• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komik ve sinir bozucu komşu (Ah bu komşular)

ayrıca bayram tatlısını turşusunu komşulara yaptırıyor.çıkarcılık değilmi bu sizce.yanlışmı düşünüyorum

bizimde annemle babam ayrılmadan önce oturduğumuz mahalledeki komşumuzun ablası yeni komşumuz oluyor.
Sık sık gelmeye başladı bakalım eski günler hakkında laf sokmalar falan çocuğu okuldan gelinceye kadar oturur.
Her geldiğinde sen niye çalışmıyosun diye aile içine karışmaklar v.s
Daha birşey söylemedim ama yakın zamanda bir olay yaratmayı düşünüyorum. .Ben sevmem öyle dedikoducu insanı işi gücü dedikodu laf sokma. Gelir anlatırım burada kadını camdan aşağı atarsam:52:

Komşulara bu kadar taviz nasıl veriliyor ya o kim ki benim hayatıma müdahale edecek şok geçirdim burda. Bizim de meraklı komşularımız var annem yalnızca bahçede görüşür özellikle yazları otururlar o kadar bir de yolda görünce merhaba merhaba. Annem karışmalarına izin verse babam zaten asla izin vermez komşularıyla çok resmidir.

Son düzenleme:
ayrıca bayram tatlısını turşusunu komşulara yaptırıyor.çıkarcılık değilmi bu sizce.yanlışmı düşünüyorum

evet kesinlikle çıkarcılık tamam yardımlaşma olması gerekiyor komşuluk bunun için var amaa böyleleri abartıyor malesef.
bizimde annemle babam ayrılmadan önce oturduğumuz mahalledeki komşumuzun ablası yeni komşumuz oluyor.
Sık sık gelmeye başladı bakalım eski günler hakkında laf sokmalar falan çocuğu okuldan gelinceye kadar oturur.
Her geldiğinde sen niye çalışmıyosun diye aile içine karışmaklar v.s
Daha birşey söylemedim ama yakın zamanda bir olay yaratmayı düşünüyorum. .Ben sevmem öyle dedikoducu insanı işi gücü dedikodu laf sokma. Gelir anlatırım burada kadını camdan aşağı atarsam:52:

aman sakin ol sen camdan atmadan komşuluğunuza mesafe koy:1:

KONU SÜPER..
bu ne ya.komşuysa komşuluğunu bilsinler.yüz vermeyin öylelerine.almayın evlerinize.bu düpedüz kulanılmak.
teşekkürler konuyu açtıkm ki belki bizimde hatalarımız vardır konular ortada ona göre davranırız ve ona göre dikkat ederiz hayatın içinden işte:38:
Bizim apartmandada var öyle komşu.4.kattaki 2.kattakinin evinden çıkmaz.altakinin çocukları büyük ama kadının evinde giyip içiyorlar.akşam sürekli onlardalar.alttakine çok şasırıyorum.hergün hergün birini ağırla.kullanıldığınındamı farkında değil ya.bu insanları anlamıyorum.birgün üsteki kadının alttakinni kocasını eliyele itip içeriye girdğine bile şahit oldum.mübarak sanki kendi evine giriyo o kadar yani.

Kocasınımı iteleyip eve giriyor :53::53:düşünemiyorumnmmm :41:

Bide babanemgilin bir komşusu var Allahım ben öyle bir insan görmedim.
Kadın reesssmen dedikodu için ölücek yaaahu..
İki kişi konuşssa sessiz şekilde mesela hemen gider yanlarına sessiz şekide dinlemeye.
Ben babanneme gitsem hemen nasıl duyar anlamam kapısını açar kollarını birbirne bağlar aşşağı iner şöyle kafasını uzatıp bakar nollduu ? ne noldu derim.artık muattap olmuyorum.
Bi günde babannemle sesli şekilde konuşuyoduk.Ben başkasına kızmıştım o yüzden yüksek sesle konuşuyorum bu kadında kavga ediyoruz sanmış heralde. Dış kapıyı bi açtım kafasını kapıya dayamış dikkat kesilmiş.:D
Hey ,Allahım dedim geçtim önünden. Babanneme soruyo noldu noldu diye..
İğrenç biri yaa..Herkes hakkında dedikodu yaparlar kocasıyla beraber..
Kocasıda aynen öyle dedikoducu..Ben öyle dedikoducu adamdailk kez görüyorum zaten..
dedikodu yaptıkları kişinin yüzlerine de öyle gülerler ki..
Bizim hakkımızda birşey dediğini duydum artık konuşmuyorum zaten niye dedin desem hemen kocasını salar kavgaya en sevmediğim şeydir böyle mahalle kavgaları adamla kavga et artık işin yoksa:47:
ilginç yaaff:47:

haahahaa konu cok güzel olmuş gercekten :1:

benim oturdugum binayı full homeofis olarak kullanıyolar yani hiç komsum yok.. bazen eksikligini hisssetmiyo degilim yani :17:

