Hahah aynen
Ne guzel dertleri var insanların yaa yoksa nankörlük mu bilemedim :)
Tabıkı ben çde ısterım sevılmek kıskanılmak hırpalanmak hınharca sevılmek
Insan az naz yapar S siradanuye hemen verdi kız iyi düşünelim bak
Hangi dalda adayım
avatarıyla yazdığı mesajlar ve konular arasındaki bağı kuramayan yegane üye and oscar goes to izabelHangi dalda adayım
Benim büyük kız için biri 4 diğeri 7 yaşında iki soğan erkeği kavga etti büyük küçüğün burnunu kanattı me diyosunuz sizInsan az naz yapar S siradanuye hemen verdi kız iyi düşünelim bak
İltifat olarak kabul ettim teşekkür ederim şekerimavatarıyla yazdığı mesajlar ve konular arasındaki bağı kuramayan yegane üye and oscar goes to izabel
Hangi dalda adayım
hepimiz cimriyizz
bende koydu mu oturtan vurdu mu morartan ama özünde iyi olan bir adam istiyorum. var onlarda bişey vazgeçilemiyorlar.. töbe töbe töbe Ya RAbbii
Bugünkü konu vardiya hani hasta olmusta kadın kocası bakmamis heh işte o kız ve kocasını gorduumm
Bugünkü konu vardiya hani hasta olmusta kadın kocası bakmamis heh işte o kız ve kocasını gorduumm
Nasıl yaa fotoları mi vardi ki :))
İltifat olarak kabul ettim teşekkür ederim şekerim
Sadettin teksoy olaa cozerdi sirlarinibide kıskanç olucak oyle sedece tesısatcıdan kıskanmakla olmaz ucan kuştan bıle kıskanıcak
Profilime oğlumu koydum kısa bi süreliğine
aa ben o konuyu hatırlıyorumEvet konu açmış önceden esimden büyük gksteriyormusum diye foto koymuş bakın da yorumu öyle yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?