- 18 Kasım 2014
- 6.236
- 15.504
- 248
Suzim , ceza verme islemini ben yapmiyorum mune ablam yapiyor : ) cimbiziyla gelir ceker. Ortam tertemiz no problemAha bize hak verdiginiz için banlamadiniz yaniicanimm editorlerim
Sonra bidaha giremem sanıp yeni Üyelikler alcak
Margam konuya ortasindan dalis yaptim ancak genede cok eglendim. Kesskkee her gece gelseee. Benim topigimde eglenirdik ah aahhh
Çok pis korktum yaw cimbizlanmaktan
Yirttik la ne soguk terler doktum amma cenem calcene yazmaktanda geri duramadim
MissPoine @suziella benita_ask muzurtilki
Suzim , ceza verme islemini ben yapmiyorum mune ablam yapiyor : ) cimbiziyla gelir ceker. Ortam tertemiz no problem
Sonra bidaha giremem sanıp yeni Üyelikler alcak
Dustaydim valla kremlendim ovalandim keselendim bir ciktim suziimm beni etiketlemis. Konu ne bilmeden dalis yaptim.Bir kerecik bi konudan geri kalsan varyaaaaa oh diycem yetisememisssssss diycemmmmmmmmm
Ama bana o firsati hic vermiyorsun sen hihhh
Benı orda bırak kactınız hem evde kalmıs hem terkedılmıs oldum
Benı orda bırak kactınız hem evde kalmıs hem terkedılmıs oldum
Fetibor'muymus o ciďden ?Hepimizin içine Necla kaçtı
Ben bir de haftasonuna denk getiriyorum o ban olayını hep yokken ekşınlı konular olmuş oluyor.
Talibimi bulunca seni tanimam diyene bak puhahaha
Fetibor'muymus o ciďden ?
Bu bir klasıktır zor bulmusum hem benımdemı kocam bassın burayıkız az once nette okudum esra erolde evlenen bır adam karısını delık deşık etmıs bız bır kez dahamo düşünsek
Bu bir klasıktır zor bulmusum hem benımdemı kocam bassın burayıkız az once nette okudum esra erolde evlenen bır adam karısını delık deşık etmıs bız bır kez dahamo düşünsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?