Bebek Beslenmesi Komili bebek bezi kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben komiliden çok ama çok memnunum. Prima falan hikaye. Cep düşmanı markalar lütfen almayın. Komili Oğlumu bu kavurucu sıcaklarda bile pişik yapmadı. Sızma yapmadı. Herkese tavsiye ederim
Merhaba yenidoğanınıda kullandınız mı? Bende Komili ile başlamayı düşünüyorum.

Bende karasız kaldım, herkes yenidoğan primadan bahsediyor onun harici alma diyen çok vardı ama baya fiyatı yüksek. Bir arkadaşım prima için şöyle dedi prima ile başlarsan bir daha değişiklik yapamıyorsun o yüzden prima ile başlama diye bilgi verince arayış içine girdim. Bende komili ile başlayacağım. Yalnız Komilide bir koku ve zeytinyağı esansı varmış bu iyi değil diyorlar ama bence bütün bezlerin içinde koku vs var Komiliye özgü birşey değil sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…