Hakikaten benimde ilk sordugum sorulardan biri yas kacyas kac mismom hadi cevap ver p
Ahahahahİstıyosan dıyebılırsın benım için sıkıntı olmazsenın yaş kaç
Bende bu sıte sayesındr herkeze sormadan bekarım dıyorum
Takma dislisin demekElllllliii dokuzz yasindayim ben. Bekarim diriyim tazecigimmgece dislerimi suya koyup yatiyorum amma elma isirabilir durumdayimm
Sana abla derse agzina terlikle vururum. Bana demiyoorrİstıyosan dıyebılırsın benım için sıkıntı olmazsenın yaş kaç
Bende bu sıte sayesındr herkeze sormadan bekarım dıyorum
Elllllliii dokuzz yasindayim ben. Bekarim diriyim tazecigimmgece dislerimi suya koyup yatiyorum amma elma isirabilir durumdayimm
Sana nine diyorumda ondan hiiiihSana abla derse agzina terlikle vururum. Bana demiyoorr
Suzi haketmiş o kadın. Kavgaya adam gerekirse gelirim bende bütün sinirimi çıkarırım ban sorun değilNapalım ya canım acayip kavga istiyo benim söyle cekise çekise bdv de kavga etmek istiyorum. Tüh o kadında cvp vermedi bana ekmek yok. Hemen şutlarsiniz beni
Suzi haketmiş o kadın. Kavgaya adam gerekirse gelirim bende bütün sinirimi çıkarırım ban sorun değil
Ciniiiimmmmmmmmmm kara gozluklum.mkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bekarız en sevdıgınız mekan eyup sultan tatlı tercıhımız lokumgıybet bayılıyoruz arada aksıyon severız mısmonun rn sevdıgı kımlık necla
Sana nine diyorumda ondan hiiiih
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
mrb suzıcım nıckın cok guzelmıs bu aradaaIvet tanismiyoruz gerçi ama olsun :)
Ahhh keske bende cok isterim oyle bisi olsunnnnnUnutmustum ben onu niye hatirlattin yaa neclaaaaaaaaaaaaa
Op elimi o zaman . El uzatan smilet vardi bulamadim. Editorum su smileylerde fovorilerimizi isarerleyebilsek keske.
Ahhh keske bende cok isterim oyle bisi olsunnnnn
mrb suzıcım nıckın cok guzelmıs bu aradaa
mrb suzıcım nıckın cok guzelmıs bu aradaa
aynı anda bırbırımıze trıp atmısızz
Ayıp ettinnnHeeyt be koçum benim yürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?