Kombinler

sayydek

Bursaspor!:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
695
1
46
Bursa
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.Yanlışsa özür dilerim.
Kızlar ben bu kombinleri internette kendim yaptım.Buraya yaptığımız kombinleri ekleyelim birbirimize alışveriş konusunda fikirlerde bulunmuş oluruz.Benden bi kaç tane :)

aradığım kişiyi bulmuş olmalıyım..:) çok güzel fikir alışverişleriinde bulunabilriz seninle.:)

bunların hepsi harika.. bayıldımmm....

şu çiçekli mor etek üstü fikir sahibi olmamı sağladı teşekkürler bende de benzeri var üstüne ne giysem yazın diye düşünüyordum içime dert olmuştu

saks mavi ve fuşya pembe blazer nerde satılıyordur acaba? kaliteli o renk ceketlere ihtiyacım var. :) ayrıca güzel kombinlemişsin, sevdim. :)

Son düzenleme:
canım hepsi çok tatlı bunların yaa bayıldıımmm kombinleri çok güzel yapmışsın gerçekten tebrik ederim seniiii

saol canım benimmm

saks mavi ve fuşya pembe blazer nerde satılıyordur acaba? kaliteli o renk ceketlere ihtiyacım var. :) ayrıca güzel kombinlemişsin, sevdim. :)

koton da bulabilirsin tatlım teşekkürler

bikaçını beğendim sadece..

saygı duyuyorum.

teşekkürler canım benimmmm
her zaman beklerimmmm bu arada seninkilere de bayıldım özellikle de pantolon ve blazer ceket kombinineeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…