annemin komsusu var saolsun cok iyidirler.. annem memlekete gittiginde sürekli yoklarlardı bizi yemek falan getirirler..
ama karsı komsusu çok pasaklı.. oğlu 4 yaslarındaydı cocugun ayakları bacakları pas tutmustu kirden.. sabah aksam bizdeydiler ama annem bişe demez sever cocuklar..
en sonunda dayanamamıs sokmus cocugu banyoya yıkamış :1:

haahahaa konu cok güzel olmuş gercekten :1:

benim oturdugum binayı full homeofis olarak kullanıyolar yani hiç komsum yok.. bazen eksikligini hisssetmiyo degilim yani :17:

annemin komsusu var saolsun cok iyidirler.. annem memlekete gittiginde sürekli yoklarlardı bizi yemek falan getirirler..
ama karsı komsusu çok pasaklı.. oğlu 4 yaslarındaydı cocugun ayakları bacakları pas tutmustu kirden.. sabah aksam bizdeydiler ama annem bişe demez sever cocuklar..
en sonunda dayanamamıs sokmus cocugu banyoya yıkamış :1:

aman nurgülüm sen eksikliğini hissetme sonra insanı deli ediyorlar strese gelme sen boşver

yengemin komşuları gibi komşu allah korusun
yengem ameliyat olmuştu annem yanında kalıyor komşuları toplanmış gelmişler hiç sormadan mutfağa geçip çayı demleyip içmişler bardaklarıda tezgahın üstüne bırakıp çıkıp gitmişler.annem şok olmuş
komşusunun biride iki çocuğa bakıyor hergün yengemin evine getiriyor orda yediriyor içiriyor,uyutuyor.

yengemin komşuları gibi komşu allah korusun
yengem ameliyat olmuştu annem yanında kalıyor komşuları toplanmış gelmişler hiç sormadan mutfağa geçip çayı demleyip içmişler bardaklarıda tezgahın üstüne bırakıp çıkıp gitmişler.annem şok olmuş
komşusunun biride iki çocuğa bakıyor hergün yengemin evine getiriyor orda yediriyor içiriyor,uyutuyor.

millet nasıl seviyor beleşçiliği ya insanda biraz ihtiyat utanma olur ama nerdeee

millet nasıl seviyor beleşçiliği ya insanda biraz ihtiyat utanma olur ama nerdeee

canım zaten birazcık utanma olsa yapmazlar yengem yatıyor,annem zaten rahatsız birde o halinde yengeme bakıyor.bulaşıkları anneme bırakıp çıkıp gitmişler

bende de var öyle birkaçtane birgün tatile gittik eşiminde bel fıtığı var adam mahfoldu hastanelerde geçirdik tatili resmen komşum aradı tatil nasıl gidiyor diye bende ne olsun eşim rahatsızlandı beli çok fena demiştim bizde en yakın arkadaşımızla bile cinsel konular bu şekilde konuşulmaz namahremdir ayrıca seviyesizliktir tatişl dönüşü karşı komşum dediki aman canım sen sen ol bunlara bişey deme bütün hafta apartmanda dolanmış laflarımız superisi çocuk düşünüyordu eşi rahatsızlanmış hahaha şeklinde artık herkesle seviyeyi koruyorum o zamanda aman o komiser karısı bizim eşlerimiz polis diye bizimle görüşmek istemiyor kendini bişey sanıyor diyorlar herkes karşısındakini kendi gibi sanarmış ya kendi eşleri komser olsa hiçbir polis eşiyle görüşmezler çünkü benide öyle sanıyorlar Allah kibirden uzak etsin sanki biz polislikten gelmedik ya sabır..

bende de var öyle birkaçtane birgün tatile gittik eşiminde bel fıtığı var adam mahfoldu hastanelerde geçirdik tatili resmen komşum aradı tatil nasıl gidiyor diye bende ne olsun eşim rahatsızlandı beli çok fena demiştim bizde en yakın arkadaşımızla bile cinsel konular bu şekilde konuşulmaz namahremdir ayrıca seviyesizliktir tatişl dönüşü karşı komşum dediki aman canım sen sen ol bunlara bişey deme bütün hafta apartmanda dolanmış laflarımız superisi çocuk düşünüyordu eşi rahatsızlanmış hahaha şeklinde artık herkesle seviyeyi koruyorum o zamanda aman o komiser karısı bizim eşlerimiz polis diye bizimle görüşmek istemiyor kendini bişey sanıyor diyorlar herkes karşısındakini kendi gibi sanarmış ya kendi eşleri komser olsa hiçbir polis eşiyle görüşmezler çünkü benide öyle sanıyorlar Allah kibirden uzak etsin sanki biz polislikten gelmedik ya sabır..

