- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
ahy koca ve zengın hemide rahmetlı ohooo hayalım ısteHahhaa kocam aldı coh zengindi rahmetli
Once ben attim tamam mi ben ben ben ben ben ben ben ben benaynı anda bırbırımıze trıp atmısızz
Zengin kocam olsun diyosun demek haaaaaaa vaaaaayahy koca ve zengın hemide rahmetlı ohooo hayalım ıste
Once ben attim tamam mi ben ben ben ben ben ben ben ben ben
Ayıp ettinnn
Ayıp ettinnn
tabı hemıdee dıger tarafa erken gıtmısZengin kocam olsun diyosun demek haaaaaaa vaaaaay
Cevao vermiycem tamam miguzel margammm tatlı margammm canım margammm nasıllar bugun acebaaaa
Aa @suziella kavgaya cagirdin gelmedik mii ni demek muşta mi da getiremmi 3 adam devriliyormus onunla
Ah bide o muştayı nejjla kullansa düşünsene..Aa @suziella kavgaya cagirdin gelmedik mii ni demek muşta mi da getiremmi 3 adam devriliyormus onunla
hosbulduk mosmosumm nasılsın gorusmeyelı
MissPoine açıldımı ban ı
Ne dedim kız espirik yaptiydimÖzür dilerim
evt arada yokluyorumm ben zıyaretın kısası makbul amaaSana hasretlerdeyimm. Cok bosladin buralari cookk..braindamage la FalanFilan2025 i cagirsak gelirler mi kii???
Hic girmiyor demi dioneeeee lutfen ceza verinnnn mismo hanimmmm bu tooiginde bir kurallari olmaliiii ninecigimmmmmSana hasretlerdeyimm. Cok bosladin buralari cookk..braindamage la FalanFilan2025 i cagirsak gelirler mi kii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?