- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
ben seni daha önce niye görmedim hiç son 1 aydır görüyorum sankigazoz mu dedin sana bir fidyoo eklicem birazdann puhahahaha beklee
kıs ben yurtdışındayım. türk kanalları yok. o mesaj sanadır büyük ihtimal
diyettemisin kız ben beceremiyorum şu sıralar bulduğumu yiyorum
izliyorum canım
gazoz mu dedin sana bir fidyoo eklicem birazdann puhahahaha beklee
kıs ben yurtdışındayım. türk kanalları yok. o mesaj sanadır büyük ihtimal
benim yolum yol değil zaten gidicem yakında oralara sonrada kafamı taştan taşa vururumBende ne bulsam yedım 81 cıktım 1 senedır 66 ıncem dıye çektıgımı bır ben bir migdem bılır
benim yolum yol değil zaten gidicem yakında oralara sonrada kafamı taştan taşa vururum
Evren benım aracılıgınla sana ilettı işte
yaşamış biri olarak iyi bilirim bilirimde umrumda değil sankiOzaman ben senı uyarmayı bir borç bılırım vallahı kılo vermek çok çok zor
yapmayın yaa ciddi korktunuz mu ahahahaha ben çok gülmüştüm oysakiiBen size özet geçeyim bir necla olmadığımız için bekarız kızlar
mismo yerimden sıçradım ses de açıkmış
yaşamış biri olarak iyi bilirim bilirimde umrumda değil sankibiri beni durdursun yaa
vallahi sıçradım yerimden ya mismom beklemiyordum ne olacağını çünküaa yok artık korktun mu harbiden
anam sen çok hassassın kıyamam sana
bebikim benim
gel bir sarılayım
birşey sordukyapmayın yaa ciddi korktunuz mu ahahahaha ben çok gülmüştüm oysakii
diyet konusunda bilgiliyim daha öncede yaptımda benim yeme sorunum antidepresanlardan kaynaklı içtiğim sürece zorlanacağım biliyorum aşırı kilom yok ama dur desemde fena olmayacakCanım kilo vermek mi istiyorsun?Diyetisyene gittin mi?
birşey sorduk
diyet konusunda bilgiliyim daha öncede yaptımda benim yeme sorunum antidepresanlardan kaynaklı içtiğim sürece zorlanacağım biliyorum aşırı kilom yok ama dur desemde fena olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?