• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komik mi komik..

Oncelikle gecmis olsun canim bnm bu firsat insanin ayagina 1kez gelir :D bnm ayak kirilsa 12hafta yurumek yasak olsa esim kac hafta kaldi der :D neyse konuya geceyim hemen..
Hastanede calistigim zamanlar bi hastanin tansiyonu olculecekti. Bende ben olcerim dedim tmm dedi hemsire arkdslar stajyer felan var ama hepsi dolu ayri bir hastada.. anestezi UZMANI cagirdi askmeyvemis su hastaya bi bakiverelim eslik edermisin dedi olur hocam dedim neyse hasta bitti hocam hastanin tansiyonu olculecekti dedim bi 20sn bakti tm olcelim yuksek mi dedi bende yok ben bakmadim yanlis olmasin diye dedim adam hic surat ifadesini bozmadi. Normalde tansiyon bakma stajyer isi! Hastanede calisanlar bilir.anestezi uzmanlari tansiyon bakmazlar zaten tansiyon olc desen sen kimsin derler. Neyse odaya geldim ebemiz vardi. X abla tansiyonu olctum hastanin ama dogru anestesi uzmanina olcturdum dedi oda da bir sessizlik herkes gozleri acmis bana bakiyo. X abla dedi askmeyvemis seni doverim kizim. Lan sen koskoca anestezi uzmanina tansiyonmu olctirdun dedi evt dedim bende siritarak. Atarim seni su balkondan dedi. Stajyerin isi o sen nasil anestezi uzmanina olcturursun dedi :D ben nerden biliyim dedim allah allah nolcak yani ha ben ha o ne farkeder dedim o sirada anestezi uzmani vay demek oyle ha dedi basladi gulmeye daha sonrasinda hoca gitti hemsirelerdrn biri doktorlar bunu seviyorlar biz tansiyon olc desek hastaneden kovulruz demisdi :D boyle iste

Bir tane daha var. Bi yerde calisirken patron gelmis elindeki baklavayi uzatti hazirlada yiyelim dedi tbiki ahmet by dedim :) hazirlafim geldim birde ayse hanjm vardi isimlerk uydurmasyon.. neyse ayse hanimmmm ahmet hanimmmm baklavalar hazir dedim sonrasinda hanim dedigimi anladim adam patron :D gulmekten kipkirmizi olmustum :) oyle bisi yokdu bnm icin buyuk rezillk

Bir tane daha var. Bi yerde calisirken patron gelmis elindeki baklavayi uzatti hazirlada yiyelim dedi tbiki ahmet by dedim :) hazirlafim geldim birde ayse hanjm vardi isimlerk uydurmasyon.. neyse ayse hanimmmm ahmet hanimmmm baklavalar hazir dedim sonrasinda hanim dedigimi anladim adam patron :KK70: gulmekten kipkirmizi olmustum :) oyle bisi yokdu bnm icin buyuk rezillk
Hahaha patrona hanim :halay:

Açlığa hiç dayanamam. Tansiyonum çok çabuk düşer.

Ben bankacıyım. Bir gün kurumsal büyük bir firmayla kredi görüşmesi var. Ben de görüşmeye gittim, gerekli soruları sorucam kredinin açılması için. Nasıl da havalıyım. Soru yağmuruna tutuyorum firmanın finans müdürünü.

Görüşme sabah erkendi, kahvaltı yapamadan gitmiştim. 2-3 sigara içtim bir de görüşmede herkes sigara içip buyrun siz de için deyince.

Görüşmeyi yaparken tansiyonum düştü bayıldım:KK17: 1-2 dakika sürdü baygınlık süresi. Ayılınca telaşlı sordular "var mı bir hastalık" vs. Hastalık imajındansa söyledim açlıktan olduğunu, sabah aceleden bir şeyler yiyemediğimi.

