• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komik mi komik..

Ben cocukken ev yaptiriyorduk koyde..evde ustalar var ve babam onlarla yemek yiyor yardim ediyor filan.tabi bende onun pesindeyim yas 6 filan..birgun onun dizlerinde oturmus ustalarla yemek yiyoruz.Ben durup dururken "ablamin cok guzel dantelli kilotlari sutyenleri var buyuyunce bende onlardan alicam"demistim..Ahh babamin yuz ifadesi ve adamlar:)))

:KK57: :KK70::KK70::KK70:

Birgün işyerinde telefon çaldı,sekreter askerde olan sevgilimin aradığını söyledi.
Actım telefonu;
-Naber choccy
-İyiyim aşkım sen nasılsın
Karşıda bir sessizlik oldu ama toparladı,
-Şey x'in eksikleri tamamlandı mı?
Ben tabi şok.
Arayan ,eşi en kıskanç kadınlar kategorisinden ilk sıraya yerleşecek tarzda bir kadın olan,özellikle bizden kıskanan,kıskandığını belli etmekten asla çekinmeyen müşterimizmiş. Adam ismimle hitap edip,hanım eklemediği için sonuna,bizim sekreter onu sevgilim diye bağlamış. Kızı elimden zor aldılar :-)
Sonra bir daha o adamın yüzüne bakamadım. Allahtan eşi duymadı,duysa beni bir kaşık suda boğardı.

Eski işyerimde kendi işim olmadığı halde santrale geçiçi olarak bakmam söylenmişti. Telefonu yönlendirdiler bana. Kurda kuzu emanet etti denyolar. :KK67:

Burçin isminde belli ki çok sık iletişim halinde olunan bir adam aradı. Bekleyin lütfen dedim. Kare tuşuna bastım, akabinde yanımdakine "Burçin isminde erkek mi olur?" dedim. :KK67:
Dahili numarayı tuşlamaya çabalarken aslında o tuşa basmadığımı ve beklemeye almadığımı farkettim. Yüzüm renk değiştirdi tabi adam karşımdaymış gibi.. :KK23:
Adam mı? hiç bir şey demedi :KK70:
ah ah.
sesim kalın olduğu için telefonda genelde erkek sanıyorlar.

bazı çağrı merkezi çalışanları "ayşe bey" demişti :)

çok güldüm buna..
geçmiş olsun .

tam oğlanın okuldan çıkış saati eşimde evdeydi bekliyoruz beraber. sonra zil çaldı eşim tamamen spontene şekilde kapıyı açıp geri geri gitti arkasına saklandı bende o öyle yapınca mutfak tarafına geçtim kapı açıldı ama kimse görünmüyor bizden yani amacımız neydi hala bilmiyorum.
ben oğlanı şaşırtayım diye iki kolum iki bacağım açık bir şekilde zıplayarak ve garip sesler çıkartarak kapının önüne zıpladım bir baktım herifin biri oğlan değil:skandal: aynı hızla geri mutfağa kaçtım aaa diyerek.:olamaz: sonra eşim kapının arkasından çıktı adam kargocuymuş meğer eşim sanaymış kargo dedi ben mutfaktan bağırdım ben gelmem oraya bir daha diye:KK70:eşim adama geveleyip duruyor çocuğa süpriz yapcaktık falan diye..
iki tane kazık kadar tip adam ne düşündü hakkımızda kimlere anlatıp güldü allah bilir:KK70:
Aynısını bende yaşadım. Eşimin iş çıkış saatiydi. 2.5 yaşındaki kızım kapı açmaya bayılır. Genelde de alt kapı açıktır direk ev kapımız çalar. Kimse de gelmez bize apartman boş zaten. Babağ diye şarkı söyleyerek gitti. Bende babağ gelmiş babağ diye anırarak mutfaktan çıktım.
Bi baktım adamın teki tip tip bakıyor. Üstüm başım kötü, elimde tencere yerin dibine girmiştim..o şok ile çocuğu yana kaydırıp suratına kapıyı kapattım.

