Pire icin yorgan yakilmaz demi canNe yaparız sonra
Bir daha deeee bir dahaaaaPire icin yorgan yakilmaz demi can
Arada oluyor benim net hatı biri wi fi diğeri kendi hattı wifi kafayı yedi kendi hattı da çok yavaş yoksa tıkır tıkırTablet sorunlu ya benimki de çok yavaşladı tabletten girmiyorum artık
Piraye can sen hakikaten cansin ama operimmBir daha deeee bir dahaaaa
Benimde net iyi çekiyor da tablet sorun bilgisayarda aynen tıkır tıkır :)Arada oluyor benim net hatı biri wi fi diğeri kendi hattı wifi kafayı yedi kendi hattı da çok yavaş yoksa tıkır tıkır
Piraye can sen hakikaten cansin ama operimm
Pc kullanamıyorum alışmışım taplete heşey tableten hallediyorumBenimde net iyi çekiyor da tablet sorun bilgisayarda aynen tıkır tıkır :)
Hain planlarim var saksi uygulamama izin virmiyoonapıyosun canım nasılsın bakalım
Pc daha rahat bence dePc kullanamıyorum alışmışım taplete heşey tableten hallediyorumpc bana çok tuaf geliyor
Ne gibi len Hain planlarim var saksi uygulamama izin virmiyoo
Tablet kullaniyorum su an
Tablet kullaniyorum su ankiz bu saatte niye uyuyayim
Ne gibi len 
En iyisi telefonBir yere bağımlı yaşayamam ben
Öleyim mi meraktanSekerimm uyumustun ya birkere oradan aklimda kaldi. Yapma boyle seyler ben unutmam
Diyemem saksi furur beniikorkuyorumm cok
Ne hafizaymis kiz unut ya gereksizSekerimm uyumustun ya birkere oradan aklimda kaldi. Yapma boyle seyler ben unutmam
Diyemem saksi furur beniikorkuyorumm cok
O noo hayir kimse olmesinn litfenn.Öleyim mi meraktan
Ne hafizaymis kiz unut ya gereksiz
BananekO noo hayir kimse olmesinn litfenn.
Unutamam perim senle ilgilo hersey lime lime islendi beynimee. Askim bu kaa buyuk diyorum anlamiyorsun
Bizim papatyaci nerde acep? @Papatya gelini
Yanaciklarim kizardi su an utandim gibi bisey olduO noo hayir kimse olmesinn litfenn.
Unutamam perim senle ilgilo hersey lime lime islendi beynimee. Askim bu kaa buyuk diyorum anlamiyorsun
Bizim papatyaci nerde acep? @Papatya gelini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?