arkadaşlar merhaba. ya uzun süredir doğru düzgün bişey giyemez oldum. kombin kabiliyetimi de kaybettim sanırım
( dolabımda bir sürü kıyafet, aksesuarlar falan var ama ben kullanamıyorum. genelde aynı şeyleri giyip çıkıyorum.
dolabının resmini koyan bazı arkadaşlarınkine baktım. walla ben de koysam da kısa zamanda bi fikirler verseniz. başkalarının görüşlerine de ihtiyaç vardır her zaman bilirsiniz.. benim bişeyle uyduramadığımı siz uydurursunuz belki.
yaaa bana ne oldu!!!! bebişten sonra nasılsa evdeyim diye hiç üstüme başıma bakmaz oldum ya, çalışırken böyle miydi? ahhh.. ahh.. ama o dünyanın en tatlı varlığı yinede.
en kısa zamanda dolabımı, takılarımı, aksesuarlarımı flan eklerim.
görüşmek üzere.
:a015::içelim:

dolabının resmini koyan bazı arkadaşlarınkine baktım. walla ben de koysam da kısa zamanda bi fikirler verseniz. başkalarının görüşlerine de ihtiyaç vardır her zaman bilirsiniz.. benim bişeyle uyduramadığımı siz uydurursunuz belki.
yaaa bana ne oldu!!!! bebişten sonra nasılsa evdeyim diye hiç üstüme başıma bakmaz oldum ya, çalışırken böyle miydi? ahhh.. ahh.. ama o dünyanın en tatlı varlığı yinede.
en kısa zamanda dolabımı, takılarımı, aksesuarlarımı flan eklerim.
görüşmek üzere.
:a015::içelim: