Hava soğuk malum cimriyim ben doğalgaza para vermiyim doğal yollardan ısınalımSen iyice niyeti bozdun herhal
Ropdöşambır sevmem ki. Siyah atlet giy, birde ustune biraz su dok, islak islak olsun, tadindan yenmezGel sana gazoz ısmarlıyım röpteşambırımı giydiydim tamda
uyarıyı aldinmi tüyücen yavruş.Niye ben hep banlaniyom valla hiç uyarmiyolar beni
sen bunu bi düşün balım
akşam cayina 2 damla sonraa
gelsin ekşın gitsin hormonlar....
arkadaşım yapmış ama fazla kacirmis salak pestil olmuş .... töbe bidaha diooo
Ben senden korktum herifte yok bugünHava soğuk malum cimriyim ben doğalgaza para vermiyim doğal yollardan ısınalım
Beyaz atlet ve paçalı don nasıl olırRopdöşambır sevmem ki. Siyah atlet giy, birde ustune biraz su dok, islak islak olsun, tadindan yenmez
Onceden soylesene bunu. Gelirdik senle guzel bir gece gecirirdikBen senden korktum herifte yok bugün
He yaa banada şaka gibi gelmistigerçek gerçek mi damla
İlk defa duydum ha
Çaya 2 damla ne katiyonsen bunu bi düşün balım
akşam cayina 2 damla sonraa
gelsin ekşın gitsin hormonlar....
arkadaşım yapmış ama fazla kacirmis salak pestil olmuş .... töbe bidaha diooo
Cıks kurtarmazBeyaz atlet ve paçalı don nasıl olır
Nuri Alço kıvamında bir urunmusÇaya 2 damla ne katiyon
Nuri alço musun sen yoksa
Beni napcanız gidin heriflerinizle uyumayin güzel gece geçirin kırmızı noktalı neyimOnceden soylesene bunu. Gelirdik senle guzel bir gece gecirirdik
Hoşgeldin şekerimNe oluyor burda herkez bırbırınemı yuruyor kımsr demıyor bır kız vardı nerde
Ben dedim kızolankız var dedim inanmadılarNe oluyor burda herkez bırbırınemı yuruyor kımsr demıyor bır kız vardı nerde
Herifler uyuyor, sen bugun bizi idare ediverBeni napcanız gidin heriflerinizle uyumayin güzel gece geçirin kırmızı noktalı neyim
Tuğra o damladan bana lazım ozaman bu araNuri Alço kıvamında bir urunmus
artık çaya çorbası neye istersen damlatiyomusun adam kadin kim icerse uyumuyomus.....
öyle donunu sallarsan kafaya takarlar seni böyleBeni napcanız gidin heriflerinizle uyumayin güzel gece geçirin kırmızı noktalı neyim
Hiçççöyle donunu sallarsan kafaya takarlar seni böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?