çok hoş kombinler bunlar..ama bunları giyebilmem için havaların ısınması lazım biraz yoksa donarım blazerla falan ...:18: ama uygun zamanda denerim...
bu modelin krem olanı cnm çok hoş bir rengi var ama resmini bulamadım...
Eki Görüntüle 125617
etek ceket değil de daha çok mont veya kaban + kot birleştirmeyi düşünüyorum ama???
ay ne desem beğenmiyorsun kız
çatladım yani
fikirlerim tükendi:86:
beğenmediğimden değil cnm yaa aşk olsun :86: gerçi zor beğenen bi yapım var doğru ama gösterdiğin kombinler çok hoştu tek eksiği pek kışlık olmamaları kışa uydururum ben onları aslında ama alışverişe çıktığımda istediğim şeyleri bulamıyorum eve gelmdiğimde de hep başka şeyler almış buluyorum kendimi... yine birbiriyle alakasız parçalar çıkıyor ortaya... ama artık iyi bi parça bulduğum zaman atlamamaya karar verdim kombin düşüncm önce ..
aynı benim bacaklar çarpuduk çurpuduk. çok özeniyom bacakları güzel olanlara...
eskiden hiç giymezdim, 52 kiloyum gayet zayıfım ama bacaklar hem dolgun hem çarpık...
ama aldırmıyom gari giyin minileri...
başlığı görünce bennn dedim direk..bekarken annem şikayet ederdi evlendikten sonrada eşim şikayet etmeye başladı. hep aynı söz o kadar alıyosun ve hala şikayet ediyorsun giyecek bir şeyim yok diye derler. beğendiğim bir bluz alıyorum altına pantolon derdi çıkıyor. haydiii eşim utanmasan toka için kıyafet alıcan der
canım eteği biraz kısaltacam birde ailem yaslı yani sanki daha iyi olur gibi düşündüm ama varsa bi önerin yinede uyarım....ayrıca bu rengi nasıl kombinlerim ayakkabı çorap ve içine ne giyim yardım et
yaşın kaç canım senin?
yaşım 27 albümüm var sitede ama sadece yyüzüm görünüyo:)dur seni eklim....ya kontess canım siyah çorap abess olmazmı sence
valla emin olamadım ki çorap işinden ben de...
ten rengi nasıl olur?
ya da parlak bronz çoraplardan giyebilirsin, değişik çeşitler oluyor pentide-berkte filan
bi elbise aldım butikten accayip sade ve güzel ama siyah altınada bronz parlak çorap giydim çok güzel oldu dediler. düğüne gittimde:):):): sözümdede giyerim die düşündüm ama işte siyah uğursuz diyorlar::):)) ne dersin
bi elbise aldım butikten accayip sade ve güzel ama siyah altınada bronz parlak çorap giydim çok güzel oldu dediler. düğüne gittimde:):):): sözümdede giyerim die düşündüm ama işte siyah uğursuz diyorlar::):)) ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?