan yatak örtüsünün üzerine de aynı canlılıkta kırtlentler koysan çok daha hoş olur.Mesela Gül kurusu,pudra pembesi ve beyaz daha canlı olur derim

Cok güzel olur canim pembe benim rengim zaten
Bencede beyaz tul ve kenarlarına pembe koyarsan cok güzel olur
dekodada pembe olursa yasakmi reklam sayılır mi bilmiyorum ams ikeada pembe vazo teneke ve mumlar var makyaj masan icin fikir olur

Beyaz-pudra güzel kombin bence. Yatak odasında böyle iç açıcı renkler kullanılması taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…