- 28 Kasım 2010
- 42.562
- 141.369
- 798
Bizim binanin yapilisindan var. Sonradan yaptirirsaniz tum ic ve dis cepheye yaptirmaniz gerekir.yalıtımı nereye yaptırdınız ve maliyeti ne kadar oldu acaba üst kata işe yarar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim binanin yapilisindan var. Sonradan yaptirirsaniz tum ic ve dis cepheye yaptirmaniz gerekir.yalıtımı nereye yaptırdınız ve maliyeti ne kadar oldu acaba üst kata işe yarar mı
Bizim binanin yapilisindan var. Sonradan yaptirirsaniz tum ic ve dis cepheye yaptirmaniz gerekir.
Valla dedigim gibi bizde duyulmuyor kolay kolay. Ust katimda kimse oturmuyor benim ama karsi dairem ve onun ustu dolu,iki daire de canlari istediginde temizlik yapar camasir makinesi calistirir falan. Hic sikayetleri olmuyormus. Toplantilarda da gorusuyoruz ozellikle hani insan bilmeden ses yapar eder birbirimizi uyaralim diye. Kimsenin evinden cit cikmiyor. Annemin evi mustakil ikiz villa,yan taraftan cok ses geliyordu tum site anlasip ic ve dis cepheye yalitim yaptirdi yakit parasi yariya dustu ve artik ses de hic duyulmuyor. Bence tekrar gorusun binayi yapan kisiyle,belki onun elemanlari gelip yeniden yaparsa az ucret alirlarbizim de var güya ama kâr etmiyor temizlik sesi vs geçiyor yine sizin geçmiyor mu müteahhit bizi kandırdı mı acaba diye düşünüyorum
Bizim gibi oglene kadar uyumuyorlar ondanEvlere şenlik bir düzen var Türkiye'de ☺ almanya'da hafta ici sabah 7 den akşam 22.30 za kadar gürültü diye komşunu şikayet edemiyorsun![]()
İki cocugum var ikisine 7,45 te okulda derse giriyor. Biri 12 diğeri 14 yaşında ve bu ilk sınıftan beri devam ediyor. Normal insan düzeni böyle yani birde. Hani standart insan yaşamı. Gece aktif olan canlılar değiliz sonuçta ne bileyim burda birine sabah 11 e kadar uyudum desen. Hastamısin bir doktora mı görünsem acaba derlerBizim gibi oglene kadar uyumuyorlar ondanbizde cik sokaga,bu saatte tum evler dolu,herkes issiz gucsuz,herkes uyuyor
Belliki Türkiyede yasamıyorsunuz o yüzden kağıt gibi duvarların ne denli ses geçirdiğini de bilmiyorsunuz. Komşumun yaptığı dedikoduları duyuyorum ben..Evlere şenlik bir düzen var Türkiye'de ☺ almanya'da hafta ici sabah 7 den akşam 22.30 za kadar gürültü diye komşunu şikayet edemiyorsun![]()
Evlere şenlik bir düzen var Türkiye'de ☺ almanya'da hafta ici sabah 7 den akşam 22.30 za kadar gürültü diye komşunu şikayet edemiyorsun![]()
Bİzde de yata yata kokmussun derlerİki cocugum var ikisine 7,45 te okulda derse giriyor. Biri 12 diğeri 14 yaşında ve bu ilk sınıftan beri devam ediyor. Normal insan düzeni böyle yani birde. Hani standart insan yaşamı. Gece aktif olan canlılar değiliz sonuçta ne bileyim burda birine sabah 11 e kadar uyudum desen. Hastamısin bir doktora mı görünsem acaba derler![]()
Almanya diye yazmıştım zaten. Burda da binalar çok mükemmel inşa edilmiyorlar. Üst katımda 5 çocuklu bir İtalyan ailesi var her yaptıkları aktiviteden haberim var meselaBelliki Türkiyede yasamıyorsunuz o yüzden kağıt gibi duvarların ne denli ses geçirdiğini de bilmiyorsunuz. Komşumun yaptığı dedikoduları duyuyorum ben..
o kadar fit kalıyorlar ki ilerleyen yaşlarda inanılmaz yani. Düzenli yaşam sağlıklı ve uzun bir yaşamın garantisi kesinlikle.Gözünü sevdiğimin alman disiplini. Erken kalk, aktif yaşa, işini layıkıyla yap, erken yat.
