çalgıcılara karşı önyargılıyım artık
hoşgeldiiin :)
sabaha karşı yolculuk var ya azcık toparlanıyom azcık kk da takılıyom
senden naber len
Eh iste kuzum bildigin gibi bir degisiklik yikİyiyim canım sen nasılsın bakalım
iyiyim bidenem sen nasılsın :) eymen nasıl :)
kızaaaam artık direkt yanıma oturabilirsinEh isteeeeee net baglantisi gelsin diye beklemerdeyim kaldik telefona yineeee
Dikkat et arka koltugunda ben cikmiyim yine kanki
Cam kenarinda mi koridor tarafinda mi bak horlarim ben cok pisiyiyim bidenem sen nasılsın :) eymen nasıl :)
kızaaaam artık direkt yanıma oturabilirsin
İyi ol da kuzum değişiklik de olur bi ya ,Eh iste kuzum bildigin gibi bir degisiklik yik
cam kenarı tabiki git başkasının yanında horla o zaman çekemem ben horlama sesiniCam kenarinda mi koridor tarafinda mi bak horlarim ben cok pis
el öpenleri çok olsunBende iyiyim fıstığım , Eymen bey derin uykularda bakalım oda iyi ellerinden öper
Büyüyünce büyük adam olacam derdi dillense hep derler yael öpenleri çok olsun
şimdi uyanık olsa büyüyünce ne olacaksın diye sorardım adettendir
Bananeee yaaaaaaa yan yana oturcazcam kenarı tabiki git başkasının yanında horla o zaman çekemem ben horlama sesini
Muhtesem bir hayatim var benim bi kereİyi ol da kuzum değişiklik de olur bi ya ,hayat böyle ışte monotonluk bi süre sırasını kimseye vermiyor
bende kendimi tutamaz anneni mi daha çok seviyosun yoksa babanı mı derdimBüyüyünce büyük adam olacam derdi dillense hep derler ya
Tabisi de annesini çok sevecek babamı desinde bi ısırıyım poposunubende kendimi tutamaz anneni mi daha çok seviyosun yoksa babanı mı derdim
horlarsan dürterim o zamanBananeee yaaaaaaa yan yana oturcaz
kız babamı desinde bende ısırıyımTabisi de annesini çok sevecek babamı desinde bi ısırıyım poposunu
e demin horlarım diyodun yaBen horlamam
Isır kız ısırkız babamı desinde bende ısırıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?