bir gün yine bir firmayla telefonla konuşuyorum. adam beni beklemeye aldı. elimde ayna. yanımdaki kıza diyorum.hiç söylemiyorsun gaytan bıyıkların çıkmış diye diyorum. adam öksürmezmi meğerse beklemeye almamış. çok utanmıştım
ezan okuyor bir gün. bende dua ediyorum. telefon çaldı. bir firma patronu arıyor. bende bi saniye diyeceğime bismillahirrahmanirrahim dedim. Adamda güldü. Telefon bağlarken hep diyormusunuz dedi
bakırköy minibüs durağındayım mezarlığın yanında. dalmışım yorgunum. ama daha minibüse binmedim. sıradayım. önümde bir bayan var. omuzuna dokundum döndü. parayı uzattım. bu ne dedi. o an farkına vardım daha arabaya binmemişim
Birgün işyerinde bir firmayı arıyorum hesap karşılaştırması için. adam çıktı. merhaba ben ... enerji firmasından arıyorum dedim. konu nedir dedi. bende hesap mutabakatı için aramıştım dedim. adam hala anlamıyor. ne iş yapıyoruzki sizinle diyor. bende enerji firmasıyız diyorum içeriği bilmiyorum diyorum. adam demezmi burası kondom firması diye. koptum gülmekten. meğerse 0362 yerine ben 0212 aramışım
ben çok dalgındım o yıllarda aşıkmıydım neydim. patronun odasında dosyaları imzalatıyorum. çıkarken kapıya tık tık vurdum. ama bir baktım ben zaten odadayım dışarı çıkıyorum. adamda kopmuştu gülmekten
bi gün annemin arkadaşları oturmaya gelmişlerdi o zaman 20 falandı yaşım. elimde çay tepsisi kadınlara çay ikram edicem. tepsiyi zar zor tek elime aldım. diğer elimle açık olan kapıya tık tık vurdum. işyerinden alışkanlık kalmış kadınlar çok güldü.
yine başka bir gün misafir kadından boş çay bardağını aldım. mutfağa gittim. geri geldim. boş çay bardağını kadına verdim. oturdum. kadında bakıyor niye böyle verdim diye.ay ne avareymişimmm
heheh.... gerçekten cok hoş ya..benım de başıma boyle bırşey geldı ama hatırlamıyorm.... başka bır anım var..bende paylaşmak ıstedım.. bızım oranın döneri meşurdur. arkadasla yolda yuruyoruz a buraya cafe açılmış dıyorum adı da pek değişikmiş ama ya şu ınsanlar ne garıp .... (caferdöner) içeri girmeyle koca tabela onumuzde megerse dr. cafer döner'in muayenehanesiymiş hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?