Kimsenin evine gitmiyorum dışarda otururken muhabbetim var oda çocuk gercekten çok bunaltiyor, ama insanları tutamıyorum olmuyor çok anlayışsızlar, başından atmak isteyenler çocuk yapmasa keşkeTavrınızı koyun. Ayrıca korona var cocuk bile olsa ben şu dönemde aynı ortamda bulundurmazdım
Gerçekten koronayı herkes unutmuş. Çok acı bir kış bizi bekliyor yine
Bu dönemde açıkça hicbir şekilde misafir kabul etmediğinizi söyleyebilirsiniz.Kimsenin evine gitmiyorum dışarda otururken muhabbetim var oda çocuk gercekten çok bunaltiyor, ama insanları tutamıyorum olmuyor çok anlayışsızlar, başından atmak isteyenler çocuk yapmasa keşke
UtaniyorumAnnesiyle konuşun
Ne utanması gerçekten, güzelce konuşun. O el kadar çocuğu her gün her gün başkasına yollarken utanmıyor ama. Annesiyle konuşmak tek çözüm, yoksa başkasının çocuğunu daha çook avutursunuzUtaniyorum
Çok bilmiş çıldırıyorum eşim isten geliyo eve giriyorum benimle birlikte giriyor ama buradaki çocuklar hep boyle kadınlar sürekli temizlik yapıyor çocuklarıda birinin başına atarsala kârda sayıyorlar kendileriniAnnesindeki rahatlığa da başka bir konu açmak lazım bence. Üstelik kız çocuğu yani şu devirde neyine güvenip gözünün önünden uzaklaştırıyosun çocuğunu ya. Siz dadı mıymışsınız her gün her gün çocuk mu bakılır kendi yükünüz hafif gibi annesiyle konuşun bence çocuğumun uyku düzeni bozuldu veya uyku eğitimi vericem bir süre misafir edemem kızını diyin kapıları da açmayın yürüsün gitsin yerden bitme bebe ben sinir oldum burdan
Bebeğin babasının hastalık yüzünden eve sürekli misafir gelmesine kızdığını bundan sonra bebeğe uygun zamanlarda bahçede buluşabileceğinizi söyleyip gönderin. Annesi de alınırsa alınsın, kreş mi sizin evKimsenin evine gitmiyorum dışarda otururken muhabbetim var oda çocuk gercekten çok bunaltiyor, ama insanları tutamıyorum olmuyor çok anlayışsızlar, başından atmak isteyenler çocuk yapmasa keşke
Küçükken eve gelen misafir çocuklarını köşeye kıstırır cimciklerdimÇok bilmiş çıldırıyorum eşim isten geliyo eve giriyorum benimle birlikte giriyor ama buradaki çocuklar hep boyle kadınlar sürekli temizlik yapıyor çocuklarıda birinin başına atarsala kârda sayıyorlar kendilerini
Zaten eşim sert mizaçlı diye bı o evdeyken yakamı bırakıyordu artık onada alışmaya başladı. Hayır ben çocuğumu kimseye güvenemem şaşırıyorum rahatligaBebeğin babasının hastalık yüzünden eve sürekli misafir gelmesine kızdığını bundan sonra bebeğe uygun zamanlarda bahçede buluşabileceğinizi söyleyip gönderin. Annesi de alınırsa alınsın, kreş mi sizin ev
Yarın bir gün çocuk dese ki “Basakcikk teyzenin kocası beni öptü” olabilecekleri düşünebiliyor musunuz???Çok bilmiş çıldırıyorum eşim isten geliyo eve giriyorum benimle birlikte giriyor ama buradaki çocuklar hep boyle kadınlar sürekli temizlik yapıyor çocuklarıda birinin başına atarsala kârda sayıyorlar kendilerini
Kendileride bıkmıştırZaten eşim sert mizaçlı diye bı o evdeyken yakamı bırakıyordu artık onada alışmaya başladı. Hayır ben çocuğumu kimseye güvenemem şaşırıyorum rahatliga
Eşiniz sert mizaclıysa bu oyun çok daha iyi tutacaktır. Söyleyin hiç korkmayın, tekrar kapıya gelirse de ben sana eve alamayacağımı söylemiştim, biz ne zaman bahçeye inersek o zaman oynarsınız de, kesinlikle içeri almaZaten eşim sert mizaçlı diye bı o evdeyken yakamı bırakıyordu artık onada alışmaya başladı. Hayır ben çocuğumu kimseye güvenemem şaşırıyorum rahatliga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?