Hala kim olduğunu neden geldiğini bilmiyorum.. :))

benim de geçtiğimiz kışdan bi anım var. hava soğuk zaten yataktan çıkarken işkence çekiyorum zor bela giyindim hazırlandım saç baş hafif dağınık ama uyanamadım tam. giydim kabanımı çıktım apartman karanlık zar zor buldum botlarımı giydim çıktım servis durağına doğru yürüyorum, ayağımda bi rahatsızlık var ama hiç bakmadım bekledim servis geldi bindim geldim işe ofise doğru yürürken servis şoförü abi bağırdı abicim ayakkabıların farklı diye. bakmak istemedim kafamı eğdiğimde gördüğüm manzara korkunçtu bir ayağıma siyah bir ayağıma bordo botlarımı giymişim gözlerim büyüdü kafamı kaldırdığımda ağzını açmış bana gülüyordu. ondan başka kaç kişi gördü bilmiyorum tam bir rezillikti :skandal:

kimseye anlatmadığım rezilliğimi burda cümle aleme haykırayım bari.
yıllar önce bir arkadaşımın yoğun ısrarıyla kuzeniyle tanışma girişimim oldu.
çocukla mesajlaştık ettik haftalarca bir kaç fotoğrafını da gördüm.o sıralar başka ilde okuyor kendisi.
İstanbul'a geldiği bir gün buluşma kararı aldık beşiktaş'ta üsküdar iskelesinde.
Bilenler bilir orasıda klasik buluşma noktalarındandır.Ben bir saat önceden gittim nerdeyse beyimiz bir kaldıramadı poposunu.Salak salak oralarda oyalanırken baktım biri sırıtarak bana doğru geliyor.Merhaba dedi öpüştük yanaktan senin boyun bu kadar kısa değildi fotoğraflarda dedi bende senin de bu kadar kısa değildi dedim aniden aydınlanma yaşadık birbirimize sırtımızı döndük ters istikamette yürümeye devam ettik.Sanki hiç böyle bişey yaşamamış gibi.Yanarım yanarım moku mokuna bir yabancıya öptürdüğüme yanarım. :KK51: o ilişkide 1 hafta daha ya sürdü ya sürmedi zaten :KK34:

Son düzenleme:
Hızlı yürüyen bir insanım, bir keresinde apartmanin kapisinin onune dokulen yaği gormeden 3 metre kaymistim oturdum,basladim gulmeye üstum basim yag birde gittim kapiyi calip annemden gazete istedim yag dokulen zemine sermek icin,kimse kaymasın diye,hem guluyom hem soylene soylene gazeteleri seriyorum...her aklima geldiginde hem güler hemde kimse görmedi diye şükrederim bildigin depar attim....

Matrix 5)))
Bende taa eskiden minibusten dusmustum..tam inecegim sofor gaza basiyor benim tek bacak yerdr teki merdivenlerde..bacak yerlerde surunuyor pantolon yirtilmis heryer kan revan..ve ben soktan ve utanctan sofore sadece "inecektim ben ama"diyebildim..simdi olsa adami yakasinda tutar atardim kapidan..))
yine Allah korumuş. ucuz atlatmışsın.

ben İETT den düştüm öyle.
sağ baş parmağım kırıldı. iki vida takıldı. iyileşince çıkardılar :)

Kizlar bu arada ben nisanlimla ilk buluşmamızda bi cafeye gittik. Orda iste başladık gibi birsey. Garsona rica ettik foto falan cekti. Çok ormantik ama öyle böyle değil. Bende fotolarda böyle yeni gelin gibi bakıyorum süzülüyorum çok masum cikayim diye ahahah biliyorum cunki ınstagramda falan paylasacak yada whatsappe profilfotosu yapicak. Neyse birkaç gün gecti. Bu fotolari paylaşmadı hicbiyerde. Bende bozuldum. Söylenmeye başladım hafiften. Bana fotolar silindi falan dio. Telefonu düşürdüm dio. Ozamanda çok yeniyiz. Bende diyorum tamam ozaman sen ınstagramdaki orasını burasını yaptırmis botox dudaklı arkadaşlarına gösterme beni falan krizlere girmeye basladim. Ufacık şey büyüdükçe büyüdü. Işte beni yanina yakistiramiyormusunlar yok ben kimimki beni paylaşacaksın arkadaşlarına gostericeksinler :D ahahahaha ayy komedi. En son patladı adam. Fotoları atti bana. Benim olduğu gibi icim gozukuyor. Flaştan dolayi siyah elbisemin ici apacik ortada. Bildigin sutyenim ortada ben çıplak gibiyim ahahahahaha o zaman çok utanmıştım :oops::KK23:

Ay benim bi tane var şimdiye kadar bir Allah’ın kuluna anlatamadım buraya yazıyım bari :mad:Hala düşününce yüzüme alev basıyor:KK42:

Üniversitede sınıftan bir erkek arkadaş avon satıyor. Son sınıftayız. Parfüm istedim geldi gelecek geldi gelecek.. dedim ne zaman gelecek bari testisini getirsinler.
Tester mı :KK57: onlar da gelmedi dedi.

