Komik anlarımız

minooo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
35
2
36
İstanbul
Birgün işyerinde bir firmayı arıyorum hesap karşılaştırması için. adam çıktı. merhaba ben ... enerji firmasından arıyorum dedim. konu nedir dedi. bende hesap mutabakatı için aramıştım dedim. adam hala anlamıyor. ne iş yapıyoruzki sizinle diyor. bende enerji firmasıyız diyorum içeriği bilmiyorum diyorum. adam demezmi burası kondom firması diye. koptum gülmekten. meğerse 0362 yerine ben 0212 aramışım

bir gün yine bir firmayla telefonla konuşuyorum. adam beni beklemeye aldı. elimde ayna. yanımdaki kıza diyorum.hiç söylemiyorsun gaytan bıyıkların çıkmış diye diyorum. adam öksürmezmi meğerse beklemeye almamış. çok utanmıştım

ezan okuyor bir gün. bende dua ediyorum. telefon çaldı. bir firma patronu arıyor. bende bi saniye diyeceğime bismillahirrahmanirrahim dedim. Adamda güldü. Telefon bağlarken hep diyormusunuz dedi

ben tiyatro için erkek kılığına girmiştim, daha oyun başlamamıştı. birisi arkadan seslendi ciddi ciddi "pardon bayım bakar mısınız" diye. çok gülmüştüm

ezan okuyor bir gün. bende dua ediyorum. telefon çaldı. bir firma patronu arıyor. bende bi saniye diyeceğime bismillahirrahmanirrahim dedim. Adamda güldü. Telefon bağlarken hep diyormusunuz dedi

bakırköy minibüs durağındayım mezarlığın yanında. dalmışım yorgunum. ama daha minibüse binmedim. sıradayım. önümde bir bayan var. omuzuna dokundum döndü. parayı uzattım. bu ne dedi. o an farkına vardım daha arabaya binmemişim

bende bi anımı anlatayım bi inşaat firmasında çalışıyodum muhasebeci bayanın telefonu çaldı, bayan diğer telefonla görüşüyodu bana bakarmısın dedi.bende açtım. Muhasebeyi arayan kişi firmanın nakliye işini yapan kamyoncuymuş.
Ben dedim x hanım telefonda görüşüyo ben kendisine ileteyim o sizi arar kim arıyo diyeyim?
cvp: kamyoncu de o beni biliiir? :)))

bir gün çaycı abla patrona çay götürdü. kadın odadan çıktı. patron sesleniyor ama ben algılayamıyorum söylediğini kaşi getirirmisin anlıyorum. bende aldım bir kaşık götürdüm. meğerse benden kaşe istemiş

ben de bi keresinde ofise girerken değil ofisten çıkarken kapıyı tıklamıştım

ben çok dalgındım o yıllarda aşıkmıydım neydim. patronun odasında dosyaları imzalatıyorum. çıkarken kapıya tık tık vurdum. ama bir baktım ben zaten odadayım dışarı çıkıyorum. adamda kopmuştu gülmekten

cnm bende aynı şekilde ehliyet için direksyon sınavına girdim kursu arıyorum geçtim mi die hat düşüyo arıyorum hat düşüyo iki ay sonra bi baktım kursum anadolu yakasındaydı 0216 çevirmeden arıyomuşum:) kursu aradım dediler herkes daha o gün aradı siz merak etmediniz mi geçtiniz mi die. Bende kıza söyledim kopmuştuk gülmekten.

benimkini kimse fark etmemişti de içten içe gülmüştüm

bi gün annemin arkadaşları oturmaya gelmişlerdi o zaman 20 falandı yaşım. elimde çay tepsisi kadınlara çay ikram edicem. tepsiyi zar zor tek elime aldım. diğer elimle açık olan kapıya tık tık vurdum. işyerinden alışkanlık kalmış kadınlar çok güldü.

yine başka bir gün misafir kadından boş çay bardağını aldım. mutfağa gittim. geri geldim. boş çay bardağını kadına verdim. oturdum. kadında bakıyor niye böyle verdim diye.ay ne avareymişimmm

çok şükür o sakarlıklarım yok artık. hepsi aynı yıllarda yaşanan şeyler zaten.
ablamdayım bir gün. ablam çayı koy dedi bende tamam dedim. gittim ketıla su doldurdum.
Allahtan amerikan mutfakmış. baktık bir plastik kokusu geliyor.
birde baktım ne göreyim. aygazı yakmışım. cayır cayır yanıyor ketıl.
nasıl söndüreceğimizi şaşırmıştık

ay bende de çok oluyor öyle dalgınlıklar. sürekli aklımın başka yerlerde olmasından oluyor
şimdi beni bu forumda tanıyanlar gelip dicek ki "biliyoruz senin aklının nerde olduğunu "

çok şükür o sakarlıklarım yok artık. hepsi aynı yıllarda yaşanan şeyler zaten.
ablamdayım bir gün. ablam çayı koy dedi bende tamam dedim. gittim ketıla su doldurdum.
Allahtan amerikan mutfakmış. baktık bir plastik kokusu geliyor.
birde baktım ne göreyim. aygazı yakmışım. cayır cayır yanıyor ketıl.
nasıl söndüreceğimizi şaşırmıştık

heheh.... gerçekten cok hoş ya..benım de başıma boyle bırşey geldı ama hatırlamıyorm.... başka bır anım var..bende paylaşmak ıstedım.. bızım oranın döneri meşurdur. arkadasla yolda yuruyoruz a buraya cafe açılmış dıyorum adı da pek değişikmiş ama ya şu ınsanlar ne garıp .... (caferdöner) içeri girmeyle koca tabela onumuzde megerse dr. cafer döner'in muayenehanesiymiş hehe

bir arkadaşın annesi de kasada ödeme yaparken raftaki kondomlara bakarak kasiyere bunlar yeni çıkan çilekli sakızlardan mı demişti...anlatınca hala bayıla bayıla gülüorum ya aaaahaha

çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…