- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Yılannnn ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dediklerini duymamazlıktan gelinHayırlı sabahlar arkadaşlar. Sizinle bir kaç olayı yorumlamak istiyorum. Zira ben yanlış anlıyor olabilirim.
Dün nişanlımın ailesi bizi davet etti oraya gittik. O evde değil zaten. Ne zaman böyle bir davet olsa evdeki elti adayım beni kullanmaya çalışıyor ya bilmiyorum öyle mi hissediyorum. Tamam yardım etmemi bekleyebilir ama zorla mı olcak bu. Yok mutfağa girsem naptın diye hemen hadi anotherchance sende çorbayı koy hadi şunu yap. Odada otursam hemen gelir bende gideyim yemekleri koyayım der ya bi dur bismillah daha yeni gelmişim Ne laf sokuyon?
Ve dün olay anlatayım. Kabak çekirdeği koydum herkese babama temiz tabak görünürlerde yoktu bende sormak istemedim normal alüminyum bir tabağa koydum. Kadın buna o kadar çok güldüki. . Resmen esprisi konusu yaptı bunu kendine. Ay babana o tabağı mi koydun ay yok şöyle mi ay yok böyle? Sonra off dedim de anladı artık sustu
Bu kadın hep böyle. Ya komiklik olsun diye yapmadığım birşeye dahi saatlerce hatırlayıp gülebiliyor. Sesimi cikarmayim kötü niyetli değil diyorum ama zoruma gidiyor. Burda show yapan yokki. .
Ha bi de yine tabak mevzusu.. Ben m çok alınganim ya ne bileyim? Kaynana adayının önüne tabakla çekirdeği koydum diyoki e kabukları neye atacaz ama ciddi bir şekilde. Zaten getirmiştim ama öyle ciddi ciddi laf sokar gibi söyleyince zoruma gitti gerçekten.
Hanımlar ne yapayım ne edeyim? Sert mi olayım bu çözüm olur mu ? Mesafeli olmayı sevmem ama dalga konusu olmaktan iyidir heralde dimi. .
Valla öyle. En iyisi onu ciddiye almamak sanırımŞu eltiler neden böyle acaba...
Kıskanmış sizi...
Pek fazla muhattap olmayın..
Kaynana için mi yapıyor bilmiyorum ama hep kendini mükemmel görüyor bu durum gerçekten söz konusu. Annem ekmek yapmıştı bi ara dedi zaten aman kızım o ne öyle diye..kendince ben eskiyim tecrübeliyim ev işi yemek vs bilirim demeye getirmiş bunu da seni komik duruma düşürmeye çalışarak aşağılayarak yapmaya çalışmış.bence hiç oralı olma.kendin gibi davranmaya devam et.
bu eltilerin tek ortak paydası k.valide değil mi? peki bu kıskançlık savaşları k.valide denilen bir çok gelinin sevmediği benden uzak olsun dediği kadının gözüne girmek için mi veriliyor? ne yaman çelişki![]()
Aslında tinnamiyorum ama bazen cevap veresim geliyor. Sessiz kalmak daha mı iyi olur sizcedediklerini duymamazlıktan gelin
bu şekilde amacına ulasmamıs olur ve sinirlenir.
