bakkk bu işin sonu fena yerlere gidiyoSeni buraya çektiğim için karsiligi olarak bas parayı pro yap beni
Kıymetli bacım napiyim
Herşeyi isteyin donumu istemeyin
Tamı tamına 30 ye ta le
Resmine baktınız yeterli vermeeeeem
Tamı tamına 30 ye ta lekredi kartıynan suzim
Gel yavrum gel, bayil sefkatli kollarima. Bu kollar kimleri agirlamadi kiayyy bayılazaaaammm
Bizim esref saatleri hic uymuyor ki anacim. Gidip ilac mi alsam naapsam, gazozuna katarimo ne be öyle cücük gibi 5 dk da neymis
uğraştığına deymez uyusun
başka zaman alirsin acisini
kocama söylerimBizimde var paramiz bizde oluruz ne var hıh
Resmine baktınız yeterli vermeeeeem
aynisindan almayın ama
Kız ben nasıl pro yapiyim benide kardeşim yaptı proDonunu istemiYom beni pro yap haftalik temizlige geliyim sana
Kız 5 dk kayboldun nerdeydinGel yavrum gel, bayil sefkatli kollarima. Bu kollar kimleri agirlamadi ki
Bizim esref saatleri hic uymuyor ki anacim. Gidip ilac mi alsam naapsam, gazozuna katarim
hahhahaGel yavrum gel, bayil sefkatli kollarima. Bu kollar kimleri agirlamadi ki
Bizim esref saatleri hic uymuyor ki anacim. Gidip ilac mi alsam naapsam, gazozuna katarim
Kız ben nasıl pro yapiyim benide kardeşim yaptı pro
Puhahaha etrafa bakindim da hic irkek yok, geri geldimKız 5 dk kayboldun nerdeydin
Kardesine söyle benide yapsınbdv ye konu acacam pro yapacak hayırsever arıyorum diye
Bu adam bana bunu da yaptirir yani sonundahahhaha
onun damlasi varmış yaaaa..
çaya çorbaya atiyosun adam hiç uymuyo sonra
Gel sana gazoz ısmarlıyım röpteşambırımı giydiydim tamdaPuhahaha etrafa bakindim da hic irkek yok, geri geldim
vazgectim yeaaaa
pro olunca kırmızı kırmızı vok göze batarya
böyle uyariyla yirtiyoruz
Sen iyice niyeti bozdun herhalbende suyu ısıttım seni bekliyodum hıh
sen bunu bi düşün balımBu adam bana bunu da yaptirir yani sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?