O yuzden habire avatar degistiriyorsun sençok şeyden geri kalıyorum galiba
yok ben avatar değişmeye razıyım orası fazla hareketli kalbim kaldırmazO yuzden habire avatar degistiriyorsun senbdv.ye takilsaydin buna vaktin kalmazdi
Peri'm bir lavanta cayi icsek mi?yok ben avatar değişmeye razıyım orası fazla hareketli kalbim kaldırmaz
Peri'm bir lavanta cayi icsek mi?
var canimm ben cok severimiçelim tatlımama bunun çayımı varmış
aaa çayım çıkmamış benimvar canimm ben cok severim
Ayy bayılırım ama diyetteyim kuzuşum yaa ben yemeden bi çayını içsem :))mısır patlattım buyurmaz mısınız?
@-Pirayemahperi hatun Saksi_Degilim_Ben @Margarikotin @Papatya gelini @Efser @Feraceli
Ay burdayım beş gündür benim adam evdeydi pek giremedim ay şükür demin işe yolladımda bi oohhhh dedim :)) eee neler yaptınız ben yokkenO noo hayir kimse olmesinn litfenn.
Unutamam perim senle ilgilo hersey lime lime islendi beynimee. Askim bu kaa buyuk diyorum anlamiyorsun
Bizim papatyaci nerde acep? @Papatya gelini
Bol bol papatya cayi ictikAy burdayım beş gündür benim adam evdeydi pek giremedim ay şükür demin işe yolladımda bi oohhhh dedim :)) eee neler yaptınız ben yokken
Oyy kiyamam masaj yapimmii ❤❤❤
birinizde beni çiğneyiverin sevabınaOyy kiyamam masaj yapimmii ❤❤❤
Sana noldu kizz oyy KK'nin guzellerine nazarmi degdi ❤❤birinizde beni çiğneyiverin sevabına
ez beni mahperi çiğne beniSana noldu kizz oyy KK'nin guzellerine nazarmi degdi ❤❤
Oyy kiyamam masaj yapimmii ❤❤❤
birinizde beni çiğneyiverin sevabına
Deme oyle seyler utanirimmmez beni mahperi çiğne beni
sert seviyorum ben
nasılda tanıyo beni iki gözümün çiçeğiSaksimm cok kiskanc izin vermezz kii. Hunharca sefiyo beni ahahahaha
Cocuk bul etraftan 10 numara depisiyor onlar :)
Saksimm cok kiskanc izin vermezz kii. Hunharca sefiyo beni ahahahaha
Cocuk bul etraftan 10 numara depisiyor onlar :)
Yok kiz mapus kokuyor oralar urkuyorum benmahperi hatun urkek olma bdvye gel. Boyle geyikten geyige gorusuyoruz senle ozluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?