:53::53: densizler ama malesef bu ortamlarda bir lafı tutp dolaştırmayı çok seviyorlar benimde bir komşum bana geldi benim eşimde asker bir hanımdan bahsetti bende onu davet edeceğim müsayit bir zamanda dedim sen git Ayça hanıma Ayça hanım gülbebek size oturmaya gelecekmiş deee sinir oldum sinir kadın bana gelmek istedi gitti oda ona öyle söylemiş mecbur gitmek zorunda kaldım :47: Ama ağzıma gelenide verdim tabi....

aman nurgülüm sen eksikliğini hissetme sonra insanı deli ediyorlar strese gelme sen boşver

kuzum Allahtan annemler yakın sokagın başındalar :1:
çıkıp çıkıp gidiyorum onlara :16:
her persembe kuran okuyolar biaraya gelip..
annem sırf komsularından dolayı baska yere gitmek istemiyor..

Allahım öle komsular nasip etsin :21:

benim aklıma komik bişey geldi.
Geçmiş senelerde bizim apartmana yeni gelin geldi.
Dişğer katlarda annemişn arkadaşları var ,seviyeli bir şekilde toplaşırlar falan.
Karar verdiler baya oldu kız geleli hayırlı olsuna gitmek lazım hediyelerimizi alıp diye.
Neyse kız çalışıyor diye bir cumartesi haber verdiler.
Bunlar 4 kişi filan bal kaymak süslendiler hepsi,i,hediyeleri filan hazırladılar çıktılar yukarı.
15 dk sonra hepsi yüzleri düşmüş vaziyette indiler tekrar.
Kız bunlaru battaniye altından kalkarak karşılamaış uyuyordum diye:)
birde bunlar kendi günleri gibi pastalar poğaçalar bekliyorlar tabi.
Nescafelerinizi nasıl içersiniz diye sorup,postalamış bunları.
Ay ne gülmüştük sonradan.
Akıllı kızmış vesselam.
Komşunun küçük kızıda gitmişti.
Anne hediyeler boşa gitti diye sürekli veryansın ediyordu.
:9::9::9:

Beni istemeye geleceklerdi bende herkes düzenli olsun aman bir aksilik çıkmasın diye stres yapıp dururken komşunun kızı geldi dedim istemeye gelcekler diye ama müsayit olmadığımızı anlatmaya çalıştım her neyse eşimin ailesi kapalı ilk defa tanışacağız sonuçta hepimiz adabınca beklerken kapı çaldı geldiler sandım kapıyı açtım Allahım baldırlara kadar mini eteği giyip gelmişşş bizeee napacağımı şaşırdımmm eve geldiii girdiii hiç birşey sormadann eminimki gıcıklığına yaptıı bunu ben kıyafette değilim herkes istediğini giyer ama o gün benim için önemliydi ve geldiklerinde tuhaf karşılayacaklar diye ödüm koptu.....Bazılarıda tuhaf karşıladı tabi herşey yerine göre ne işin var benim sözümde çağırmamışım etmemişim düğün değil bayram değil .O gün kriz yaşattı bana resmenn sonra nişanlandık annem bizi yanlız bıraktı nişanlım uzaktan geldi görüşün biraz diye annem gitti 5 dk sonra kapı çaldı kapıda yine arkadaşım yani komşumun kzıııı geldi girdi eve sormadaan etmedennnn eşimin karşısınada oturdu hahaaa hihihi 40 yıllık dostum sankiiiii....:47::47:

Dişğer katlarda annemişn arkadaşları var ,seviyeli bir şekilde toplaşırlar falan.
Karar verdiler baya oldu kız geleli hayırlı olsuna gitmek lazım hediyelerimizi alıp diye.
Bunlar 4 kişi filan bal kaymak süslendiler hepsi,i,hediyeleri filan hazırladılar çıktılar yukarı.
Akıllı kızmış vesselam.
:1::1::1: yazık olmuş o kadar süse oda kötü olmuş beee :1:
ben onun saçını başını yollarım :47:
yol valla nurgül çok iyi olurduuu yaniii:1:

komşularınızı okuyunca, benim sabah akşam banyoda birşeyler yıkayan bir komşum var. kadın yaşlı ama saat kaç olursa olsun banyoda çamaşır yıkar. misal saat gece 3 banyodadır. diyeceksinizki banyodaki kadının sesi nasıl duyuluyor. evimizin planı süper, yandaki binanın banyosu yatakodamızla komşu. birde duvarlar sanki kağıttan, ses aynen evin içinde. ya kadının kafasını kovaya sokasım geliyor:27:.

Lisede ortaokul hocam anlatmıştı. eşiyle yeni evlilermiş. birinci kattalarmış. dış merdivenede camları çok yakınmış. komşuları evde ne yapıyorlar diye içeri dikizlemeye kalmışlar. bizim hoca camda komşuları görünce baya bi afallamış.

Allah heryerde iyi insanlarla karşılaştırsın...

Akıllı kızmış vesselam.

ay yazık kadıncağızlara yaa, hayal kırıklığına uğramışlardır..demek yeni gelin komşu istememişki yüz vermemiş.... yeni nesil böyle işte, lafınıda esirgemez.. ne çekmişse eskiler çekmiş kayınvalideden komşudan herkesten çekmiş zavallılar..

Back
X