- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Varmı ekşın bi konu bdv de
Böreğin içinden saç çıkarmış
Varmı ekşın bi konu bdv de
Saksi bi alemlerdesu aralar beni sen seni ben saniyoo kafa gitmis
Hee varsa az daha eglenek. Illa yicez o bani toplu
Seni uyusana margam. Uzuluyorum bak hasta olacaksib. Bdvde eksin arayacagimdan deil asla kat'a yok oyle birsey
Puuu beceriksiz senin kizinda senin gibi oluralmiyom oğluma
Demek sen bizi gandurdun heee tembeeelhttps://www.google.ba/search?q=turk+kahvesi&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjYteSxzuHJAhUlJnIKHabQAFUQ_AUIBygB&biw=360&bih=567#imgrc=TKlggeCOqr1nGM:
Lem ekleyemedim fotoyu birturlu
Afiyett olsyn kusummm herkes buyursun
Var var neclanın kocası kıskanmıyormus neden acaba
Ayyy huysuz kaynana. Seni neclaya havale ediyorum
Kız o banli ya maytap gecion benle
Yaa telefonda chrome kullanmiyorum artik. Uc browser kullaniyorum. Onda da url kopyala yok anasini opeyimm. Kolayini bilen akil versinDemek sen bizi gandurdun heee tembeeel
Yok kıtlenmıs konusu kocası kıskanmıyormus ama mesela tesısatcı gelınce baska odaya yolluyormus
kızlar bu ince ruh da dert mi demeyin eşimden çok memnunum beni ve kızımı hiçbir konuda ihmal etmez evine bağlıdır fakat ince ruhlu değil 2 yıllık evliyim daha bi kerecik beni kıskandığını hatırlamıyorum kıyafetlerime yorum yapmaz beni kısıtlamaz of of beni çok kıskansın istiyorum
. Bak kankanın sıkıntısıBundan sonra Necla benim kankim hıh
Nobetteyim uyumiycammmmmmmHee varsa az daha eglenek. Illa yicez o bani toplu
Seni uyusana margam. Uzuluyorum bak hasta olacaksib. Bdvde eksin arayacagimdan deil asla kat'a yok oyle birsey
Yalan söylüyor bulup bizi etiketlicek başımızı yakacak
Bundan sonra Necla benim kankim hıh
Kolayı kalkarsın yaparsınYaa telefonda chrome kullanmiyorum artik. Uc browser kullaniyorum. Onda da url kopyala yok anasini opeyimm. Kolayini bilen akil versin
Bak bak senn
Suziim yaa yiceklerse bizi boyle yesinler. Yok on cesit kadin hastaligim var. Yok kocam dovdu yok babam dovdu yok oglum hasta olecek mi yenisini dogursammi acaba diye yemesinler ya
Nobetteyim uyumiycammmmmmm
Nankoooorrrr dun yaptim ya oylee. Bak ablasina nasil is buyuruyoorr puuKolayı kalkarsın yaparsınekran fotosu çekip sonra kırp ohh miss ben yatıyorum hadi yarın adam akıllı kahveni yap içerik
Marga uyudu dit dit ditYihuuu bende de uykuu yok takiliriz artik birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?