Kombin topiğinin çalçeneleri..

Maşallah çok güzelsiniz Rabbim mutlulugunuzu daim olsun

Milletin adamlarının resmini koruyacağına kendi eşini koy bari onlardan 100 kat daha yakışıklı
Kiz valla gecen gun gelmis diyo ki, kaldir su resmi, benim resmi koy. He dedim bende, ondan sonra birsuru kiz mesaj yazsin bana, vu adam benim eski sevgilim diye. Ondan sonra bosaniriz artik dedim. Pis pis siritti, koyma koyma diyor. Pislik iste.

Kiz valla gecen gun gelmis diyo ki, kaldir su resmi, benim resmi koy. He dedim bende, ondan sonra birsuru kiz mesaj yazsin bana, vu adam benim eski sevgilim diye. Ondan sonra bosaniriz artik dedim. Pis pis siritti, koyma koyma diyor. Pislik iste.
Hehe doğru diyon sonrada uğraş dur kızlarla

Dominantt seniii
Benim için geçmişin önemi yok,tövbesi önemlidir. Yanımda nasıl o önemlidir. Hacca bile gitti eşim. Allah affederim dedikten sonra neyini kıskancam ben. Ben varken kimseye bakmasın yeter yoksa bu şişle şişlerim onu
Ben kiskanc kadinim valla. Tahammul edemem.

Ayyy ben hic oyle degilim. Kafamda kurarim da kurarim. Yona ne dedi, sarildi mi, optu mu. Bak simdiden bile sinirlendim.

Ya aslinda kiskanclik tek tarafli suren birsey. Esim beni hic kiskanmaz desem yeridir yani. Belki o kiskansa, ben hic kiskanmazdim. Eski sevgilim cok kiskancti, ama ben hic kiskanmiyordum onu. Heralde o kiskandgi icin bilemiyorum.

Ya aslinda kiskanclik tek tarafli suren birsey. Esim beni hic kiskanmaz desem yeridir yani. Belki o kiskansa, ben hic kiskanmazdim. Eski sevgilim cok kiskancti, ama ben hic kiskanmiyordum onu. Heralde o kiskandgi icin bilemiyorum.
Hımm olabilir evet. Ben iş yerine arada uğrarım kızlardan gözüm tutmadıysa asla rahat vermem ona o kızı işten çıkarana kadar. Tabi benden sebep değil başka sebeplerle. Yoksada aklıma gelmez kolay kolay

Hımm olabilir evet. Ben iş yerine arada uğrarım kızlardan gözüm tutmadıysa asla rahat vermem ona o kızı işten çıkarana kadar. Tabi benden sebep değil başka sebeplerle. Yoksada aklıma gelmez kolay kolay
Bak bak. Sende yamanmissin. Birde bana diyosun he. Uyanik seni

Iyidir kiskanclik iyi
Ben ironi yaptım similey de ne demek istediğimi anlatmamis sana

Kıskançlık iyidir tabikide
Bu hafta sonu bi olay anlatayım
Eşimi 2 defa bi bayan aradı yanlışlık oldu büyük ihtimalle
Kimdi dedim yanlış heralde dedi
Numarasını eşimin teline kaydettim (hiç kıskanç degilimdirde)
Whatsaptan kim olduğuna bakmak için
Maelesf whatsabi yokmuş geri sildim
Bu kiskancliga girermi

ivit tatlım
sapina kadar kiskancliga giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…