• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komik mi komik..

Bizde 10 yıl önce falan bekardım tabi annemler yeni eve taşındı.
ev temizlemeye gittik.
tabi tanımıyoruz mahalleyi sesiz yer.
sonra annem çöp atmaya gitti
geldiğinde gözlüğü yamulmuş saç baş dagınık
ben şok.
aklıma neler geliyo :KK57:
meğer çöpü atınca kedi üstüne atlamış annemin
baya mücadele etmişler :KK70:
annem eller havada kocaman bakışıyla karsımda
saatlerce güldüm sanırım o gün

çöpü hep uzaktan atıyorum o günden sonra...

Bizde 10 yıl önce falan bekardım tabi annemler yeni eve taşındı.
ev temizlemeye gittik.
tabi tanımıyoruz mahalleyi sesiz yer.
sonra annem çöp atmaya gitti
geldiğinde gözlüğü yamulmuş saç baş dagınık
ben şok.
aklıma neler geliyo :KK57:
meğer çöpü atınca kedi üstüne atlamış annemin
baya mücadele etmişler :KK70:
annem eller havada kocaman bakışıyla karsımda
saatlerce güldüm sanırım o gün

çöpü hep uzaktan atıyorum o günden sonra...
:KK70::KK70::KK70:
Cok fena:confused:

Ben de çocukluk anımı anlatayım
Bir gün annem yumurta haşlamış o yumurta kaldı öyle, ertesi gün yumurtayı mutfak tezgahında görünce şeytan dürttü beni:KK8: annem ekmek almaya markete gönderdi beni, bende yumurtayı aldım cebime markete gittim haşlanmıs yumurtayı kolılerin arasına koydum döndüm eve ve halen de merak ederim kim aldı o yumurtayı ve ne şoklar yaşadı diye:KK70::KK70:

Öncelikle geçmiş olsun. Benim hikaye tam rezillik :olamaz: Geçen Ramazan Bayramı arefesinde iftarı dışarda yapalım dedik.Bayram için de saçları boyayacağız,orielle açtık saçı oldum turuncumsu,parlak tövbe Yarabbim bir şey :KK45: İftardan sonra da boyayı süreriz dedik. Saçlarım korkunç çirkin ama iftar telaşıyla kimse görmez,iftar sonrası arabamıza atlarız hemen dedik. Lokantaya girdik her yer full. Arabada bekleyelim,ilk tur bitsin ,öyle yeriz dedik. Arabaya varmaya 2 dk kala başka bir araba bana çarptı. Eşim yolda yattığımı görünce ne arıyorsun yerde dedi o şokla. Neyse her yer insan ama milletin şoku yerde bir portakal yatıyor tadında:KK48: iyi ki kimse görmez dedim o gece ambulanstaki görevli başta tüm dr,hasta ve hasta yakınları bana uzaylı gibi baktılar :olamaz:Hayatımın en rezil günüydü.

Öncelikle geçmiş olsun. Benim hikaye tam rezillik :olamaz: Geçen Ramazan Bayramı arefesinde iftarı dışarda yapalım dedik.Bayram için de saçları boyayacağız,orielle açtık saçı oldum turuncumsu,parlak tövbe Yarabbim bir şey :KK45: İftardan sonra da boyayı süreriz dedik. Saçlarım korkunç çirkin ama iftar telaşıyla kimse görmez,iftar sonrası arabamıza atlarız hemen dedik. Lokantaya girdik her yer full. Arabada bekleyelim,ilk tur bitsin ,öyle yeriz dedik. Arabaya varmaya 2 dk kala başka bir araba bana çarptı. Eşim yolda yattığımı görünce ne arıyorsun yerde dedi o şokla. Neyse her yer insan ama milletin şoku yerde bir portakal yatıyor tadında:KK48: iyi ki kimse görmez dedim o gece ambulanstaki görevli başta tüm dr,hasta ve hasta yakınları bana uzaylı gibi baktılar :olamaz:Hayatımın en rezil günüydü.
Sagol canim..cok guldum ya portakal dedin ya koptum :halay:

Kizlar bende de aksiyon bitmiyor..az once yandaki komsuda yangin cikti iki itfaiye geldi nino nino siren sesleri filan..tabi bende bir panik..
Som agizliyim vallahi..daha dun esime evde yada yanda yangin ciksa su bacakla kacamam da diyordum da:))
Neyse kacmam gerekmedi sondurduler yangini..
Ama som agzima ne diyeyim bilemedim:rolleyes:

