Geldim geldim. Ne cene caliniyor burda?COLIN ben burdayım gelmek istersen
Ekşın konulara haberleşip daha hızlı yetisiyoruz arkasından dedikodusunu yapıyoruz şekerim
Ay ne gicik kadindi o. Hem soruyor, hemde milleti azarliyor. Evde kocasina iki laf edemiyor, burda millete cemkiriyor.Kocaso yemeklerini begenmeyen kadin var ya hani bir uye dua yazmisti. Sen hepsini okuyor msuun demistin
Hoşgeldin şekerim buyur istediğin yeri kapGeldim geldim. Ne cene caliniyor burda?
He bende yorum yaptım birisi bütün sureleri okuyormuş yemek yaparken, bende hepsini okuyorsun yazmıştım ondan yemek lezzetli oluyormuşAy ne gicik kadindi o. Hem soruyor, hemde milleti azarliyor. Evde kocasina iki laf edemiyor, burda millete cemkiriyor.
Ay ne gicik kadindi o. Hem soruyor, hemde milleti azarliyor. Evde kocasina iki laf edemiyor, burda millete cemkiriyor.
Öpmezsen öpme Bende hastayım zaten
Yoo ben evliyimKiiizzz sendemi bekarsin yada şoyle sorıyım kız evdemı kaldım 30 gectıysen bu plan senınde planın bu
Yoo ben evliyim
Yinemi yanlış mesaj yazdım
Amma ekşınlı hayatın var senindeMerabayin gençler acayip aciktim ya la beeen güya yemek yicektik bi anda kavgada buldum kendimi Hahahaha karakola dusmedim allahtan. .
Oslediniz mi benicancanlar trend konular ne hemen ucayim iki laf sokup çıkayım
Amma ekşınlı hayatın var seninde
Yine kimin tavuguna kış dedin
Huseyin balli'yi kacirdin mi sen?Laf sokulak konu yok be canısı bugunun tek aksıyonu aldatılan erkek uye :)
Laf sokulak konu yok be canısı bugunun tek aksıyonu aldatılan erkek uye :)
Huseyin balli'yi kacirdin mi sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?