Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tersliceksiniz. Biraz ağır konuşun gerekırseİyi akşamlar kızlar..Ben sağlıkçıyım bunu bilen komşum enjeksiyonu olsa gel yap,pansumanı olsa gel yap diyor,Şu an covid olmuş serum takmış evde 112 ekibi,serumda sıkıntı var diye beni çağırdı bi maskeyle mecbur gittim,hallettim ama yani sürekli olacak gibi daha önce uyardımda hemşire değilim bu işleri yapamam diye ama böyle durumlarda mutlaka çağırıyor,komşu komşunun külüne muhtaçtır diyerekten terslemiyorum ama nereye kadar sürecek bu bilmiyorum..
Benim hemşire bir arkadaşım steril ortam şart der asla yapmaz. Birşey ters gitse sizi sorumlu tutarİyi akşamlar kızlar..Ben sağlıkçıyım bunu bilen komşum enjeksiyonu olsa gel yap,pansumanı olsa gel yap diyor,Şu an covid olmuş serum takmış evde 112 ekibi,serumda sıkıntı var diye beni çağırdı bi maskeyle mecbur gittim,hallettim ama yani sürekli olacak gibi daha önce uyardımda hemşire değilim bu işleri yapamam diye ama böyle durumlarda mutlaka çağırıyor,komşu komşunun külüne muhtaçtır diyerekten terslemiyorum ama nereye kadar sürecek bu bilmiyorum..
İyi akşamlar kızlar..Ben sağlıkçıyım bunu bilen komşum enjeksiyonu olsa gel yap,pansumanı olsa gel yap diyor,Şu an covid olmuş serum takmış evde 112 ekibi,serumda sıkıntı var diye beni çağırdı bi maskeyle mecbur gittim,hallettim ama yani sürekli olacak gibi daha önce uyardımda hemşire değilim bu işleri yapamam diye ama böyle durumlarda mutlaka çağırıyor,komşu komşunun külüne muhtaçtır diyerekten terslemiyorum ama nereye kadar sürecek bu bilmiyorum..
Ben yapıyorum demedim bu tarz teklifler geliyor hep dedim..gel pansumanımı yap hayır canım gelemem bir ay sonra gel enjeksiyonumu yap hayır canım yapamam alerjik bi durum olaşubilir ee gel serumum gitmiyor yani sürekli bi teklif hayır dediğim halde,anlatamadım galiba..Hemşire değilsiniz enjeksiyon yapıyorsunuz hem de evde
Yapmayın yasak deyin
Ayrıca korkmuyor musunuz bir sinire gelse mahkeme mahkeme dolaşırsınız
Doğru demiş bebeğe ni şey olsa Allah korusun çok büyük sorumlulukBenim komşum da hemşire ve sadece 1 kez iğne yapabilir misiniz diye sormuştuk, risk alıp da yapamayacağını kibar bir dille belirtmişti. Bir sorun olursa sorumluluk alamayacağını vs söylemişti. Siz de aynı şekilde yapamayacağınızı söyleyin, ne münasebet hastaneye gitsin. İşte benim komşum yapmayınca eşimle ben küçük bebeğimizi de sarıp sarmalayarak her akşam acile gidip yaptırmıştık. Yüz bulmuş sizden iyice bu komşu.
Siz de tekrar yapamayacağınızı söyleyin. Tamam diyip tekrar gelirse, tekrar olmaz diyin.Ben yapamayacağımı söylüyorum o an tamam diyip tekrar bi durumda teklifle geliyor..Türkiyede sağlıkçı dedin mi direk ameliyatımı yap moduna giriliyor..:)