Komik anlarımız

İlahi yaa bu gerçekten çok iyiymiş ya

Bende rezilliğimi anlatim bigün annemle oturuyoruz evde henüz 17-18 yaş dönemim komşu çıkageldi, annem dediki kızım hadi bir türk kahvesi yapta içelim tamam dedim girdim mutfağa bir güzel yaptım türk kahvesini köpüklü falan gayet iyi oldu balkonda oturuyorlardı verdim kahvelerini oturma odasına geçtim aradan 2 dakika geçmedi annem bağırıyo balkondan ebruuuuuuu gel bi dk buraya die nese gittim ne var noldu filan bana dediki şu kahveden çek bakim bi, dedim noluo kahve işte filan derken ben bi çektim kahveden aman yarabbim o nasıl bir şeydir öyle akıllı ben kahveyi yaparken şeker yerine tuz atmışım bi güzel 2sininde kavanozu aynıydı karıştırmışım Hala annem saolsun anlatır dalga geçer benle

bizim bir tanıdığımız yürüyen merdivene binmeye korkuyormuş
tabi geçmiş yıllarda yeni yeni görüyor ya korkuyor
soruyorlar niye binmiyorsun diye
ya elektrik kesilirse ne yaparım demiş

bende çok güldüm valla saolun
aklıma gelirse yazarım takipteyim..

bende bi gün annemle hararetli bir konu konuşuyoruz o sırada ev telefonu çaldı açmaya gittim babam karşı tarafta ki açarken baba diceğime
uzun bi anneeee dedim ayy koptum telin önünde yaaaaaaaaaaaaaa o an

sağol canım Allah seninde ne muradın varsa versin yazarken bile hala gülerek yazıyorum. sizlerde anlatın biraz hep ben anlatıyom

amin cümlemizin muradını inşallah yanındada bizlerin. valla benim öyle gelmedi çok aklıma ama yaklaşık 1.5 yıl önce işe ilk başladığım hafta patron telefon açtı bana sssss getirir misin dedi kapadı. 2.kez sorulmasından hoşlanmaz demişlerdi bende anlamadığımı söylemedim yanımda olan ablaya söyledim böyle dedi diye. oda silgi demiş olabilir dedi aldım götürdüm silgi yi cd çaların içine koymaya çalıştı sonra baktı silgi. silgi değil cd cd dedi. çok gülmüştük bizde...

annem kuzenime oturmaya gitmiş
o da kaynanalarıyla aynı evde yaşıyor
kayınpederi gelmiş
elinde bir kiraz
anneme doğru başlamış yürümeye
kirazı uzatarak
annemde şaşırmış ne yapıyor bu diye
sıyırdımı acaba diye
meğerse annemin hemen yanında kuş varmış
kuşa getirmiş

aynı gün annem masaya oturmuş yemekte küçük kulplu çay bardağı görmüş
yiğenlerde var ya onlarındır diye
ay ne tatlı bu bardaklar ne şirin yerim ben bu bardağın sahibini demiş
başlamış kuzenim gülmeye
meğerse yaşlı dedeninmiş

hahahahahayyy

bir arkadaşım sinirlenmiş birine yazacağına eşine sinirini
gitmiş kızın kendisine göndermiş.
ama aklına gelen tüm küfürleri etmiş bir kere
aman ha dikkat kimin hakkında kime mail attığınıza iyi bakın

daha yeni girmişim iş bir ay ya var ya yok
yanımda oturan kız bana mail ile biraz komik biraz belden aşağı fıkralar gönderdi
çok güldük
her akşam yaptığım işin detayını müdüre gönderiyorum
bu kızın mailini ilete tıkladım bir baktım ne göreyim fıkra yazıyor
az kalsın adama fıkraları gönderecektim bir ayda işsiz kalacaktım

bende bi gün annemle hararetli bir konu konuşuyoruz o sırada ev telefonu çaldı açmaya gittim babam karşı tarafta ki açarken baba diceğime
uzun bi anneeee dedim ayy koptum telin önünde yaaaaaaaaaaaaaa o an

buna benzer bir durumda ev arkadaşımın başına geldi gülmekten yarıldığımızı hatırlıyorum.. ev arkadaşlarımla evin önündeki parka gitmiştik sözde spor yapacaz ama ev arkadaşım banka oturmuş bitmek bilmeyen muhabbetlerini sürdürüyordu sevgilisiyle.. tabiri caizse konuşmanın içine ediyorlardı o derece.. babası da birkaç kere aramış onu farketti ve hemen teli kapattı ve babasını arayıp (ağzını eğri büğrü yapıp sözde nazlı bir sesle) aşkımmmmmmm kusura bakmaaaa arkadaşla konuşuyordum yeni farkettim diye yüksek sesle konuştuğunu duyunca şook olduk hele ev arkadaşımın suratındaki o hali hiç unutamıyorum nasıl toparladı anlatamam.. yok kızlarla biz aşkımlı canımlı cicimli konuşuyoruz kusura bakma babacımda falanda filanda cartta curtta..

ogün bütün gün bu patavatsızlığa gülmüştük

annemde bir gün ablamın bebeği oldu diye ablamda kalıyor
misafir gelmiş eniştemin arkadaşı bebeği görmeye
annem kek yapmış adama iki dilim ikram etmiş
adamda tamamını bitirmiş
bizimkiler aç değiller ya o sırada yememişler
misafir gidince annem bir tatmış ne görsün
tuzlu kek
adam ayıp olmasın diye yemiş

adamda tamamını bitirmiş
tuzlu kek

adamda tamamını bitirmiş
tuzlu kek

ayy yazık adamcağıza

ay çok komik

benimde hep telefonla ilgili şeyler gelmiş başıma habi tane daha var ki rezillikkk
sevgilimle konuşuyorum o zaman da bizde avea hat var her bi saatte bir kapanıyo tel öyleydi avea neyse işte kapandı gene ben bekliyorum sevgilim arıcak(çünkü kapanınca hemen arardı)neyse sevgilim arıcak tekrar diye teli kulağımda tutuyorum tuşa basıcam hemen bu arada beni kuzenim aramış nasıl olduysa o kapamadan hemen sonra düşmüş hat işte ben tabi sevgilim arıyo diye kuzenimee yumuşakkk cilveli hafif edalı nazlı bir ses tonuyla
-bitanemmmm
diye teli bi açtım kuzenim alo diyince şok oldum ama kuzen benim ne dediğimi anlamamış Allahtan efendimmmm dedim sanmış
ay kendi kendime kopmuştum ya sonra kapatınca sevgilim aradı niye telin meşguldü falan diye anlattım ona da birlikte koptukkk

Son düzenleme:
bende bir gün işyerinde acil bir telefonu patronumuza iletmemiz gerekiyordu.:44:Acil ya kapıyı çalmadan içeri daldım meğerse adam kapının arkasında namaz kılıyormuş..tam secdeye varacakken benim kapıyı itmemle adam yere kapaklandı..o gündür namaz kılarken dahi kapıyı kapatmaz sevgili patronumuz...

hahahayyyyy

bende teravihe gidiyorum her sene sık sık.
bazen eğilince öndeki kadının eteği kafama geçiyor öyle kalkmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…