belli ki sizi kucuk dusurmek ıstıyor acıklarınızı yakalamak ıstıyor
hiç cevap vermeyın
Siz onu ciddiye aldıkça ve bunu ona farkettirdikçe, daha çok üstünüze oynar sizin...Valla öyle. En iyisi onu ciddiye almamak sanırım
Hepsi aynı bunların. Benimki de elti ama kaynanadan aşağı kalır yani yok.. herşeyi brn bilirim ben mükemmelim havası ya aramızda yirmi yaş var ben çocuğum daha ona göre ama yok kadın brni rakip görüyor kendine. Umarım bende yuvarlanıp gidecek kadar sabredebilirimOkurken geçmişim aklıma geldi -.-
Ben kv ile tanıştığımda sinirden karnıma ağrılar girerdi, lafmı sokuyor mentalitesimi öyle anlamıyordum çünkü ben yurtdışından gitmiştim türkiyeye olabilir konuşma tarzı değişik demek diyodum ama çatlayacaktım ben sormadan bi sürü şey anlatıyodu önden öğütler gibi bi dur anla tani beni ama yok. bi defa yer sofrasında oturuyorduk sıkış sıkış bende dengemi tutamadım sinirde var dalmışım herkes sessiz yemegini yerken bu bana sevdalinka88elini yerden cek öyle yemek günah şeytan seninle yer gibi birsey soyledi. bende agir agir yorgun bi tavirla kendisine baktım öylemi dalmişım alışik degilim dedim. eminim nişanlım mahcup olmuştur. heee günahsa ve bazi hassasiyetlerimiz varsa ok ama uslup uslup ve yine uslup diyorum arkadaslar diger gelini ona bakarsan namaz kilmiyor ne simdi o zaman onadami kil diyodur belki diyodur ama o elestiriye gelmez hic sanmam :) eltimin evine gittik ilk defa, kv nisanlim annem akrabam ben. nisanlim isaret ediyo bana sende gir mutfaga ay daral geldi yeni oturmusum dediginiz gibi bi dur alisayim etrafa girdim kizcagiz aceleden cay saatine uygun biseyler hazirlamis sagolsun, bildigimiz yalanci tavuk gogsunun yapimini ayak ustu anlatmaya basladi bende saskin saskin ona bakiyorum.anlatirken ses tonu mimikleri degisiyor ogretiyormus gibi.o bana detayli detayli yaptiklarinin tarifini verince(cay saatinde yapilan gercekten pratik seylerdi) ben sadece "biliyorum bunu aaaa hatta bu tatlinin ispanaklisi bi 5 sene önce mi ne bizim orada pek modaydi yapilirdi "dedim sustu kesti sesini.
Nisanlılik donemim hem güzel hemde gicik gecti diyebilirim canim. Uzun lafin kisasi sen nasi baslarsan oyle devam eder. ben mesafeli olmama ragmen ki onlarda kendileri diyodu bunu, yinede cok laf yedim. simdi ise alistik birbirimize kv idare ediyorum oda bana isindi boyle yuvarlanip gidiyoruz:)
Evlenmeden önce elti kiskancligi bilmezdim ta ki banada bak gorumcen hep senle ilgileniyor kv adini soyluyor eltinin yaydigi enerji rahatsiz edici oluyo yuzu dusuyor konusurken igneleyici konusuyor diyene kadar.ben laylaylom fark etmemisim tabii iste napcan
Cevap vermeyeceğim o zaman. Zaten bi yerde okumuştum insanı en çok sinir eden ciddiye alınmamak diyeSiz onu ciddiye aldıkça ve bunu ona farkettirdikçe, daha çok üstünüze oynar sizin...
benim düşüncem bu sekıldeAslında tinnamiyorum ama bazen cevap veresim geliyor. Sessiz kalmak daha mı iyi olur sizce
Malesef bizim oralarda gelin adayı çok oturamaz ama her yerde aynı değildir ben başta ağırlıgimi koysam böyle olmazdı. Bu iyice tepeme çıktı. Ben ona sessizlikle ceza vercem zerre takmicam görür oNiye sen işleniyorsun hizmet ediyorsun anlamadım
Canım çok komikse kalk hadi babana sen ver tabağı demeliydin
Seninle alay etmeye ezmeye çalışıyor kompleksli sorunlu bir tip uzak dur muhaddap olma fazla ama laf sokarsa altında da kalma
Zaten umursamayınca bir süre sonra soner sanırım. En iyisi bunu yapacağım teşekkür ederim :)benim düşüncem bu sekılde
sessiz kalmak karsı tarafı sinir etmenın en ıyı yoludur:)
oyuna gelmeyın sakın
hiççç duymayın , o yok gbi davranın , iyice deli olsun.
amacına ulasamadıgı ıcın
karsılık verip de onu önemli bir ınsan yerıne koymayın
Allah eltisi olana sabır versin gerçektenArkadaş demiş kv gözüne girmek için. bizimki kv pek sevmesede bende fark ettim, hayatlarında başka uğras yok veya sıkılıyorlar ilgi bekliyorlar. bence sevmedigin birinden ilgi beklemekte uzucu ve aci bi durum :/ uzaktan goruntulu konusunca kv kp benimle konusurken o an sofra yerdeyse ööverler(o yemekleri zamaninda benden ummamişlardi) eltimin kv ile bi dialogu pek yoktu gordugum kadariyla. simdi yine gorusunce hemen kv ile ilgileniyor bizde kahve icelim filan simdi anlatinca ne kadar size gercekci gelir ama bana komik geliyor insan fark ediyor eşimde dahil:)