Görüşme sonrası yemeğe götürdüler. Gerçi genelde oluyor zaten. Ama imaj süperdi. Açlıktan bayılan, firmaya krediyi vermeye giden bankacı:KK48:
Kahkalar atarak okudum valla ayyy:-))))

Oncelikle gecmis olsun canim bnm bu firsat insanin ayagina 1kez gelir :KK70: bnm ayak kirilsa 12hafta yurumek yasak olsa esim kac hafta kaldi der :KK70: neyse konuya geceyim hemen..
Hastanede calistigim zamanlar bi hastanin tansiyonu olculecekti. Bende ben olcerim dedim tmm dedi hemsire arkdslar stajyer felan var ama hepsi dolu ayri bir hastada.. anestezi UZMANI cagirdi askmeyvemis su hastaya bi bakiverelim eslik edermisin dedi olur hocam dedim neyse hasta bitti hocam hastanin tansiyonu olculecekti dedim bi 20sn bakti tm olcelim yuksek mi dedi bende yok ben bakmadim yanlis olmasin diye dedim adam hic surat ifadesini bozmadi. Normalde tansiyon bakma stajyer isi! Hastanede calisanlar bilir.anestezi uzmanlari tansiyon bakmazlar zaten tansiyon olc desen sen kimsin derler. Neyse odaya geldim ebemiz vardi. X abla tansiyonu olctum hastanin ama dogru anestesi uzmanina olcturdum dedi oda da bir sessizlik herkes gozleri acmis bana bakiyo. X abla dedi askmeyvemis seni doverim kizim. Lan sen koskoca anestezi uzmanina tansiyonmu olctirdun dedi evt dedim bende siritarak. Atarim seni su balkondan dedi. Stajyerin isi o sen nasil anestezi uzmanina olcturursun dedi :KK70: ben nerden biliyim dedim allah allah nolcak yani ha ben ha o ne farkeder dedim o sirada anestezi uzmani vay demek oyle ha dedi basladi gulmeye daha sonrasinda hoca gitti hemsirelerdrn biri doktorlar bunu seviyorlar biz tansiyon olc desek hastaneden kovulruz demisdi :KK70: boyle iste
Sagol tatlim valla bugun icin degerlendi durumum.sabahtan beri hepinizin sayesinde gunum harika gecti :KK200:
Senin olayda komikmis ama herkese kafana gore bir gorev vermissin :-)

Yemekhaneye gitmiştim.siraya merdivenlerde giriliyor okadar yoğun yani.tanidik arkadaşla karşılaştık bir ayağım yukarıda bir ayagim aşağıda sohbet ediyoruz.neyse yerime geçtim lavobaua gittim.pantolonumu indirdim :skandal:ağım boydan boya yırtılmış alttanda beyaz çamaşır giyinmişim polis doktor memur o sırada olan herkese rezil oldum

Ben lise donemimden baslayayim en iyisi :D arkadasimla kantine indik yanimizada siniftan bi erkek arkadas geldi yanimdaki kiza açılacak. Ama kiz arkadasim istemiyor gerildi tabi. Biseyler aldik masaya oturcaz bunlar benim karsima gectiler oturdular ben tam oturdumki kendimi yerde buldum cunku arkamdan hic tanimadigim bi salak sandalyemi cekmis.. yere dusmemle kalkmam saniselik ama sinirlerim harap oldu onlarda konusamadi konu kapandi :D

Lise sonda staja gidiyoruz. Bi arkadasimla sabah bulusuyoruz birlikte gidiyoruz. Annem bi spor ayakkabi almis ilk kez onu giydim. Minibuse giden yolda hafif dik yokus. Biz arkadasla giderken minibusun sesini duyduk kosmaya basladik. Ama ben hizimi alamadim birazda o yeni ayakkabimi kaydi ne olduysa minibusun acik kapisina hafif bodoslama daldım hem cok utandim hem canim cok acidi. Bi yandanda dusununce ucuz kurtuldum minibusun altinada girebilirdim.

Gecen sene kışın hamileyken kayinvalide, esim, gorumcem muhabbet ediyoruz bir yandan da tv açık. Gorumcem ve eşim film izlemeye bayilirlar konu oraya geldi. Bende hizli ve ofkeli 8 çıkacakmış ama ben gidemem bebek rahatsız olur belki dedim (6-7 aylik hamile olacagim ya o donemde)
Kayinvalidemde bana bırakıp gidersiniz dedi gülmekten yerlere yatacaktık tvye bakarken ne zamanı kastettiğimizi anlamamış :D

May, bi tane daha geldi aklıma :KK70:
9-10 yaşlarında filan olmalıyım, öyle çok küçük değilim ama ergenlikte de değilim.
Bizim evin önünde bi restoran vardı, sonra tadilata filan girdi işte, akşamları da boş kalıyor efil efil her yeri açıkta.
Neyse bi pazar günü mü cumartesi mi bilmiyorum, okul yok, babamlar filan yanımda yani öyle bir gün.
Alış-verişten bi yerden gelmişiz.
Restoranın bar bölümünün kenarında 2 tane balon gördüm.
Koştur koştur aldım elimde sallaya sallaya geliyorum havaya atıyorum filan.
Babama götürdüm "Bak balon buldum" diye.
Babam "Bırak at onları elinden" diye bi celallendi.
Yav herhalde benim olmayan şeyi aldım ona kızdı filan gibisinden mahcup da oldum.
Aklımda da yer etti yani, değişik balonlardı.
Anlam veremedim, öylece kapandı gitti mevzu..

