• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Komili bebek bezi kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

vm74

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
548
86
318
Geçen gün reklamlarda gördüm ama yorum bulamadım. Bu bezi deneyenler varmı?

Kullananlar cok memnun kendı sıtesınde fıyatlar cok uygun geldı banada turk markası 12 lik paketi var denemekte fayda var

Ben de facebook sayfasındaki yorumlara baktım. Çoğunluk olumlu yapmış. Olumsuz yazan az. Zaten onlardan da hemen iletişim bilgisi istenmiş anlaşılan müşteri ilişkileri iyi yani kaliteye önem veriliyor. Yine de sahte yorum olabilir diye size bir danışayım dedim. Ben de ondan alayım. Bebek henüz gelmedi bezlerle ilgili hiç deneyimim yok:)

Ben de bununla ilgili konu açmayı düşünüyordum siz benden önce davranmışınız:KK66:

Vallahi ben de merak içindeyim. Özellikle bebek bezlerinin kısırlığa yol açtığını öğrendikten sonra sağlıklı bez arayışı içindeyim. Kullananlar daha fazla yorum yapsa ne iyi olur:KK3:

Kısırlık mı:KK17: şimdi sizden duyuyorum. Biz bir paket yenidoğan aldık. Bakalım sçdoğunca görücez inşallah:) Annelerimizin bize bağladığı bezler mi acaba en sağlıklısı ama onlar da hep pişik yapardı:(

Ben de facebook sayfasındaki yorumlara baktım. Çoğunluk olumlu yapmış. Olumsuz yazan az. Zaten onlardan da hemen iletişim bilgisi istenmiş anlaşılan müşteri ilişkileri iyi yani kaliteye önem veriliyor. Yine de sahte yorum olabilir diye size bir danışayım dedim. Ben de ondan alayım. Bebek henüz gelmedi bezlerle ilgili hiç deneyimim yok:)
Ben kullandim bencede iyi prima kadar olmasa da iyi bi marka

Kısırlık mı:KK17: şimdi sizden duyuyorum. Biz bir paket yenidoğan aldık. Bakalım sçdoğunca görücez inşallah:) Annelerimizin bize bağladığı bezler mi acaba en sağlıklısı ama onlar da hep pişik yapardı:KK43:

Eşim prima almış. Kendimi o kadar odakladım ki komili diye dün fark ettim:eek:

Bende komili kullandim ve gayet guzel kesinlikle. Onun haricinde molfix prima huggies ve bimin bezi jenny willy kullandim. En guzeli huggies kesinlikle. Sonra komiliyi begendim. Primadan bi farki yok hatta daha guzel diyebilirim.ayrica cok harika kokuyor bayildimm

Çok güzel hatta markette bulamadım dort numarasini..primaya oranla da daha büyük çok memnun kaldım ben..ilk gordugumde almıştım..iyiki almışim..

Ben de merak ediyordum, herkes memnub kalmış denesem mi acaba? Huggies kullanıyorum çok da memnunum ama komiliyi de merak ediyorum

Yenidoğanını almak istiyorum ben de.. Bi sıkıntı yaşayan oldu mu kızlar :)

Bende komili kullandim ve gayet guzel kesinlikle. Onun haricinde molfix prima huggies ve bimin bezi jenny willy kullandim. En guzeli huggies kesinlikle. Sonra komiliyi begendim. Primadan bi farki yok hatta daha guzel diyebilirim.ayrica cok harika kokuyor bayildimm
Kokulu olmasi saglikli birsey degil..

bende hepsini kullanmış biri olarak önceliğimi huggies'e veriyorum, sonra da prima ve komili bebe derim.. gayet memnun kaldım valla, primaya o kadar vermeye gerek yok bence. molfix'in bi kokusu var, ondan dolayı sonuncu o bence :(

Ben de denesim bir kere. Dokusu yumuşak. Kötü bir bez değil ama en iyisi de değil. Kullanılabilir.

Geçen gün reklamlarda gördüm ama yorum bulamadım. Bu bezi deneyenler varmı?
Mrb bende de oğluma kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim zeytinyağlı olduğu için birde pişik sorunu olmuyor prima kesinlikle tavsiye etmiyorum hem pişik yapıyor hemde 1 kere ıslatmaya tam bezin ortası dan sizdiriyor

Ben komiliden çok ama çok memnunum. Prima falan hikaye. Cep düşmanı markalar lütfen almayın. Komili Oğlumu bu kavurucu sıcaklarda bile pişik yapmadı. Sızma yapmadı. Herkese tavsiye ederim

Back
X