• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komik ve sinir bozucu komşu (Ah bu komşular)

Ah bu komşular komşu komşunun külüne muhtaçtır belki ama insanı zıvanadan çıkaran komşularda var hayatta.Benim bir komşum vardı tanıştık kadın 27 yaşlarında 2 çocuğu var ve ilk başlarda gayet normal gibi görünüyordu samimi olmuştuk aslında neyse sürekli gelmeye başladı bize eşim yok tabi evde çocuklarıda peşi sıra geliyordu biz otururken çocuklar buzdolabında etrafta ne varsa yerlerdi sormadan tabi o zaman takılmıyordum çocuk bu deyip geçiyordum sonraa sürekli kapım çalınmaya başladı günde abartısız 4 yada 5 kere ve her defasında 1 tane soğan tuz bulgur salça vs vs bir sürü şey bende demekki alamamış deyip veriyordum daha sonra benden ne aldıysa geri sadece bir tanesini getiriyordu cumartesi pazar eşim evde oluyordu ve çocukları sabahın köründe zilime basar dururlardı açmasam ısrarla basıp dururdu eşim çıldırırdı ve ben deli gibi kapıyı açıp kızamazdım.Saygım falan zaten bitmişti.Birgün evimde yemekli misafir ağırlıyorum yine geldi içeri girmek istedi mutfakta bir sigara içip gideceğim dedi bende bişey diyemedim ben içerde yemekleri falan doldurdum mutfağa kadına bakmaya gittim bir baKtım kadın yok döndüm yatak odasına girdim ve kadın y.odasından çıkıyor napıyorsun sen burda dedim çok moralim bozuktuta ağladım aynandan gözlerime baktım dedi ama ışıkta kapalıı yaniii Odamda iyiki öyle değerli eşyalar bırakmıyorum Allah korusun ya eşim ben yemek verirken y.odasına gitseydi bende o anda ikisini y odasından çıkarken görseydim ?Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın inşallah.Kötü olurdu tabi.o zamanlar sobalıydı evim odun kömür borç para herşeyi istiyordu.Benimde odunum kalmamıştı sinirlendim geri istemeye gittim odunumu oda verdi amaa sonra hallederiz dedi yani bendende geri istedi yüzsüzz... Yine birgün eve gelmişti sabahın köründe eşim birsürü bozuk para bırakmıştı masanın üstüne sabah saydım kenara koydum sonra o varken mutfağa kadar gidip geldim parayı aldım ordan bir baktım 3 -4 tl eksik sigara parası yok anladı sanırım benimde anladığımı 2 gün sonra getirdi parayı uyku sersemiydinde sen verdinya parayı diyor yuh dedim kendi kendimee bunların hepsi 1 ay içinde olan şeyler ...Allah böyle komşulardan korusun bizlerii saygı olmayan komşularla muhattap bile olmamak lazımmış yeni evliydim vee hiç birşey bilmiyordum o zamanlar.Siz siz olun gözünüzü açık tutun bunlar bana hep bir ders oldu.....:42::42::42::42:

Ne komşuymuşş yaaa hayretlee okudum. Çok fazla muhattap olmamak lazım... Mazalllahh kötü sonuçlar dogurabiliyorrr ..

Ne komşuymuşş yaaa hayretlee okudum. Çok fazla muhattap olmamak lazım... Mazalllahh kötü sonuçlar dogurabiliyorrr ..

o komşum şimdi çok uzakta çok şükür şimdii lojman ortamındayım amaa bina olarak mükemmeller maşallah :nazar:hep birlikte bişeyler yapıyoruz eşlerimiz olmayınca okey oynuyoruz birlikte yemek yiyip vakit geçiriyoruz gülüyoruz oynuyoruz acılarımızı dertlerimizi sevincimizi paylaşıyoruz şimdi şükürler olsun öyle bir durum yokk:21::21::21:

...................................................

Son düzenleme:
Maaleseff böyle komşulardan bende de var.Ne yapacağımı bilemedim.En son olayımı anlatayım.Komşumun oğlu, bu cuma 3 yaşına basacağı için beni doğum gününe çağırdı."Tüm komşular gelecek" dedi.Bende istemiyorum onlarla oturmayı "benim o güne teyzemlere sözüm var, gelemem , şimdiden doğum günü kutlu olsun oğlunun" dedim."İyi o zaman oğlumun hediyesini perşembe akşamından verirsin" dedi,gitti.Ben kalakaldım :53: ..Sizce ne yapmalıyım yüzsüze?

Maaleseff böyle komşulardan bende de var.Ne yapacağımı bilemedim.En son olayımı anlatayım.Komşumun oğlu, bu cuma 3 yaşına basacağı için beni doğum gününe çağırdı."Tüm komşular gelecek" dedi.Bende istemiyorum onlarla oturmayı "benim o güne teyzemlere sözüm var, gelemem , şimdiden doğum günü kutlu olsun oğlunun" dedim."İyi o zaman oğlumun hediyesini perşembe akşamından verirsin" dedi,gitti.Ben kalakaldım :53: ..Sizce ne yapmalıyım yüzsüze?

:53::53::53: yüzsüüüzzzz inanmıyorumm yaaa yuhh yani hediye istiyor birde, ben kesinlikle vermezdim sende verme hediye falan kendine iyi baksınnn.....:1:

Back
X