Ya bu şekilde yaşasınca cidden çok verim alıyorsun hayattan. Enerjimiz bol olsun hepBİzde de yata yata kokmussun derlercok eglenceliyiz valla. Milletin bir sey yaptigi yok herkes yatista. Hic mi evlerinde isleri yok,hic mi yemek yapmiyorlar ,utusu camasiri da mi yok yapilacak valla oglene kadar uyuyunca kim yapiyor bunlari cok merak ediyorum ben de. Piril piril hayatlar. Sabah 5te kalktim ben, yuruyusumu yaptim kahvaltimi yaptim evimi temizledim mis gibi simdi gezmeye gidicem. Daha millet yeni uyaniyor
Amin hepimizinYa bu şekilde yaşasınca cidden çok verim alıyorsun hayattan. Enerjimiz bol olsun hep![]()
o kadar fit kalıyorlar ki ilerleyen yaşlarda inanılmaz yani. Düzenli yaşam sağlıklı ve uzun bir yaşamın garantisi kesinlikle.
Evet çok içiyorlarEşim bir süre merkezi Almanyada olan bir firmada çalıştı. Türkiye ayağında yöneticiydi. Almanyada sabah 8 mesai başladığı anda herkes işinin başında olur, akşam 5 dedi mi kimseye ulaşılamazdı. Bizimkiler sabah 9'a kadar kahvaltı yapar, işler bitmeyince gece yarılarına kadar mesaiye kalırlardı. Yunanistan, öğlen 2-3 civarı siestaya gider, işler ortada kalırdı. Fas tunus tarafını ara ki bulasın. Senede 2 kez tüm ülke temsilcileri bir araya gelip toplantı yaparlardı birkaç gün, hep dalga geçerlerdi birbirlerinin bu tip özellikleriyle. Almanları o zaman tanıdım ve gerçekten yaşam tarzlarına, disiplinlerine hayran kaldım. Benim kafamda hep bira içen göbekli alman streotipi vardı, kırıldı, paramparça oldu.
Seninki komsuymuş, benimki yanımdaya ben bir evde kaldim,
ust kattaki adamin horlama sesinden uyuyamadigim oldu,
e gidip adama uyuma diyecek halim de yok ya,
mecburen tasinana kadar idare ettik,
kendi evim olsa ilk aydan ses yalitimi yaptirirdim tabi ki, kiraci olunca cektik biraz.
Almanyada gece 11den sonra komşunuzu ses icin şikayet ettiginizde eminim polisler sessiz olmalari için hemen o komşunuzu uyarirlar. Burda sıkıntı şu ki gürültü konusunda hiç bir yaptırım yok. Ben gecenin ikisinde polisleri aradığımda komşu şikayeti deyince telefon aniden kapandi....Almanya diye yazmıştım zaten. Burda da binalar çok mükemmel inşa edilmiyorlar. Üst katımda 5 çocuklu bir İtalyan ailesi var her yaptıkları aktiviteden haberim var mesela ☺ sabah 7 akşam 22.30 şikayet etme hakkı yok kimsede. Normal insan hayati boyle geçiyor ☺
o kadar fit kalıyorlar ki ilerleyen yaşlarda inanılmaz yani. Düzenli yaşam sağlıklı ve uzun bir yaşamın garantisi kesinlikle.
Ya bu şekilde yaşasınca cidden çok verim alıyorsun hayattan. Enerjimiz bol olsun hep![]()
Türkiye'de yaşamadığıma rağmen orada işler nai farklı yürüyor biliyorum. Karakolu aradığınızda kkmsu şikayeti demeyecektiniz, kavga sesleri geliyor şiddetli kan dökülmesinden korkuyorum evde tek başımayım diyecektinizAlmanyada gece 11den sonra komşunuzu ses icin şikayet ettiginizde eminim polisler sessiz olmalari için hemen o komşunuzu uyarirlar. Burda sıkıntı şu ki gürültü konusunda hiç bir yaptırım yok. Ben gecenin ikisinde polisleri aradığımda komşu şikayeti deyince telefon aniden kapandi....
ses yalitiminin faydasi olmaz.Merhaba arkadaslar
Komşumla yatak odalarımızın duvarı bitişik ergen bir oglu ve kucuk cocuklar ı var. saat sekizde bagırmaya zıplamaya başlıyorlar. Uyumayı seven biri olarak bu saatte gurultuyle uyanmak haliyle hiç hoş degil
Bu sabah ergen ogluyla şiddetli kavga ettiler. Yan odaya gecmeme ragmen ses geldi
Bir cozum bulamazsam delirecegim. Buyuk bir sitede oturuyorum yeni tasındık buraya
Bu gibi sorunlarla yonetici ilgileniyor mu
Birde sadece ses gelen duvara ses yalıtımı yaptırsam faydası olur mu sizce kızlar