Yaş oldu bi 15-16; ben anladım ki onlar prezervatifmiş :KK70:

Bi kere de denizde kullanılmış kadın pedi bulup getirmiştim "Bu ne?" diye. 8 yaş filandır sanırım.
Bol akrabalı bir deniz etkinliğiydi...
Annemin "At onu elindennn!" çığlığını unutamam, kadın zaten obsesifliğe yakın titiz :KK70:
Teyzemler, eniştemler, babam, dedem filan bi sessizlik... :KK70:

May, bi tane daha geldi aklıma :KK70:
9-10 yaşlarında filan olmalıyım, öyle çok küçük değilim ama ergenlikte de değilim.
Bizim evin önünde bi restoran vardı, sonra tadilata filan girdi işte, akşamları da boş kalıyor efil efil her yeri açıkta.
Neyse bi pazar günü mü cumartesi mi bilmiyorum, okul yok, babamlar filan yanımda yani öyle bir gün.
Alış-verişten bi yerden gelmişiz.
Restoranın bar bölümünün kenarında 2 tane balon gördüm.
Koştur koştur aldım elimde sallaya sallaya geliyorum havaya atıyorum filan.
Babama götürdüm "Bak balon buldum" diye.
Babam "Bırak at onları elinden" diye bi celallendi.
Yav herhalde benim olmayan şeyi aldım ona kızdı filan gibisinden mahcup da oldum.
Aklımda da yer etti yani, değişik balonlardı.
Anlam veremedim, öylece kapandı gitti mevzu..

Yaş oldu bi 15-16; ben anladım ki onlar prezervatifmiş :KK70:

Bi kere de denizde kullanılmış kadın pedi bulup getirmiştim "Bu ne?" diye. 8 yaş filandır sanırım.
Bol akrabalı bir deniz etkinliğiydi...
Annemin "At onu elindennn!" çığlığını unutamam, kadın zaten obsesifliğe yakın titiz :KK70:
Teyzemler, eniştemler, babam, dedem filan bi sessizlik... :KK70:
Hahaha ayyy prezeevatif ve pedle ilk tanisman baya komik olmus senin:-))
Bende ortaokuldaydim siniftaki zipir cocuklardan biri okula prezervatif getirmis balon gibide sisirmisti..tabi bende bilmiyorum onun ne oldugunu gidip yanina sormustum "ne kadar saglam bir balon bu nerde satiliyor?"diye
Cocukta valla babam almis galiba eczaneden demisti gulerek:)
Ben salak salak eczanede balon ne arar be diye saf saf soruyordum..herkes gulerken..sonradan dediler ne oldugunu..))

Hahaha ayyy prezeevatif ve pedle ilk tanisman baya komik olmus senin:-))
Bende ortaokuldaydim siniftaki zipir cocuklardan biri okula prezervatif getirmis balon gibide sisirmisti..tabi bende bilmiyorum onun ne oldugunu gidip yanina sormustum "ne kadar saglam bir balon bu nerde satiliyor?"diye
Cocukta valla babam almis galiba eczaneden demisti gulerek:)
Ben salak salak eczanede balon ne arar be diye saf saf soruyordum..herkes gulerken..sonradan dediler ne oldugunu..))

:D
Ya o ilk ergenlik zamanları çok acayip oluyor ya, ortaokulda hele yeni yeni keşfederken..
Ortaokuldayım, fen bilgisi dersine gireceğiz. O sıralar yeni regl olmaya başlamışım hani alışkın değilim el çabukluğuna, rahatlığına, gününü de kestiremiyorum. Yanıma da almamışım..

