Komşu derdi..

Kendinizi 14 gun karantinaya alın bence hastaneye gidip insanların canını tehlikeye sokmayın.

Kesinlikle yardım etmezdim bir şeyler ters giderse siz sorumlu olursunuz.

İyi akşamlar kızlar..Ben sağlıkçıyım bunu bilen komşum enjeksiyonu olsa gel yap,pansumanı olsa gel yap diyor,Şu an covid olmuş serum takmış evde 112 ekibi,serumda sıkıntı var diye beni çağırdı bi maskeyle mecbur gittim,hallettim ama yani sürekli olacak gibi daha önce uyardımda hemşire değilim bu işleri yapamam diye ama böyle durumlarda mutlaka çağırıyor,komşu komşunun külüne muhtaçtır diyerekten terslemiyorum ama nereye kadar sürecek bu bilmiyorum..
Tersliceksiniz. Biraz ağır konuşun gerekırse

Benim esim att,acil tip teknisyeni ambulansta gorevli ,keza bende gayet iyi igne yapar ,serum takarim,daha kendi ailemiz disinda kimseye yapmadik o riski alamayiz ,yabanciya bulasmayiz

Korona servisinde çalışıyorum deyin

umarım covidli biri ile temas etmiş olduğunuzu gerekli yerlere bildirmişsinizdir.
çok çok özel bir süreçteyiz ve siz üstelik alanınız olmayan konularda işlem yapıyorsunuz.
pandemi olmasa bile madem yetkiniz yok o zaman bu işlemleri yine de yapmamalısınız. hem kendinizi hem de karşınızdakini tehlikeye atmamak adına durumu tatlılıkla izah edin. 2. kez sorduğunda gene aynı şekilde anlatın. bir süre sonra anlayacaktır.

Bizi milletimiz boş mezar bulsa içine girer bedava bulduğu her fırsatı da değerlendirmeyi sever.Bir kez okkalı bir hayır deyin top yekun bu sıkıntıdan kurtulun gitsin

Covid li birinin evine girme konusunda da hayır demeyecekseniz,şu hayatta neye hayır dersiniz acaba ? Okadar geçerli bir sebebiniz varmiski hayır demek icin.bence komşu konusu siizn için bir adım atma yolculuğu olsun.hayır demek için psikolojik destek alın.bende sizin gibiydim ama çok yıpratıcı oluyor hayır diyememek.

İyi akşamlar kızlar..Ben sağlıkçıyım bunu bilen komşum enjeksiyonu olsa gel yap,pansumanı olsa gel yap diyor,Şu an covid olmuş serum takmış evde 112 ekibi,serumda sıkıntı var diye beni çağırdı bi maskeyle mecbur gittim,hallettim ama yani sürekli olacak gibi daha önce uyardımda hemşire değilim bu işleri yapamam diye ama böyle durumlarda mutlaka çağırıyor,komşu komşunun külüne muhtaçtır diyerekten terslemiyorum ama nereye kadar sürecek bu bilmiyorum..
Benim hemşire bir arkadaşım steril ortam şart der asla yapmaz. Birşey ters gitse sizi sorumlu tutar

Bir tanışımız eczacı sizin gibi hatır gönülden eczanede iğne vurmuştu ve sonra vurduğu kişi rahatsızlanmıştı çok işler açılmıştı başına

İyi cesarer sizinki de

Hemşire değilsiniz enjeksiyon yapıyorsunuz hem de evde

Yapmayın yasak deyin

Ayrıca korkmuyor musunuz bir sinire gelse mahkeme mahkeme dolaşırsınız

Hemşire değilsiniz enjeksiyon yapıyorsunuz hem de evde

Yapmayın yasak deyin

Ayrıca korkmuyor musunuz bir sinire gelse mahkeme mahkeme dolaşırsınız
Ben yapıyorum demedim bu tarz teklifler geliyor hep dedim..gel pansumanımı yap hayır canım gelemem bir ay sonra gel enjeksiyonumu yap hayır canım yapamam alerjik bi durum olaşubilir ee gel serumum gitmiyor yani sürekli bi teklif hayır dediğim halde,anlatamadım galiba..

Benim komşum da hemşire ve sadece 1 kez iğne yapabilir misiniz diye sormuştuk, risk alıp da yapamayacağını kibar bir dille belirtmişti. Bir sorun olursa sorumluluk alamayacağını vs söylemişti. Siz de aynı şekilde yapamayacağınızı söyleyin, ne münasebet hastaneye gitsin. İşte benim komşum yapmayınca eşimle ben küçük bebeğimizi de sarıp sarmalayarak her akşam acile gidip yaptırmıştık. Yüz bulmuş sizden iyice bu komşu.
Doğru demiş bebeğe ni şey olsa Allah korusun çok büyük sorumluluk

Hemsire olmadiginiz halde igne yaparken komsunun basina birsey gelse sizden bilir degil mi? Bunu dusunerek kusura bakmayin, benim gorevim degil. Yasak yapmam deyin. Bir kez hayir dediniz mi bir daha ısrar edemez.

Herşeyi geçtim. Covid li birine bu denli yakın olmak için yürek yemek gerek. Ben olsam karantinaya girer, test yaptırırım. Canınızı riske atmayın.

Ben yapamayacağımı söylüyorum o an tamam diyip tekrar bi durumda teklifle geliyor..Türkiyede sağlıkçı dedin mi direk ameliyatımı yap moduna giriliyor..:)
Siz de tekrar yapamayacağınızı söyleyin. Tamam diyip tekrar gelirse, tekrar olmaz diyin.

Hem yalan da değil bişey olsa sorumluluk siz de olacak. Sağlık ocağında bile kendi hemşirem yoksa diğer hemşirelere iğne yaptıramıyorum. Sağlık bakanlığını aradım evet yasak dediler uygulama bu.

Back
X