Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ergenlik dönemindekiler çok acımasız. Her sey onlar icin dalga sebebi olabiliyor (normal davrananlari tenzih ediyorum) Kendi okulumdan biliyorum. Kilo problemim vardı ve gidip doğru duzgun yemek yiyemezdim alay ederlerdi. Okulun yakınında donut dükkanı vardı girip fazla alamazdım bi gören olacak diye. Konu sahibi kardeşimizin sorunu da o hesap. Aslında düşene gülünmez elinden tutup kaldırılır ama iste
Hayır bişey değil bir yerden sonra benim gibi hassas iseniz özgüven kalmıyor ciddi anlamda. O kadar ki bazen erken yetişkinlikte bile gecmeyebiliyor bende oyle oldu. Konu acacam ama çok üşeniyorum neyse kızcağızın konusunu meşgul etmeyeyim AAdventureTime
canım benim bence o videoyu coktaaaan silmislerdir bile
Hayır bişey değil bir yerden sonra benim gibi hassas iseniz özgüven kalmıyor ciddi anlamda. O kadar ki bazen erken yetişkinlikte bile gecmeyebiliyor bende oyle oldu. Konu acacam ama çok üşeniyorum neyse kızcağızın konusunu meşgul etmeyeyim AAdventureTime