- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
benim süpürgem kiralık araba mıyat uyu da rahat rahat çekiştirelim seni hadii canım içtin mi sütünüü.. süpürgeni de bana bırak. buradan bdv.ye uçarımm
olsun tabikii hemde en çikolatalısındanÇikolatalı olsun mismo olur mu
Ya lütfen amabenim süpürgem kiralık araba mıaz yede kendine bi süpürge al (az ye deyince aklıma -Piraye geldi ))
öpüyorum hepinizimismo Huy Meselesi ya sahip çık
yarın yine burada buluşalımm. sakın geç kalmaaabenim süpürgem kiralık araba mıaz yede kendine bi süpürge al (az ye deyince aklıma -Piraye geldi ))
Elimde çaylarla zor be bacımsen uyumamış mıydın? onca güzel dileği duayı boşuna mı ettim ben
sağdan çıkış var mı
Ayyyyyy künefe de isterimolsun tabikii hemde en çikolatalısından
Yemiyorum içmiyorum bişiTamam ya kızmaşapı ace tae katarım
Herşey senin iyliğin içindiYemiyorum içmiyorum bişiŞap da istemem
Ya lütfen amadiline düştüm he Samire yüzünden
yarın yine burada buluşalımm. sakın geç kalmaaa
annem sende ne iştah var öylee ama tabiki doğum günü kızını kıracak değiliz künefede olsun baklavada açammı elimdeAyyyyyy künefe de isterim
Kızlar iyi gecelerböğürerek dediydim
Bende güzel zaman geçirdim asıl ben teşekkür ederimannem sende ne iştah var öylee ama tabiki doğum günü kızını kıracak değiliz künefede olsun baklavada açammı elimde
iyi geceler efserr.. güzel muhabbetin için teşekkür ederim. yarın yine burada ol. olmazsan deşerimm
Mismooo bana neden sahip cikmadin ! Kac saat oldu ortaliklarda yohum islerimi hallettim anca geldimmmbenim süpürgem kiralık araba mıaz yede kendine bi süpürge al (az ye deyince aklıma -Piraye geldi ))
Ortadan degilsa bastan sonran bir yerden catlamissindir hihTopiğiniz hayırlı olsun
Topiği arkadaş aktivitelerimde gördümBir bakayım neler var derken Baktım beni çekiştiriyorlar
Hiç kıskanmadımOrta yerimden çatlamadım
Sağol Aus'cum
Ya ben neyin kafasini yasiyorsam sen bogurum diyorsun ben bogurtlen anliyorumooyy gel öpem seni bağrıma basasım geldii. heh yaa ben bağrımdan kırıldım demek istemiştim bugün böğrümden yazdım öyle kaldı.. hay benim yarım aklımaHuy Meselesi
bana da banadaaaaaa lütfennn içine karanfilde atsana bi tanecikk
Allah aşkına samire muhabbetini bana bi açıkla yaaa
Gecende kiloluyum dedin bildigin safinaz ciktin inanmiyorum sana hihBen hep açım kızım yemek yemeye aşık bir piroş var karşında
bana iyi bak marga banaaMismooo bana neden sahip cikmadin ! Kac saat oldu ortaliklarda yohum islerimi hallettim anca geldimmm
ay o şaka değil miydiYa ben neyin kafasini yasiyorsam sen bogurum diyorsun ben bogurtlen anliyorum
Gecende kiloluyum dedin bildigin safinaz ciktin inanmiyorum sana hih
hoşgeldin :)Şık degilim kombinden de anlamam ama çalçene dedin mi ordayimmm dır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?