Bende birşey yazayım gece gece...Eşimin köydeki bir akrabasına gitmiştik süt almaya.Bana,yer sofrasına oturunca ayaklarım uyuştuğu için,sosyete gelin adını takmışlardı:KK8:.Ben demeyin desemde takılırlardı gittikçe.
Amcanın ineklerinin 2 sinin yakında yavrulayacağını söylediler.
O günü orada geçirdik,gezindik bahçelere baktık filan.Amca akşam üstü hayvanların bakımı için ahıra gelince ineklerin birinin yavruladığını görüyor:KK57:.İneklerin biri beyaz,biri siyah.
Eşimden,oğlundan hayvana vermek için yem,ılık su,sırtına eski bir battaniye falan istiyor,bir telaş herkeste.
Bende buzağıyı görmek için ahıra koştum:KK73:.İneğin siyahına hizmet hürmet,battaniye,ortada siyah bir buzağı,beyaz inek içli içli bakıyor.:cry:
Hayvanlara bir an bakıp kaldım.:confused:AMCA!! dedim yavrulayan siyah inek değil ki,beyaz inek!!!:-)
Amca kısa bir şok geçirdi,ardından,eşime,gelin duğru süyler be çocum,kara buzağıyı görünce kara yavruladı sandım,hay anasını:KK35: deyip garip garip bakan lohusa beyaz ineğe yem,ılık su vermeye koştu:D
Bende her gidişimizde derim şimdi,sosyete gelin dersiniz amaa,:süslü:sizden iyi bildim di mii diye:D

Bir gün annem yumurta haşlamış o yumurta kaldı öyle, ertesi gün yumurtayı mutfak tezgahında görünce şeytan dürttü beni:KK8: annem ekmek almaya markete gönderdi beni, bende yumurtayı aldım cebime markete gittim haşlanmıs yumurtayı kolılerin arasına koydum döndüm eve ve halen de merak ederim kim aldı o yumurtayı ve ne şoklar yaşadı diye:KK70::KK70:
Bir gece kuzenlerle otururken acıktık ve alt komşudan yumurta istedik. Yumurtayı tavaya kırmamla lop diye bir şey düştü ve ben çığlık attım. Niyeyse o saliselik dilimde düşenin civciv olduğuna hükmetmiştim :KK70:

Meğerse x teyze yenmeyen haşlanmış yumurtayı çiğ yumurtaların arasına koymuş, oğlu da bilmeyip bize vermiş.

Bir gün annem yumurta haşlamış o yumurta kaldı öyle, ertesi gün yumurtayı mutfak tezgahında görünce şeytan dürttü beni:KK8: annem ekmek almaya markete gönderdi beni, bende yumurtayı aldım cebime markete gittim haşlanmıs yumurtayı kolılerin arasına koydum döndüm eve ve halen de merak ederim kim aldı o yumurtayı ve ne şoklar yaşadı diye:KK70:
Bir gece kuzenlerle otururken acıktık ve alt komşudan yumurta istedik. Yumurtayı tavaya kırmamla lop diye bir şey düştü ve ben çığlık attım. Niyeyse o saliselik dilimde düşenin civciv olduğuna hükmetmiştim :KK70:

Meğerse x teyze yenmeyen haşlanmış yumurtayı çiğ yumurtaların arasına koymuş, oğlu da bilmeyip bize vermiş.
Hahahaha demek ole oluormuss:KK70::KK70:

Bir gün annem yumurta haşlamış o yumurta kaldı öyle, ertesi gün yumurtayı mutfak tezgahında görünce şeytan dürttü beni:KK8: annem ekmek almaya markete gönderdi beni, bende yumurtayı aldım cebime markete gittim haşlanmıs yumurtayı kolılerin arasına koydum döndüm eve ve halen de merak ederim kim aldı o yumurtayı ve ne şoklar yaşadı diye:KK70:

Hahahaha demek ole oluormuss:KK70::KK70:

Ne şoklar yaşayacak, eline alınca anlamıştır çiğ olmadığını:KK53:

