Komşu belası bitmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mor3458

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
13
-18
1
Merhaba canlarım. 7 aydır hayatım alt üst resmen. 5 yıldır aynı evde oturuyorum karşı komşumla da aram iyiydi , bi gün ziynet eşyası kayboldu o akşamda ben oğlumla evine gittim kahve içmeye sonra eve geri geçtik. Bu lanet kadın bana iftira attı evime siz girdiniz sen aldım diye binada bağırıp çağırdı , eşime anlattım olayı o da çok kızdı bu duruma ve zararı ne kadarsa verelim adımızı çıkarmasın namusuma laf ettirmem dedi. Zararını karşıladık helalleştik. Daha yüz yüze gelmek istemedim ama arkamdan sürekli iftiralar atıyormuş. Eşyamı çaldılar onun yüzünden evliliğim zarar gördü kendime zarar verecektim felan diyormuş herkesi doldurmuş, en son karakolluk olduk 2tarafta şikayetçi hala rahat durmuyor ne yapmalıyım artık öneri verin lütfen?..

Merhaba canlarım. 7 aydır hayatım alt üst resmen. 5 yıldır aynı evde oturuyorum karşı komşumla da aram iyiydi , bi gün ziynet eşyası kayboldu o akşamda ben oğlumla evine gittim kahve içmeye sonra eve geri geçtik. Bu lanet kadın bana iftira attı evime siz girdiniz sen aldım diye binada bağırıp çağırdı , eşime anlattım olayı o da çok kızdı bu duruma ve zararı ne kadarsa verelim adımızı çıkarmasın namusuma laf ettirmem dedi. Zararını karşıladık helalleştik. Daha yüz yüze gelmek istemedim ama arkamdan sürekli iftiralar atıyormuş. Eşyamı çaldılar onun yüzünden evliliğim zarar gördü kendime zarar verecektim felan diyormuş herkesi doldurmuş, en son karakolluk olduk 2tarafta şikayetçi hala rahat durmuyor ne yapmalıyım artık öneri verin lütfen?..
Sakın yanlış anlamayın
Neden ödediniz
Ödemek ben aldım demek
Niye bunu yaptınız
Kiyameti kopartırım
Polisi ondan evvel ben çağırırım çünkü iftiraya ugramisim taş taş üstünde kalmaz o binada
Ben garip buldum sizi

Zarari karsilama konusunda yeterince yorum yapilmis benim adimi 7 cihana duyursa yapmadigim biseyin bedelini odeyip bide helallesmezdim siz niye helal ediyorsunuz ki harsm olsun öleeee dümdükkkk haram olsun hemde

Kadın sizi gözüne kestirip para tırtıklamış resmen. Allah bilir o çalındığını söylediği şey hala evdedir yada evden biri tırtıklayıp parasını yemiştir suçu size atmıştır. Ödeyerek bence suçlu durumuna düşmüşsünüz keşke ödemeseydiniz zaten yapmamışsınız.

Iddia sahibi iddasini ispatla yukumludur hanimefendi, siz niye calmissiniz gibi zarari karsiladiniz ki en bastan? Belki kendi satti, ustune sizdende bedelini aldi?
Bakkaldan kamera kaydı almış boynundaymış, akşam yatarken bakıyor yerinde yok sonra beni suçluyor, ben almadım diyorum kanıtım yok , 5 yıllık komşum yani başkası olsa şikayet ederim yüz yüze bakıyoruz diye şikayet etmedik

Size çok üzüldüm zararı karşılamanızı ben garip bulmadım ama bu sizi suçu üstlenmişsiniz gibi yapmış. Durduk yere siz suçlu konumda olmuşsunuz. Komşunuz da bir tuhaf yaptığı davranış çok çirkin umarım evde bir yerde bulur ve tüm sorun çözülür

Bakkaldan kamera kaydı almış boynundaymış, akşam yatarken bakıyor yerinde yok sonra beni suçluyor, ben almadım diyorum kanıtım yok , 5 yıllık komşum yani başkası olsa şikayet ederim yüz yüze bakıyoruz diye şikayet etmedik
Kamera kaydı evinin kapısında değilse bi anlamı yok. Bakkaldan sonra nereye gittiği binada kimin naptığı bilinemez. Aferin yüz yüze bakıyosunuz diye hırsızlığı üstlenmiş gibi gözükmüşsünüz

Kamera kaydı evinin kapısında değilse bi anlamı yok. Bakkaldan sonra nereye gittiği binada kimin naptığı bilinemez. Aferin yüz yüze bakıyosunuz diye hırsızlığı üstlenmiş gibi gözükmüşsünüz
Ben vermek istemedim ama eşim benim namusuma şerefime söz getiremez dedi parayı da bulursan bize geri ver dedi, ama insanlara hep benim aldığımı söylemiş

Garipsiniz. Ürünün altın olup olmadığı belli değil. Gramı belli değil. Siz ne ödediniz, neye göre ödediniz? Ne dedi mesela? 10 gram mı dedi. Keşke hemen polis çağırsaydınız. Şimdi sizin zararı ödedim demeniz bence ben çaldım demek. Mahkemelik olsanız hakim ne diyecek merak ettim.

Size çok üzüldüm zararı karşılamanızı ben garip bulmadım ama bu sizi suçu üstlenmişsiniz gibi yapmış. Durduk yere siz suçlu konumda olmuşsunuz. Komşunuz da bir tuhaf yaptığı davranış çok çirkin umarım evde bir yerde bulur ve tüm sorun çözülür
7 ay oldu hala rahat durmuyor ,şuan davalığız ev sahibime kadar konu gitmiş

Garipsiniz. Ürünün altın olup olmadığı belli değil. Gramı belli değil. Siz ne ödediniz, neye göre ödediniz? Ne dedi mesela? 10 gram mı dedi. Keşke hemen polis çağırsaydınız. Şimdi sizin zararı ödedim demeniz bence ben çaldım demek. Mahkemelik olsanız hakim ne diyecek merak ettim.
Birbirimize gidip gelmemiz çok oluyor yakındık yani, altın bi kolyesi vardı onu kaybetmiş , polise söyledik sonradan onlarda zararını bile vermişsiniz daha ne istiyor komşunuz dedi

Yahu komşunuzun altını kaybolmadığı halde size böyle bir numara bile uydurmuş olabilir farkında mısınızzzz? Siz kadının zararını karşılayarak zaten ''biz çaldık'' izlenimini vermişsiniz diğer insanlara karşı. Arkanızdan iftira atarken bunu da dile getiriyordur altınımı çaldılar sonra geri ödediler sıkışınca vsvs. Çokkkk yanlış yapmışsınız. Hakkınızı aramanız gerekirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X