Kombin topiğinin çalçeneleri..

Ahahahahaha sakin ol suzii.. daha bomba konulara sakla kiymetli sozlerini. Kibledim zaten konu tasinmis

Evet daha erken banlanmayim şimdi belki lazım olurum

Ne ictin kiz bende aynj leyla kafasindan istiyorumm

Bende bi tuhafm bugün hiç havamda değilim. . Sanki varya böyle tır çarptı bana yaa

gamze polatnikolatesla göbeğime piercing yaptırmak istiyorum kısırlığa kadar gittiğini duydum bide bu göbeğe yapıştırma taşlar varmış bilen varmı nasıl bişey

Keşke konu acsada yardımcı olsak

Be azcık şiir yazayim yaa gidimde tam yazmalik hissediyorum kendimi böyle kafam hafif dumanlı

Akşam işlerim vardı manitalarımla ilgilenemedim kara turnam küsmüş sen küsmüşsün zaten mismoda az önce sağlam bir laf soktu bana aniiiiy dedim korkumdan hemen geldim

Bi koltukta 3 karpuz taşımaya utanmiyin mi sende diğerleri gibisin lanet olsun lanet (parmak uclarimda koşarak Ağlıyorum )

Bi koltukta 3 karpuz taşımaya utanmiyin mi sende diğerleri gibisin lanet olsun lanet (parmak uclarimda koşarak Ağlıyorum )
Her birine ayrı ayrı şans veriyorum onlarda bana şans veriyorum şuan için aşkıma karşılık bulduğum @KaraTurna m var , sen çok isyankar çıktın siteye erkek üye gelmişte konuya kilit vururcasına gönlüne kilit vurmuşsun

Uleen sen bana seni seviyom dedinde ben sana pıçak mi çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…