Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca bayram tatlısını turşusunu komşulara yaptırıyor.çıkarcılık değilmi bu sizce.yanlışmı düşünüyorum
bizimde annemle babam ayrılmadan önce oturduğumuz mahalledeki komşumuzun ablası yeni komşumuz oluyor.
Sık sık gelmeye başladı bakalım eski günler hakkında laf sokmalar falan çocuğu okuldan gelinceye kadar oturur.
Her geldiğinde sen niye çalışmıyosun diye aile içine karışmaklar v.s
Daha birşey söylemedim ama yakın zamanda bir olay yaratmayı düşünüyorum. .Ben sevmem öyle dedikoducu insanı işi gücü dedikodu laf sokma. Gelir anlatırım burada kadını camdan aşağı atarsam![]()
teşekkürler konuyu açtıkm ki belki bizimde hatalarımız vardır konular ortada ona göre davranırız ve ona göre dikkat ederiz hayatın içinden işteKONU SÜPER..
bu ne ya.komşuysa komşuluğunu bilsinler.yüz vermeyin öylelerine.almayın evlerinize.bu düpedüz kulanılmak.
Bizim apartmandada var öyle komşu.4.kattaki 2.kattakinin evinden çıkmaz.altakinin çocukları büyük ama kadının evinde giyip içiyorlar.akşam sürekli onlardalar.alttakine çok şasırıyorum.hergün hergün birini ağırla.kullanıldığınındamı farkında değil ya.bu insanları anlamıyorum.birgün üsteki kadının alttakinni kocasını eliyele itip içeriye girdğine bile şahit oldum.mübarak sanki kendi evine giriyo o kadar yani.
haahahaa konu cok güzel olmuş gercekten
benim oturdugum binayı full homeofis olarak kullanıyolar yani hiç komsum yok.. bazen eksikligini hisssetmiyo degilim yani
annemin komsusu var saolsun cok iyidirler.. annem memlekete gittiginde sürekli yoklarlardı bizi yemek falan getirirler..
ama karsı komsusu çok pasaklı.. oğlu 4 yaslarındaydı cocugun ayakları bacakları pas tutmustu kirden.. sabah aksam bizdeydiler ama annem bişe demez sever cocuklar..
en sonunda dayanamamıs sokmus cocugu banyoya yıkamış![]()
yengemin komşuları gibi komşu allah korusun
yengem ameliyat olmuştu annem yanında kalıyor komşuları toplanmış gelmişler hiç sormadan mutfağa geçip çayı demleyip içmişler bardaklarıda tezgahın üstüne bırakıp çıkıp gitmişler.annem şok olmuş
komşusunun biride iki çocuğa bakıyor hergün yengemin evine getiriyor orda yediriyor içiriyor,uyutuyor.
millet nasıl seviyor beleşçiliği ya insanda biraz ihtiyat utanma olur ama nerdeee
bende de var öyle birkaçtane birgün tatile gittik eşiminde bel fıtığı var adam mahfoldu hastanelerde geçirdik tatili resmen komşum aradı tatil nasıl gidiyor diye bende ne olsun eşim rahatsızlandı beli çok fena demiştim bizde en yakın arkadaşımızla bile cinsel konular bu şekilde konuşulmaz namahremdir ayrıca seviyesizliktir tatişl dönüşü karşı komşum dediki aman canım sen sen ol bunlara bişey deme bütün hafta apartmanda dolanmış laflarımız superisi çocuk düşünüyordu eşi rahatsızlanmış hahaha şeklinde artık herkesle seviyeyi koruyorum o zamanda aman o komiser karısı bizim eşlerimiz polis diye bizimle görüşmek istemiyor kendini bişey sanıyor diyorlar herkes karşısındakini kendi gibi sanarmış ya kendi eşleri komser olsa hiçbir polis eşiyle görüşmezler çünkü benide öyle sanıyorlar Allah kibirden uzak etsin sanki biz polislikten gelmedik ya sabır..
aman nurgülüm sen eksikliğini hissetme sonra insanı deli ediyorlar strese gelme sen boşver
benim aklıma komik bişey geldi.
Geçmiş senelerde bizim apartmana yeni gelin geldi.
Dişğer katlarda annemişn arkadaşları var ,seviyeli bir şekilde toplaşırlar falan.
Karar verdiler baya oldu kız geleli hayırlı olsuna gitmek lazım hediyelerimizi alıp diye.
Neyse kız çalışıyor diye bir cumartesi haber verdiler.
Bunlar 4 kişi filan bal kaymak süslendiler hepsi,i,hediyeleri filan hazırladılar çıktılar yukarı.
15 dk sonra hepsi yüzleri düşmüş vaziyette indiler tekrar.
Kız bunlaru battaniye altından kalkarak karşılamaış uyuyordum diye:)
birde bunlar kendi günleri gibi pastalar poğaçalar bekliyorlar tabi.
Nescafelerinizi nasıl içersiniz diye sorup,postalamış bunları.
Ay ne gülmüştük sonradan.
Akıllı kızmış vesselam.
Komşunun küçük kızıda gitmişti.
Anne hediyeler boşa gitti diye sürekli veryansın ediyordu.
yol valla nurgül çok iyi olurduuu yaniiiben onun saçını başını yollarım![]()
benim aklıma komik bişey geldi.
Geçmiş senelerde bizim apartmana yeni gelin geldi.
Dişğer katlarda annemişn arkadaşları var ,seviyeli bir şekilde toplaşırlar falan.
Karar verdiler baya oldu kız geleli hayırlı olsuna gitmek lazım hediyelerimizi alıp diye.
Neyse kız çalışıyor diye bir cumartesi haber verdiler.
Bunlar 4 kişi filan bal kaymak süslendiler hepsi,i,hediyeleri filan hazırladılar çıktılar yukarı.
15 dk sonra hepsi yüzleri düşmüş vaziyette indiler tekrar.
Kız bunlaru battaniye altından kalkarak karşılamaış uyuyordum diye:)
birde bunlar kendi günleri gibi pastalar poğaçalar bekliyorlar tabi.
Nescafelerinizi nasıl içersiniz diye sorup,postalamış bunları.
Ay ne gülmüştük sonradan.
Akıllı kızmış vesselam.
Komşunun küçük kızıda gitmişti.
Anne hediyeler boşa gitti diye sürekli veryansın ediyordu.