Benim rahmetli babam kendisine acayip hakaretler etmisti birgun..
Babam pastaciydi emekli olali yillar olmus ama arada arkadaslarina yardima giderdi bayramlarda filan.yine birgun bir pastaci arkadasi yardim istemis gelip kandil simidi yaparmisin diye oda tamam demis.Gidecegi gun o kadar hastaki ayakta zor duruyor ama soz verdigi icin gitmek zorunda..o gun hazirlanirken kendi kendine kavga ettigini duydum.
"Yahu niye soz veriyorsun niye,demekki ben kadin olsaymisim o... olacakmisim gel diyenin arkasindan gidecekmisim"demezmi hahaha ah canim babam hala bunu hatirlayinca gulerim))
:rolleyes::rolleyes::KK9::KK9:

Sakın siz yapmayın! Uyarılı bir anımı da ben paylaşayım.
Ünideyim seçmeli derslerin kontenjanı dolduğu için zorunlu olarak istemediğim hocasından tırıs tırıs korktuğum dersi seçtim.
Efendim gel zaman git zaman vize haftası geldi. Günlerce oturdum bu derse çalıştım anayasa ile ilgili bir dersti tek tek maddeleri ezberledim.
Neyse sınav günü akşam 5te olan sınava sabahtan kalktım okula gittim. (okulda daha iyi konsantre oluyorum) o saate kadar biraz daha çalışırım diyerekten.
Saatler bir bir geçti oldu 16:00 beni bi ateş bastı çizgi filmdeki Safinaz gibi tırnaklarımı bi o taraftan yiyorum bi bu taraftan. :KK57:
Gidip rapor alayım mazeret sınavına girerim diye düşündüm. Ama ben gidene kadar sağlık ocağı kapanır. (sağlık ocağında bi tane doktor bulmuştuk her vize zamanı en az 2 dersi mazeretlere bırakıyorduk:-))
Durumu arkadaşımla paylaştım. Benim parlak fikirli arkadaşım 'alimiyon acile git regl ağrım var de birazda rol yap en fazla bi ağrı kesici yazarlar rapor alır gelirsin' dedi. Ben de o arkadaşa uyup soluğu acilde aldım. Ama beni görmeniz lazım dokunsanız ağrım var diye ağıt yakıcam. (regl dönemim değil ve hayatımda regl ağrısı yaşamadım).
Neyse dr geldi şikayetimi söyledim perdenin arkasına geç kalçanı aç sedyeye uzan bekle dedi ben aynen şu şekil :KK57:
Hayatımda hiç kalçamda iğne yememiş bir insanım iğneden de çok korkarım ama rapor uğruna gık demeden iğneyi vurdurdum. Ama raporu da aldım.:spor:

annemın komik bi anısı var ama onu anlatayım doktor anıları bu doktor 1 anısı ; annem gözleri görmemeye başladıgı için doktora gidiyor ve orada gözlük denettiriyır anneme doktor ilk gözlük cok bulanık gösteriyor diyor. ikinci bi gözlük veriyor doktor anneme 'aaa tamam tamam işte bu gözlük cok güzel' diyor. doktorda cevap veriyor: 'ablacım o gözlüğün camı yok ki ' :)
2. doktor hikayesi ; doktora üşüdüğü için gidiyor ve demir eksikliği cıkıyor doktor anneme ilaç yazarken 'doktor bey brn ilaç kullanmasam ıspanak yesem diyor' doktorda cevap veriyor :'ıspanak iyi gelseydi ben reçeteye ıspanak yazardım' :)

Küçükken komşumuzm kızının bisikleti vardı ilk defa binecektim bide kızı bisikletin arkasina oturttum, yolun kenarindada küçük su kanalı vardı, bindim yamuk yamuk gidiyoz sonra bi baktım su kanalının içine amele sümüğü gibi yapışmışız :D

Bende basliyayim :) Babam annemi ariyor ,asagi insin diyor kardesimden icin .Kardesim banyoda annemde esyalari trk cikarmasin diye kendiai iniyor .Kardesim banyodan cikinca kiyamadi anneme gideyim yukunu alayim dedi .Asansoru cagirmis .Gelen asansorde babam annemi var.Babam annemin yanagindan opmus iyi ki varsin kimse gelmesede gelmissin demis .Kardesimde bunlara sahit olmus yanlislikla .Kardesim eve kostu babam anami optu abla dedi .Evde nenem var .Buz gibi bir hava esiyor .:) Bizene öpsün dedim . Annem diyor ki kizim valla yanaktan babam diyir ki nikahli karimi opmusum kime ne :):-)

Back
X