- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Bizimde bir geyik topiğimiz olmasın mı dedik.. yok valla demedik kombin topiğinden kovulmamak adına sohbeti buraya taşıyorum.. Buyursunlar ifenimm.. Utanmaca çekinmece kapıdan bakıp içeri girmemece yok..
Hepiciğiniz hoşgeldinizMuhabbetiniz bol olsun
Saksi_Degilim_Ben @Margarikotin mahperi hatun HanimKelesimiGetir
günaydın apla nasılsın :)Günaydınlar hayırlı olsun efenimmm topiğin sık sık gelirim taciz etmeye
günaydın apla nasılsın :)
aaa en sevdiğim dedikodulu kahvaltılı apartman toplantılarıGünaydın iyiyim sağol sen nasılsın:))
Bugün yok olacağım apartman günümüz var saat 11 gibi gideceğim kahvaltı yapacağız.
aaa en sevdiğim dedikodulu kahvaltılı apartman toplantıları
ben buralardayım kontrol bende
Ben kahvaltı davetlerini severim sıçak gelir hepGünaydın iyiyim sağol sen nasılsın:))
Bugün yok olacağım apartman günümüz var saat 11 gibi gideceğim kahvaltı yapacağız.
Beni ne ka güzel betimlemişsin sen öyle
Yemeyi seviyorum kızım ama kendimi yemenin kollarına bıraksam varyaGecende kiloluyum dedin bildigin safinaz ciktin inanmiyorum sana hih
ekşınları burdan margaya çaktırmadan paylaşıyoruz bundan sonraSorma ya çok zevkligeçiyor masa donanıyor tıkınıyoruz sürekli
Tamamdır ekşın filan çıkmasın ama ona göre
hayır maaaannnken gibiDalyan derken kilolu iri işte kızım valla iriyim aa
sus kız boşa olur musen uyumamış mıydın? onca güzel dileği duayı boşuna mı ettim ben
sağdan çıkış var mı
Ben kahvaltı davetlerini severim sıçak gelir hep
ekşınları burdan margaya çaktırmadan paylaşıyoruz bundan sonramarga öğrenince kilit vuruyo
hayır maaaannnken gibi
kallleeeemm gibi
fısssstık gibi
demek canım
ben kuş kafese girdi Ayşe tatile çıkabilir diyorum siz anlayınBizimde zevkli geçiyor zaten yiyip içip eve dönüyoruz
O zaman neymiş ekşınları margadan gizli saklı şifreli şeyy etmek lazımmış
ben kuş kafese girdi Ayşe tatile çıkabilir diyorum siz anlayın
Hadi ordan kendini anlatıyon şuan banaekşınları burdan margaya çaktırmadan paylaşıyoruz bundan sonramarga öğrenince kilit vuruyo
hayır maaaannnken gibi
kallleeeemm gibi
fısssstık gibi
demek canım
hahah ne varsa eskilerde var yeminlen bu mesajı anlamayan yeni nesiller çıkacaktırTamamdır mesaj alınmıştır merkez
piroşum piroşumHadi ordan kendini anlatıyon şuan bana
hahah ne varsa eskilerde var yeminlen bu mesajı anlamayan yeni nesiller çıkacaktır
piroşum piroşum
kahvaltını yaptın mı ne yedin
Mealini anlatırsın gençlere artık
Bem kaçar çok açıktım kahvaltı bizi bekler
Şimdi yapıyorum cınım gelhahah ne varsa eskilerde var yeminlen bu mesajı anlamayan yeni nesiller çıkacaktır
piroşum piroşum
kahvaltını yaptın mı ne yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?