Arkadaştan istedim, o da aceleyle süveterimin içine atmış 2-3 tane. Öyle de gizli davranıyoruz hani, çaktırmıyoruz kimselere :))
Neyse işte aldım kullandım tekini ama diğerlerinden haberim yok. Süveterin içine katlanan yerinde takılı kalmışlar gömleğin ucunda..
Sınıfa giriyorum işte, hoca girmiş, ben lavabodan anca dönmüşüm "Pardon hocam geç kaldım" filan...
Sırama ilerlerken süveterimi bi çektim düzeltmek için refleks; pat... Yere ped düştü milletin ortasına :D
Yav akıl var mantık var, arkadaşım aynı anda üçünü nasıl kullanayım, nereme kullanayım, bi tane ver geç işte, niye yedekliyorsun bir anda :D

Ben kıpkırmızı artık, "O nereden geldi ya" havaları, sanki ömrümde ilk kez ped görüyorum yani öyle bir şaşkınlık :D
Hoca tebessüm ediyor filan utanma hadi, olur böyle şeyler diyor.
Yerden alıp ışık hızında sırama kafamı gömmüştüm. Öyle. :)

benim çok var.
Utandıran anlar olarak konu başlığına bir el atıyorum :)
Hastanede çalışıyordum şu banko hasta karşılama-yönlendirme kısmında.
Telefonda bir hastayla konuştum tamam dedim kapattım. Kapattığım gibi bir hasta geldi önüme.
Hastanın yüzüne bağırarak Alo dedim hoşgeldiniz diyeceğime :)
rezillik.
diğer anılarımdan birisi :
Üniversitede böyle giyinmişim ceket tayt falan havalı havalı yürüyorum
5 6 kızız.
Bahçede önümüzdeki masalarda benimde beğendiğim çocuğun olduğu erkekli gruplar var.
Arkadaşım arkadan ayağıma bastı ve benim ayağımdaki babet birden çocukların önüne fırladı taaa 3 metre uzağa.
Herkes güldü tabi.
çok utanmıştım
wcden çıkınca çıtçıtlı badiler oluyor ya atlet şeklinde
onu iç çamaşırının altına çıtçıtlayacağıma pantolonun üstüne çıtçıtlamışım
pantolon üstüne beyaz külot giymiş gibi markete gittim
yazık ki ne yazık annem eve geldiğimde farketti
bende diyorum bu insanlar niye bana bakıyor..
aklıma geldikçe yazacağım
çok geçmiş olsun.
ah bir de:
Şuan çalıştığım şirketin bahçesinde camdan yansımama bakıp allahım ne güzel giyinmişim diye kendimi severken takılıp yere çakıldım.
ne kadar utandığımı anlatsam azdır
Ben koptum yerlerdeyim durduramiyorum :D

Bir incide bnden bundan yaklaşık 10 yıl önce işe yeni başlamışım. Bir sabah uyandım bağırsaklarım bozulmuş yinede işe gittim. Tabiri caiZse bütün günü vc de geçirdim.Evle iş yerim yürüme mesafesinde neyse akşam eve dönüyorum sokağın başındayım bağırsaklarım harekete geçti. Hayır diyorum şimdi değil ama beni dinleyen kim. Birden bir sıcaklık hissettim ve koşmaya başladım ama öyle böyle değil. Mirkelam yanımda halt etmiş bir yandanda arkama bakıyorum dökülen bi şey var m diye. komşılar panik noldu diye bağırıyor bende cvp yok. Eve gittiğimde vc ye girmeme gerek kalmamıştı. Bütün kıyafetlerimi çöpe attım. Neyseki kimse bi şey anlamadı ama ben kendimden çok utanmıştım :)))

:KK70:
Ya o ilk ergenlik zamanları çok acayip oluyor ya, ortaokulda hele yeni yeni keşfederken..
Ortaokuldayım, fen bilgisi dersine gireceğiz. O sıralar yeni regl olmaya başlamışım hani alışkın değilim el çabukluğuna, rahatlığına, gününü de kestiremiyorum. Yanıma da almamışım..

Arkadaştan istedim, o da aceleyle süveterimin içine atmış 2-3 tane. Öyle de gizli davranıyoruz hani, çaktırmıyoruz kimselere :))
Neyse işte aldım kullandım tekini ama diğerlerinden haberim yok. Süveterin içine katlanan yerinde takılı kalmışlar gömleğin ucunda..
Sınıfa giriyorum işte, hoca girmiş, ben lavabodan anca dönmüşüm "Pardon hocam geç kaldım" filan...
Sırama ilerlerken süveterimi bi çektim düzeltmek için refleks; pat... Yere ped düştü milletin ortasına :KK70:
Yav akıl var mantık var, arkadaşım aynı anda üçünü nasıl kullanayım, nereme kullanayım, bi tane ver geç işte, niye yedekliyorsun bir anda :KK70:

