Kombin topiğinin çalçeneleri..

Cidden faydası oluyormu bunun,beyaz leblebiyide severim alayım olmazsada atıştırayım bende..
Kilo vermem lazım veremiyorum bu aralar..
günaydın ablacım
evet ben böyle 7-8 kilo vermiştim geçen yıllarda. açlığı müthiş bastırıyo.
tabi bunun dışında yediklerime dikkat ettim.sabahları çıtır çıtır yediğim simitleri poğaçaları da iptal edip kepekli, çavdar ve tam buğday ekmeğine dönüş yaparak.

Gün aydın sanada,ne güzel iyi kilo vermşsin sende..
Günlük miktarı varmı peki ben elimi attımmı dibine inerim onun ,arada çavdar ekmeğide yiyorum ama ..

bi dakka yaaaa sen kaç kiloydun ki zayıftın sen hatırlıyorum

Şu anda 59 oldum,menapoza girdim o mahvetti beni bir anda kilo almaya başladım .

Günaydın efsercim

Trt HD de temizlik hastaları diye program var mutlaka izleyin,bir kaç kişi evlere gidip temizlik yapıyorlar .
Ama öyle böyle ev değil yani şu andada veriyor onu.

Trt HD de temizlik hastaları diye program var mutlaka izleyin,bir kaç kişi evlere gidip temizlik yapıyorlar .
Ama öyle böyle ev değil yani şu andada veriyor onu.
Geçen yaz çok seytertim abla aynı bölümler diye şimdi seyretmiyorum
Bak o kanalada birde bütçe düzenleme yapan bu tarz bir proğram var oda güzel abla evlere gitip ekonomik yönden eğitim veriyolar bu ara ona takıldım

Yeni keşfettim bende denk geldimi seyrediyorum çok tehlikeli bunlar takıntılı insanlar gerçi okb hastası bunlarda.
Bu dediğin hnagi kanalda hangi gün veriyor.

bi miktarı yok bence
zaten bi süre sonra bıkıyosun

Yeni keşfettim bende denk geldimi seyrediyorum çok tehlikeli bunlar takıntılı insanlar gerçi okb hastası bunlarda.
Bu dediğin hnagi kanalda hangi gün veriyor.
Aynen kimilerini tedavi için gönderiyorlar takıntıları azalsın diye kimlerinde işe yaramıyor benim annemde var çok zor bir hastalık biz bu yüzden anneme gidemiyoruz düşün
Aynı kanalada dün sabah vardı adını unutum dur yayın akışına bakıp döneyim sana

Cidden zor ya hwr anın takıntı içinde geçiyor,kirlenme korkusu var birde.
Demin ev sahibi diyorki tuvaletim geldi,kadında diyorki git bahçede yap çocuk gitti bahçede yaptı..
Tamam bekliyorum.

Cidden zor ya hwr anın takıntı içinde geçiyor,kirlenme korkusu var birde.
Demin ev sahibi diyorki tuvaletim geldi,kadında diyorki git bahçede yap çocuk gitti bahçede yaptı..
Tamam bekliyorum.
Abla bulamadım bu ara tv ayaları bozuk ekran kayıyor ismi çıkmıyor rastlarsam sana mesaj atarım
Çok zor yapalar bilirim benim annem ev kokmasın diye evde yemek pişirmiyor ev müstakil ya bahcede yada merdiven boşluğunda pişiriyor

Tamam canım aklına geldiği zaman haber verirsin bana sağol..
Ciddenmi ya çok zor bir durum bu böyle.

Tamam canım aklına geldiği zaman haber verirsin bana sağol..
Ciddenmi ya çok zor bir durum bu böyle.
Öyle cok zor biz anneme gidemiyoruz o yuzden bu hastalar hastaliğini kabullenmiyolar annem normal oldugunu düşünüyor babam öldükten sonra yanliz kalınca dahada artı

Öyle cok zor biz anneme gidemiyoruz o yuzden bu hastalar hastaliğini kabullenmiyolar annem normal oldugunu düşünüyor babam öldükten sonra yanliz kalınca dahada artı

Doğru haklısın sende,gittiğin zamanda diken üzerinde oturmak gibi olur herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…