- 14 Ekim 2015
- 3.853
- 14.696
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halının koktuğunu sizden duyuyorum senede 2 defa yıkatırım o zaman yerinden kalkar halılar onun dışında günlük süpürürüm paspaları bile.Anlamaz bunlar valla bende 1 ayda bir halıları yıkamaya gonderırım ve haftada bır balkona asarım ki kokmasınlar dıye ama halı asıncada güneşleri kapanır :) O kadar güzel bi mahallemiz var ki durumu olmayanlar kapının önunde yıkar halısını cama balkona asar şakır şakır su akar ama bır allahın kulu birşey demez ben bu mahallede dogdum buyudum evlendim. Azcık basım dönce camdan bagırırım bütğn herkez koşar yardıma . Çocugum uyurken ekmek almaya mahallenın cocuklarını gönderirim. Mevlut olucagı zaman mahalleli yardıma gelir temizliğe akrabalarımdan önce. Sebze almaya param cıkışmasa komşum alır bırer poşet. Allaha şükür komşuluk bitmedi bizim buralarda gece 3 lere kadar otururuz çay çekirdek kım ne getirirse ve burası esenlerde göçmen dolu mahalle bizde göçmeniz komşuluk nedir kaybetmedikk.Onlar evlerınde düşse bayılsa saatler sonra bulunurlar neden çünkü üst komşusu birşey silkeler alt komsusu süpürge acar yan komşusu gece bulaşık yıkar çünkü bunlar dünyanın sonuu
Millet neye çatacağını şasırmış durumda gerçekten Allahtan kendi binamız rahatım yoksa yaşayamam ben o tip insanlarla gerçekten zor. Aa yemek artığı poşet çöp olsa tamam haklılar ama ufak paspastam ne dökülebilir ki. Bızım karşı apartmanda bardı bütün çöplerini benım balkonuma atıyordu bi güzel dersini verdim ama sofra bezıymış örtüymüş bunları ben balkonuma sılkelemem
Sanırım bunaları söyleyenler haftada 1 evine süpürge vuranlar okadar çok toz kıl varki demek ki aşağıya silkelemiyolar her gün evine süpürge vuranda okadar toz kıl olmayacağı için komşularımızla da bugüne kadar hiçbir sıkıntı olmadıRüzgar alıp götürüyor zaten ben eğilipte özellikle alt katın balkonuna silkelemiyorum. Kıl tüy ucup gıdıyor zaten amma abarttınız ya
Ama alışkanlık meselesi biz halılarımız da bir ton pislik olduğu için bu şekilde alıştığımiz için silkeliyoruzSanırım bunaları söyleyenler haftada 1 evine süpürge vuranlar okadar çok toz kıl varki demek ki aşağıya silkelemiyolar her gün evine süpürge vuranda okadar toz kıl olmayacağı için komşularımızla da bugüne kadar hiçbir sıkıntı olmadı
Sanırım bunaları söyleyenler haftada 1 evine süpürge vuranlar okadar çok toz kıl varki demek ki aşağıya silkelemiyolar her gün evine süpürge vuranda okadar toz kıl olmayacağı için komşularımızla da bugüne kadar hiçbir sıkıntı olmadı
Sanırım bunaları söyleyenler haftada 1 evine süpürge vuranlar okadar çok toz kıl varki demek ki aşağıya silkelemiyolar her gün evine süpürge vuranda okadar toz kıl olmayacağı için komşularımızla da bugüne kadar hiçbir sıkıntı olmadı
Farkındaysanız ben halı silkeliyorum demedim. Nevresim çarsaflarını silkeliyorum. Halıları havalansın diye haftada bır asarım sadece halı silkelemem zaten süpürülüyor hergün
Koskoca 6m halılar nasıl balkonda silkelenir ayrıca her gün süpürüp silmek gayet normal balkonu yikamadigimizi nereden çıkardınız herkesin bir temizlik alışkanlığı vardır illaki değil mi?Ayrıca şunu da merak ediyorum, madem her gün süpürüyorsunuz ve o kadar toz kıl birikmiyor, neden bunları balkonunuza çırpmıyorsunuz?
Her gün koca evi süpürmeye üşenmeyip balkonu süpürmeye ya da yıkamaya neden üşeniyorsunuz?
Ayda nevresim mi değiştirilir allasen 3 5 ayda değiştirilir yeterli delimiyim ki ayda değiştirecem. He aylık nevresım değiştirirlerse tomar tomar kıl cıkar saç cıkar tabi
Ama alışkanlık meselesi biz halılarımız da bir ton pislik olduğu için bu şekilde alıştığımiz için silkeliyoruz
Koskoca 6m halılar nasıl balkonda silkelenir ayrıca her gün süpürüp silmek gayet normal balkonu yikamadigimizi nereden çıkardınız herkesin bir temizlik alışkanlığı vardır illaki değil mi?
Silkelemeyle halıları süpürmek bana göre aynı olmuyor halilar daha temiz ve parlak duruyor gözde bu da benim temizlik takıntımBalkonuna çarşaf çırpamayacağını, her gün balkon yıkamakla uğraşamayacğını söyleyen ve alt komşuların pencerelerini kapatmaları gibi mükemmel çözümler sunan üyeye hak verip, aksini söyleyenlerin evinin kıl, toz içinde olduğunu iddia ettiğiniz için sizin de balkonunuzu yıkamaya üşendiğinizi düşünmüştüm.
Yanılmışım demek ki kusura bakmayın.
Siz bezleri, çarşafları vs olması gerektiği gibi kendi balkonunuza çırpıyorsanız sorun yok tabii.
Halıları silkelemek zorunda mısınız peki?
Diğer sorularıma cevap vermemişsiniz ama ben çok merak ediyorum. Elektrik süpürgesi sizin yapabildiğiniz neyi yapamıyor?
O çekiş gücüne direnip tutunan tozlar silkeleme etkisiyle nasıl pes ediyorlar?
Halıya, parkeye yapıştığı için zor ayırdığım, ölümüne çekiş yapan elektrik süpürgesi neyi eksik yapıyor olabilir?
Ona göre ben de 47 kilo halimle halıları sırtlayıp balkona götüreceğim. Silkeleyip mükemmel temizliğin tadına ben de varmak isterim.