Hepiniz kırmızı manyağı olmuşsunuz hayatta sevmem yokmu şöyle aranızda beyaz rengi severim diyen ya
İzabelim kız burda senin oğlan küccükk. Yokmu yeni. Maaşallah maaşllahAmanın bu ne güzellik maşallah tü tü tü
Benim için kırmızı renkten vazgeçer misin sen onu söyleeSenle senle. Sana bakanın gözünü oyarım
Bide ben beyaza bayılırım
yaa lütfen beyaz ve siyah en iyisidirHepiniz kırmızı manyağı olmuşsunuz hayatta sevmem yokmu şöyle aranızda beyaz rengi severim diyen ya
Neeeey bana abla diyen o üye sen miydinBen ben ben senin için her rengi severimben sana özelden bi kere abla demiştim onu geri aldım
Kim neyiii kırmızı ne ben bilmem kırmızıyı hiç görmedim üle bişeyBenim için kırmızı renkten vazgeçer misin sen onu söylee
Koydum ama 22 yaşındayken
Şimdi yaşlandım eccik
Hemen google amcaya giriyorsun tek taş pırlanta ne var ne yok bakıyorsunyaa lütfen beyaz ve siyah en iyisidir
10 15 sayfa evel soyledim kayıtlarda vardir
Ben severim yaaaHepiniz kırmızı manyağı olmuşsunuz hayatta sevmem yokmu şöyle aranızda beyaz rengi severim diyen ya
Neeeey gri miiiBen severim yaaa
Ama ben en cok GRI severim gri
Hemde her tonunu
Neeeey bana abla diyen o üye sen miydin
Küçücük kızım abla demeye utanmıyor musun püh sana suziiim
kıyafete benimde gri favorim ama iç çamaşırı dedin mi siyah olacak agaBen severim yaaa
Ama ben en cok GRI severim gri
Hemde her tonunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?