Kızlarrr burada komik fal anılarımızı anlatalım bence benim çok hoşuma gidiyor
İlk olarak ben başlayayım.. Anılara başlık da koyuyorum..
Az daha güme gidiyorduk...
Lise yıllarımda X diye bir falcı vardı okuduğum yerde. (X değil tabii de ben öyle diyeyim ) 10 tl'ye bakıyordu kahvesine. Neyse, gittik kuzenimle. (Ne cesaret bee şimdi olsa ne gitcem elalemin evine ) Kadın kahve yaptı içiyoruz. Sonra bir kız vardı odada, yan odaya girdi. Neyse bu çok tatlı yüzlü bir kadındı. Bir de sevgilisi vardı. Oturmuş köşedeki koltuğa böyle tuhaf tuhaf bakıyor gözleri kıpkırmızı adamın tuhaf bir şey.. Bir tanımlama yapardım ama neyse.. X adama habire bakıp bakıp "aşkımm aşkımmmm benim" falan diyor adam hiçbir şey demiyor suratı aynen böyle sonra güzel baktı baya fala tutturdu diye hatırlıyorum. Sonra yan odadan o kız çıktı böyle yorgun argın gibi bir hali vardı, uykulu gibi. "Abla ben gidiyorum" dedi. X de dedi "Daha kalmayacak mıydın sen" kız da yok mok dedi gitti... Ben bir kere bu kadını bankamatikte gördüm heheh paralar.. Aylar sonraaa.. Bize bir dedikodu geldi. Bu X güya fuhuş yapıyormuş fuhuştan içeri alınmış falan tabi bilmiyorum işin aslını. Az daha güme gidiyorduk..