Uyeyi gozardi ettim link atamiyorum biktim konusu. Konu yanlis yerde sanirsam dedim atarlanmis bana
Biktiysan git başka yerde ağla yazcem şimdi
Aman bosver ben bugun bır leylayım bır kahve ıcıyım doncem aranıza
Ahahahahaha sakin ol suzii.. daha bomba konulara sakla kiymetli sozlerini. Kibledim zaten konu tasinmis
Evet daha erken banlanmayim şimdi belki lazım olurum
Ne ictin kiz bende aynj leyla kafasindan istiyorumm
Ahahahahaha sakin ol suzii.. daha bomba konulara sakla kiymetli sozlerini. Kibledim zaten konu tasinmis
Ne ictin kiz bende aynj leyla kafasindan istiyorumm
Akşam işlerim vardı manitalarımla ilgilenemedim kara turnam küsmüş sen küsmüşsün zaten mismoda az önce sağlam bir laf soktu bana aniiiiy dedim korkumdan hemen geldimKaraturnan yok bugün
Akşam işlerim vardı manitalarımla ilgilenemedim kara turnam küsmüş sen küsmüşsün zaten mismoda az önce sağlam bir laf soktu bana aniiiiy dedim korkumdan hemen geldim
Her birine ayrı ayrı şans veriyorum onlarda bana şans veriyorum şuan için aşkıma karşılık bulduğum @KaraTurna m var , sen çok isyankar çıktınBi koltukta 3 karpuz taşımaya utanmiyin misende diğerleri gibisin lanet olsun lanet (parmak uclarimda koşarak Ağlıyorum )
Ay benim dizim var bugun. Bir turlu katilamadim sohbete
Her birine ayrı ayrı şans veriyorum onlarda bana şans veriyorum şuan için aşkıma karşılık bulduğum @KaraTurna m var , sen çok isyankar çıktınsiteye erkek üye gelmişte konuya kilit vururcasına gönlüne kilit vurmuşsun
karpuzları dörtleyeceğim diye kızdın bana sen suziiiiUleen sen bana seni seviyom dedinde ben sana pıçak mi çektim.
karpuzları dörtleyeceğim diye kızdın bana sen suziiii
Sorma sormaHiii ne yauşuklu erkek o yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?