Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya benim annemde 50 yasında ama suan straplez giyse gercekten burda belki cogu bekar arkadasdan daha gusel durur..bazıları 50 yasındakileri 80 yasındakilerle karıstıyolar heralde
ay bayıldımmmkaydirigubbakcemile3bi de anlayamadığım şey sen hem türban tak,hem de straplez giyinmek iste hakkaten komikmiş yaa kızmayın ama bukalemun gibi kayınvalideniz...
elbiseyi git bi terziye bayaği bi daralt
hiç birşekilde içine sığamasın
hata öyleki karşında rezil olsun
sende amann anne boşver zaten bu elbise senin yaşınada hiç uygun değildi başka bişey giy en iyisi de
sanırım ben olsam öyle yapardım sempatiksalakcinni
elbiseyi git bi terziye bayaği bi daralt
hiç birşekilde içine sığamasın
hata öyleki karşında rezil olsun
sende amann anne boşver zaten bu elbise senin yaşınada hiç uygun değildi başka bişey giy en iyisi de
sanırım ben olsam öyle yapardım sempatiksalakcinni
Gerçekten komik yaww bi açıl bi kapann...
Boşver canım sende...gel anne sana giydiricem elbiseyi de ..nasıl olsa sığmayacakk kaydirigubbakcemile3
Kendi ellerinde giydir elbise kullanılmaz hale gelmesin sonra...
yok canım daha denemedi mayısta gelince deneyecek ama rakadaşın dediği gibi ben gideyim onu daralttırayım nasıl olsa o zaman kiloluydum şimdi bana kocaman kendime göre yaptırayım bak olmadı falan diyeyim kötükedihüso