Komplekslerim..Sizce nasıl kurtulurum?

çok şükür sevilicek kız oldum.. erkekler bana baksın diye değil de sanırım kadınlar bana baksın diye bi kompleks oluştu bende yani erkekler tarafından beğenilmekle işim yok artık
bakmasınlar ayol ne olacak fiziğinizle dikkat çekmeyin başka şeylerle çekin olma mı :52:

fikirlerimiz çok uyuştu sizinle mutlu oldum :31:
aslında ben de 18im bende de aşılacak bazı durumlar var işte :) annenizle aynı düşünüyorum göğüs konusunda.
benimde bacaklarım pek hoşuma gitmez :1:

3yaş var aramızda :34:
kim halinden mutlu kiii :ssz: açmıyım bende şmdi agızımı :1:

:86:

Son düzenleme:
ah o boy.. benim boyumda 177 yi görünce bi kez daha dedim "benim neden değil??!":43:
siz ne yediniz içtiniz böyle oldu anlamadım,umarım büyürler iyice büyüdü demişsin ama sanırım benim yaşımdaykende büyüktüler

bende topuklu ayakabi giyemiyorum cok ozeniyorum bak allah herkesi ozene bozene yaratmis.. seninde benim olmayan guzel taraflarin vardir eminimde guzel kizsindir.. benim annem babam uzun.. yemeden icmeden olmuyor halbuku hic sut icmem.
boyun okadar kisa degil sukret.. topuklu giyersin sende :) herseyde bir care vardir :)

yok benim.goguslerim kucuktu :D adetim duzensizligi yuzunden dogum kontrol hapi iciyorum doktorum onerdi.. o hap buyuttu sanirim. ama sen sakin oyle bsy yapma.. daha buyume cagindasin.. guzel dusun herzmn hayat guzel :)

İnsan 15-16 da takıyor bunları ama sonra kabulleniyorsun ne kadar boş bunları takmak aslında..
20 Yaşındayım 1.60 boyunda 51 kiloyum ... Ölçülerim 80- 65- 93
:52: şimdi napayım yani olmuyorsa olmuyor :ssz: bende boyum için ağlardım bir zamanlar ama sonra düşündüm de minyon olmakta ayrı bir güzel .. Böylesinide seven çok erkek var sorun buysa ... Olaya iyi yanından bak her zaman daha genç göstereceksin :ssz:
Birde şu var kendini başkalarıyla lütfen kıyaslama. Sen kendini beğen yeter o özgüven dahada güzel gösterecektir emin ol. Sevgilinin seni beğenmesi içinde zorlama lütfen beğenmişki seninlee. Daha iyisini istiyorsa gider zaten ..

Göğüslerinin derdine düşmek için biraz erken değil mi? Daha 16 yaşındasın, zamanla vücut hatların oturacak. Ama sen acele ediyorsun 16 yaşında 3 yıllık ilişkinin olması bunun bariz örneği :) Diyeceğim o ki, daha çocuksun, vücut hatların değişecek boyun uzayacak kilon yapın değişecek. Eninde sonunda değişecek yani şimdiden derdine düşüp kendine takıntı yapmana gerek yok. Çok abla nasihati gibi olacak ama lisede benim de taktığım şeyler vardı, hepsinin saçmalığını 22 yaşımda anladım :) Velhasıl okulundan başka bir şeyi kafaya takma, acele etme.

bence durumun hiç normal değil ama yaşına veriyorum.:20:

1.68 kısa bir boy değil. sen bu boyu dert ediyorsan 1.50 civarı boyu olanlar napsın? merak ediyorsan benim boyum da 1.65.:44:

ayrıca 80b de öyle çok dert edicek kadar küçük değil ki daha 16 yaşındasın ve vücut ölçülerin de gayet iyi.:31:

en uzun ben olmalıyım en güzel ben olmalıyım herkes bana bakmalı herkes beni beğenmeli düşüncelerinden uzaklaşmalısın.:34:

çünkü bu mümkün değil. Dünyanın en güzellerini bile beğenmeyen çıkar.:51:

sen kendini sev beğen. aşk sevgi güzellik değildir sadece. daha güzelini gördüm diye senden vazgeçicek zaten boyun daha uzun olsa da vazgeçer. :18:

seni sadece dış görüntün için değil seni sen olduğun için seven birini bulmalısın.:24:

Ben de seninle aynı yaştayım boyum 1.65 ve ben halimden çok memnunum hiç de kısa değilsin sen ölçülerin de iyi.
Benimki 74-67-88.Eğer böyle takıntı yaparsın öz güven eksikliği yaşarsın...

napcan benim boyumu anlamadım ki :) gönlün hoş olsun ne çok uzunum ne kısayım yeterli mi:)

Erkeklerin çoğu kısa boylu kızlardan hoşlanır.İnternette falan da hep o yönde yorumlar görmüştüm.

16 yaşında ve 3 yıllık ilişki...
Göğüslerine ve boyuna takmış durumdasın .

Yaşına ve ergenliğine vermek istiyorum bu durumu ancak ailen seninle ilgilenmiyor diye düşünüyorum.
Lütfen derslerine odaklan ,okulunu düşün

16 yasindasin ve coktan kendini baskalariyla karsilastirmaya baslamissin. Sana yeni bir haber vereyim. Kendini karsilastiracagin kizlar , mankenler, oyuncular hic bitmez. 177 olursun 185 olmak istersin, 75C olursun , 80D olmak istersin. Kompleks oldugunun sende farkindasin. Bu yasta onceligin derslerin olmali, erkekler degil. :19:

Son düzenleme:
16 yaşında ve 3 yıllık ilişki...
Göğüslerine ve boyuna takmış durumdasın .

Yaşına ve ergenliğine vermek istiyorum bu durumu ancak ailen seninle ilgilenmiyor diye düşünüyorum.
Lütfen derslerine odaklan ,okulunu düşün

ben çok başarılı bi öğrenciyim öncelikle okul 3.süyüm. muhteşem ve ilgili bi aileye sahibim bu yöne çekmenizden hoşlanmadım. sevgilimde en yakın arkadaşım gibi yaşımızın gerektiğini yapıyoruz zaten. bi çok evli insan var lisede çıkmaya başlamış ya da ortaokulda aşık olmuş lisede çıkmış sonra evlenmiş. bu kadar garipsemenize anlam veremedim. sorduğum tek soru boyumun uzama ihtimali varmıdır ona cevap verirseniz sevinirim. Hanginiz benim yaşımda göğüslerinize boyunuza takılmadınız ki

16 yaşındasın 3 yıllık ilişkin var. Doğar doğmaz çıkmaya başlamışsınız herhalde.
Ayrıca bu yaşta göğüsler kilolar boylardan falan konuşman bana hiç hoş gelmedi açıkcası.

16 yaşındasın 3 yıllık ilişkin var. Doğar doğmaz çıkmaya başlamışsınız herhalde.
Ayrıca bu yaşta göğüsler kilolar boylardan falan konuşman bana hiç hoş gelmedi açıkcası.

evet doğar doğmaz çıktık. bu forumu bilgi alışverişi yapmak için kullanıyorum uzarmıyım uzamaz mıyım soru bu. rahatsız olmuşsanız hoş gelmediyse cevap vermek zorunda değilsiniz ayrıca dediğim gibi eleştirilmek için değil sadece sorumun cevabını almak için konu açtım yani fikirleriniz sizde kalabilir teşekkürler :)

Back
X