Kombin topiğinin çalçeneleri..

Hepsini okudunuz mu
Bu kadar da olmaz en son mesajlar çok ilginçti gerçekten
Burdan sitede yardıma ihtiyacı olanlara zekat burs verecekmiş erkek olmayanlara

Leeeyn ben dünden kalan pilavla bugün yayla çorbası yaptım çok tutumluyum yaa kocamda zwngindi oysaki neden

hayırr miss ya unutmuştum ben onu benita_ask yaramı deşti yeniden

kalbimizde yaşamasın gelsin konu açsın şenlenek

yemek olmaz mı ne isterdin çekeyimmi sana bir iskenderr

Çıldırcam yawww şarz boZuldu mınıcık kabloyla şarz etmeye çalısıyorum annem bır yandan benım fal gelmedımı

Necla unutulcak kadınmıydı duymasın alınır

Leeeyn ben dünden kalan pilavla bugün yayla çorbası yaptım çok tutumluyum yaa kocamda zwngindi oysaki neden

Kız zengın koca bırakılırmı ogrenmedınmı koca az kufur eder dover tekmeyle sever gerekırse ısırır yeterkı karnını doyursun ıyu koca boyle

Nereye uctunuz yaw tam cayimi ve cigarami alıp oturmustum oysa ki

şu cimri kardeş konusuna baktım biraz.

Çıldırcam yawww şarz boZuldu mınıcık kabloyla şarz etmeye çalısıyorum annem bır yandan benım fal gelmedımı

Necla unutulcak kadınmıydı duymasın alınır

usb ile pc'den de şarj edebilirsin belki. öyle de dene :/

Kız zengın koca bırakılırmı ogrenmedınmı koca az kufur eder dover tekmeyle sever gerekırse ısırır yeterkı karnını doyursun ıyu koca boyle
Öyle yapmadığından boşadım demişti zaten. Herkese nasip olmaz öyle mikemmel koca
Sende böylesini bulamadığındanmı evlenemiyon yoksa

Bende yemek kalsın diye dua ediyorum çocuklardan arada sırada yemek yapabildiğimde

ben taze yemek severim. her gün ayrı pişiririm genelde amma ne var yani bir günlük pilavdan. dün pişirdiğimi bugünde yiyince pis kaka mı oluyorum ben. Anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…