- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Hazirlaniyorum cikacagim simdi.. temiz hava alayim az islerimi halledeyim geri donerim
Hazirlaniyorum cikacagim simdi.. temiz hava alayim az islerimi halledeyim geri donerimopuldunnnn cok cok
Kimle bulusmaya gidiyorsun sen hih yoks benim hatunumla mi dolascaksinizHazirlaniyorum cikacagim simdi.. temiz hava alayim az islerimi halledeyim geri donerimopuldunnnn cok cok
Allahin konuyuda okudum ama cikaramadim kelimeyi. Ayy ben bi hava alip geleyim. Iyi degilim sanirsam.benita_ask
@suziella sana cevap veremedim. Engelledin mi beni ne ettin :/
Güle güle çol özletme kendını yoklugun çok bellı
yemek yemege geldim yavrum. Yalnizim suan hem siparisimi hem arkadasimi bekliyorum.Kimle bulusmaya gidiyorsun sen hih yoks benim hatunumla mi dolascaksiniz(
Kız ne engeli ben öyle bi tirbiyesizlik yapmam
Afiyet olsun canım bak bu sefer yemek yerken sana tiksinç şeylerden bahsetmeyeceğimmm yaşadınOzletmem. Cipsimi kolami alip doncem eve kkya kurulacagim
yemek yemege geldim yavrum. Yalnizim suan hem siparisimi hem arkadasimi bekliyorum.
Puhahaha saka yaptim. Ama ciddeden cevap veremedim mesajina. Belki baglanti kotuydu bilemedim. :*
Suzim sana bir şey söyleyeyim mi buKız ne engeli ben öyle bi tirbiyesizlik yapmam
Gercekten kizMargaam ironi mi yaptın yoksa gerçek mi söyledin malum bu aralar sevilmeye çok ihtiyacim var
Gercekten kiz
Sen niye onlarla gitmedin suzimMargaam valla suan ki ruh halim pek iyi değil 1 saat önce babası aldı oğlumu gezdirmeye götürdü ama gözüm öyle saatte
Sen niye onlarla gitmedin suzim
Gitmek istemedim margam
Hani bir söz vardır ya
birkez daha yalan söyleme çünkü inanırım
Su hasta olupda karısına bakmayan adam varya o konuda biri bana satasti şimdi bi cvp verdim bidaha yazarsa vercem beni banlamayin ben masumum haaHuy Meselesi :)
Dur bir dakika ben anlamadimGitmek istemedim margam
Hani bir söz vardır ya
birkez daha yalan söyleme çünkü inanırım
Hahaha ilahi kiz : )Su hasta olupda karısına bakmayan adam varya o konuda biri bana satasti şimdi bi cvp verdim bidaha yazarsa vercem beni banlamayin ben masumum haaHuy Meselesi :)
Su hasta olupda karısına bakmayan adam varya o konuda biri bana satasti şimdi bi cvp verdim bidaha yazarsa vercem beni banlamayin ben masumum haaHuy Meselesi :)
Dur bir dakika ben anlamadimsen ayrildin mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?