Ben kıpkırmızı artık, "O nereden geldi ya" havaları, sanki ömrümde ilk kez ped görüyorum yani öyle bir şaşkınlık :KK70:
Evet ya o yillar boyle bir gizem bir utanma filan bi haller vardi ustumuzde:-)))
Sen o kadar sakla sonra sinifin orta yerinde yere dusur haha)))

:KK70:

Sırama ilerlerken süveterimi bi çektim düzeltmek için refleks; pat... Yere ped düştü milletin ortasına :KK70:
Yav akıl var mantık var, arkadaşım aynı anda üçünü nasıl kullanayım, nereme kullanayım, bi tane ver geç işte, niye yedekliyorsun bir anda :KK70:

Ben kıpkırmızı artık, "O nereden geldi ya" havaları, sanki ömrümde ilk kez ped görüyorum yani öyle bir şaşkınlık :KK70:

Gangsta sen resmi falan bırak bebeyi de kap sahnelere at kendini

Yazın sahilde, açık havada akşam makşam salt anıları anlatsan bir yıllık masraf çıkar

Bak Cem e köşe oldu

Evet ya o yillar boyle bir gizem bir utanma filan bi haller vardi ustumuzde:-)))
Sen o kadar sakla sonra sinifin orta yerinde yere dusur haha)))

Nasıl gizem nasıl :))
Utanıyorduk manyak gibi işte, ne bilek :)

Gangsta sen resmi falan bırak bebeyi de kap sahnelere at kendini

Yazın sahilde, açık havada akşam makşam salt anıları anlatsan bir yıllık masraf çıkar

Bak Cem e köşe oldu

Çok yazdım di mi? :oops:
Çok var ama aklıma geliyor :))
Az ötede adam oturuyor ona da anlatıyorum bir yandan kendi rezilliklerimi, o da anlatıyor :D
İyi geldi bu konu bize.

Nasıl gizem nasıl :))
Utanıyorduk manyak gibi işte, ne bilek :)

Çok yazdım di mi? :oops:
Çok var ama aklıma geliyor :))
Az ötede adam oturuyor ona da anlatıyorum bir yandan kendi rezilliklerimi, o da anlatıyor :KK70:
İyi geldi bu konu bize.

Yaz Canım

Ama cidden komik

Enişteye selam

Ben yaz gün giydiği Bota çok güldüm

Beach ve bot hem de bu sıralar benim oğlan uzun kollu zor giyiyor daha

Bebe yalınayak baba botlu

Bebeye ayakkabı almamış kendi Kocaman bot gitmişşşş

Yaz Canım

Ama cidden komik

Enişteye selam

Ben yaz gün giydiği Bota çok güldüm

Beach ve bot hem de bu sıralar benim oğlan uzun kollu zor giyiyor daha

Bebe yalınayak baba botlu

Bebeye ayakkabı almamış kendi Kocaman bot gitmişşşş

Bilmeyenler nasıl ayıplamışlardır artık ayy... Rezillikti yaa... :olamaz:

Bır anida benden olsun yeni evlenmistim yaşım küçüktü yasim görücü usulüyle neyse eşimin telefonu su eski tuşlu nokya tellerden bilen bilir bı yılan oyunu vardı hergun eşimden telini istiyodum ver biraz oynuym diye en son eşim baktı telini birakmiym bı gün geldi ver bozacan yer yarilsada dusseydim keşke :KK70:aklima geldikce yazarim :)

Bir komik anim geldi aklima simdi..
Genclik yillari boyle 19 yasinda filanim.Yengemle kadikoyde bir akraba ziyaretine gidecegiz.bizde karsidayiz..aksamdi hava karanlik.Geldik otobus duragina dogru tam o sirada da otobus yaklasiyor.
Yengem yanimda konusuyor birseyler o ara.Ben bir anda bacagimin tekini biraz asagida ve sicacik birseyin icinde hisettim.Onumde bir belediye cukuru varmis camur dolu,icine adim atmisim.Yengem hala konusuyor yuruyor bir bakiyor brn arkada cukurda..yanima geldi gulmekten bana yardim edemiyor.. Bense cukurun icinden sofore "otobus kadikeye gidiyormu?"diye bagiriyorum..ama dikkat edin "kadikoy"degil "kadikey")))neyse sonra kendi cabamla ciktim.Sag bacak kalcaya kadar camur.Neyseki kadikeye gitmiyormus otobus..o ara biraz kurudum digeri gelene kadar..

Back
X