Necla ölmedi kalbimizde yaşıyor
necla kım kii
herkeste duydum o ısmı
Yemek var mı yemek. Oturup bir yemek yemekSana hasretlerdeyimm. Cok bosladin buralari cookk..braindamage la @CathyLizzie i cagirsak gelirler mi kii???
Necla26 nick i. Fetibor ustasınecla kım kii
herkeste duydum o ısmı
Tamirciden kıskanıyomuş sadece öyle demeKonu açmıştı kv düşmanı gelinler içerikli. Biz işi geyiğe vurduk. kendileri yeşil gözlü fitil vücutlu biriymiş ama eşi hiç kıskanmıyormuş.
Hala konu Necla hala bıraktığım gibi
kalbimizde yaşamasın gelsin konu açsın şenlenekNecla ölmedi kalbimizde yaşıyor
Yemek var mı yemek. Oturup bir yemek yemek
Hepsini okudunuz mu
Bu kadar da olmaz en son mesajlar çok ilginçti gerçekten
Burdan sitede yardıma ihtiyacı olanlara zekat burs verecekmiş erkek olmayanlara
hayırr miss ya unutmuştum ben onubenita_ask yaramı deşti yeniden
kalbimizde yaşamasın gelsin konu açsın şenlenek
yemek olmaz mı ne isterdin çekeyimmi sana bir iskenderr
Leeeyn ben dünden kalan pilavla bugün yayla çorbası yaptım çok tutumluyum yaa kocamda zwngindi oysaki neden
Kız zengın koca bırakılırmıogrenmedınmı koca az kufur eder dover tekmeyle sever gerekırse ısırır yeterkı karnını doyursun ıyu koca boyle
Nereye uctunuz yaw tam cayimi ve cigarami alıp oturmustum oysa ki
Çıldırcam yawww şarz boZuldu mınıcık kabloyla şarz etmeye çalısıyorum annem bır yandan benım fal gelmedımı
Necla unutulcak kadınmıydı duymasın alınır
Öyle yapmadığından boşadım demişti zaten. Herkese nasip olmaz öyle mikemmel kocaKız zengın koca bırakılırmıogrenmedınmı koca az kufur eder dover tekmeyle sever gerekırse ısırır yeterkı karnını doyursun ıyu koca boyle
Bende yemek kalsın diye dua ediyorum çocuklardan arada sırada yemek yapabildiğimdebende kalan pilavdan mis gibi çorba yapıyorum bazen. cimri miyim ben şimdi Allah Allah..
Bende yemek kalsın diye dua ediyorum çocuklardan arada sırada yemek yapabildiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?