Allahım çok geç dank etti kafama. Başından aşağı kaynar sular dökülmüştü.
İnşallah bunu okumaz, okursa anında kim olduğumu anlar Eminim böyle bir gerizekalılığı oda unutmamıştır:cry:

Aynısını bende yaşadım. Eşimin iş çıkış saatiydi. 2.5 yaşındaki kızım kapı açmaya bayılır. Genelde de alt kapı açıktır direk ev kapımız çalar. Kimse de gelmez bize apartman boş zaten. Babağ diye şarkı söyleyerek gitti. Bende babağ gelmiş babağ diye anırarak mutfaktan çıktım.
Bi baktım adamın teki tip tip bakıyor. Üstüm başım kötü, elimde tencere yerin dibine girmiştim..o şok ile çocuğu yana kaydırıp suratına kapıyı kapattım.

Hala kim olduğunu neden geldiğini bilmiyorum.. :))

ahaha bu da iyiymiş kimdi ki acaba :KK70:

Aaa gecmis olsun sanada..valla tehlikeli bizim soforler direksiyon basina gecince hepsi birer thy pilotu saniyor kendini..))olan biz garibanlara oluyor

Aaa gecmis olsun sanada..valla tehlikeli bizim soforler direksiyon basina gecince hepsi birer thy pilotu saniyor kendini..))olan biz garibanlara oluyor

a bende halk otobüsünden düştüm tam durmamıştı yere paralel adamın biri koltuk altlarımdan yakaladıydı utancımdan adama zahmet etmeseydiniz dedim:KK70:

Ben de bir müddet inanamadım kendime. Ve travma oldu 7-8 ay kimseye mesaj atamıyordum :KK70:

Bide bitane daha geldi aklıma.
Geçen hafta isten geç gelecem. Çok yoğunum.
Eşim de sürpriz yapmış evde yemek yapıyormuş haberim yok evde oldugundan.
Açtım kapıyı. Girdim yuruyorum mutfağın önünde bi kaydım. Yüzüstü düştüm dizlerimin ustune. Sola baktım. Aman Allah ım. Eşim ocağın basinda.yerler yağ.
Bu neeeee diye bir bagirisim var.
"Ya şu steak house daki gibi biftek yapacaktım. Daha pişmedi " demez mii :bicak:
Ben bir müddet şok. Durdum ortalığa baktım. Mutfak dolaplarına elimi suruyorum yağ. Yerler aynı şekilde.
Gözlerim doldu sinirden. Sen nusret misin steak yapıyorsun. Sana ne steak 'ten diye bağırdığımı hatirliyorum.
Sonrasını anlatımıyım :bicak::bicak:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Krize girdim 5 dakikadır gülüyorum. Yüz kaslarım ihanet ediyor bana.
Sen nusret misin! :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kizlar bu arada ben nisanlimla ilk buluşmamızda bi cafeye gittik. Orda iste başladık gibi birsey. Garsona rica ettik foto falan cekti. Çok ormantik ama öyle böyle değil. Bende fotolarda böyle yeni gelin gibi bakıyorum süzülüyorum çok masum cikayim diye ahahah biliyorum cunki ınstagramda falan paylasacak yada whatsappe profilfotosu yapicak. Neyse birkaç gün gecti. Bu fotolari paylaşmadı hicbiyerde. Bende bozuldum. Söylenmeye başladım hafiften. Bana fotolar silindi falan dio. Telefonu düşürdüm dio. Ozamanda çok yeniyiz. Bende diyorum tamam ozaman sen ınstagramdaki orasını burasını yaptırmis botox dudaklı arkadaşlarına gösterme beni falan krizlere girmeye basladim. Ufacık şey büyüdükçe büyüdü. Işte beni yanina yakistiramiyormusunlar yok ben kimimki beni paylaşacaksın arkadaşlarına gostericeksinler :KK70: ahahahaha ayy komedi. En son patladı adam. Fotoları atti bana. Benim olduğu gibi icim gozukuyor. Flaştan dolayi siyah elbisemin ici apacik ortada. Bildigin sutyenim ortada ben çıplak gibiyim ahahahahaha o zaman çok utanmıştım :oops::KK23:

:KK70::KK70:

Back
X