Komşu derdim hanımlar napmalı?

_D_O_

Allahım merhametine muhtacız eksik etme bizden ❤️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.634
1.654
53
İyi geceler herkese
Problem yan komşum yeni yapılmış bir siteye taşındık iki ayı geçti. Yan tarafla kapı girişlerimiz yakın tabi duvarlarda sesi çok geçiriyor. Adamın bağırtılarından artık ben bile korkuyorum tipide bir değişik kapkara uzun sakallı birşey kadın çıtı pıtı ufak. Adam sürekli bağırıyor biryerlere vuruyor akşamları geceleri sürekli böyle. Anladığım kadarıyla yeni evlendiler.
Otoparkta görüyoruz bazen arabaları bile ezik büzük belliki öfkeli biri. Kadını dövüyor mu diye korkuyorum bazen gerçekten tabiri caizse böğürüyor. Şikayet ettik ama değişen birşey olmadı. Bende hamileyim eşim gece çalışıyor yalnızım tersleşirsek birşey yapar diyede düşünmedim değil. Ne yapılabilir fikirleriniz neler? Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Kapınızı kilitleyip oturun. Çok ses yaparlarsa siz de duvara vurun, kapıyı da kıramaz.

Polis çağırın bağırdığı bir akşam. Kadını dövüyor deyin.

Dövdüğünü düşündüğünüzde polisi arayın bir defa. Kapılarına gitsinler ondan sonra seslerini kısarlar biraz.

Kapınızı kilitleyip oturun. Çok ses yaparlarsa siz de duvara vurun, kapıyı da kıramaz.
Yatak odam onların oturma odasına bitişik galiba hep ordalar tam uykuya dalıcam başlıyor böğürmeye ayı kükrer gibi sürekli bahaneleri var yok maç izliyorduk yok bilmem ne sanki safız anlamıyoruz iki ayda bezdim

Polis çağırın bağırdığı bir akşam. Kadını dövüyor deyin.

Dövdüğünü düşündüğünüzde polisi arayın bir defa. Kapılarına gitsinler ondan sonra seslerini kısarlar biraz.
Diğer komşular yaptılar ama maç izliyorduk diyip sıyrıldılar kadın birşey demiyor onun sesini hiç duymuyoruz hep adam sesi. Bağrış çağrış bir kavga yok adamda problem

Yeni bina ses yalıtım sendromu bu :işsiz:

Yapacak bir şey yok. Şikayete rağmen devam ediyorsa bekli gür sesli biridir.
Alışmaya bak.

Ee bu da gebeliği tehdit eder denmesin sakın!

Gece gece güldüm :) size degilde.kemal sunalin kapici oldugu filmdeki adamla kadini hatirladimda.aman neme lazim sonra siz kötü olursunuz.

Yeni bina ses yalıtım sendromu bu :işsiz:

Yapacak bir şey yok. Şikayete rağmen devam ediyorsa bekli gür sesli biridir.
Alışmaya bak.

Ee bu da gebeliği tehdit eder denmesin sakın!
Geçen gün nöbetten çıktım geldim tam uykuya dalıcam adam duvarı yumruklamaya başladı sus sus diyerek kalbim öyle bir çarptıki kaç dk geçmedi eşimde nöbetteydi birşey mi oldu diye anlayana kadar mal gibiydim ev alıyosun huzurunu süremiyorsun şu memlekette neden alışmak zorundayım ki bir yolu olmalı mutlaka bilenler yardımcı olsun lütfen

Geçen gün nöbetten çıktım geldim tam uykuya dalıcam adam duvarı yumruklamaya başladı sus sus diyerek kalbim öyle bir çarptıki kaç dk geçmedi eşimde nöbetteydi birşey mi oldu diye anlayana kadar mal gibiydim ev alıyosun huzurunu süremiyorsun şu memlekette neden alışmak zorundayım ki bir yolu olmalı mutlaka bilenler yardımcı olsun lütfen
Var ki.
Kiracı değilsin sanırım.
Ses yalıtımı yaptır evine.

Özelden link gönderdim bak bence ona

Gece gece güldüm :) size degilde.kemal sunalin kapici oldugu filmdeki adamla kadini hatirladimda.aman neme lazim sonra siz kötü olursunuz.
Hafta sonu bir düğünde çok korktuğum bir olay oldu kanama oldu doktor asla kalkma dedi hala tam geçmedi tam uykumda sürekli korkarak uyanıyorum bu adam yüzünden gece yarısı bile neyi paylaşamıyorlar anlamadım bıktım artık kalp çarpıntısı ile uyanmaktan

Ev sizinmi.tasinin diyecegim ama tasinmakta cok zor is.Allah yardimciniz olsun. belki apartman yoneticiniz falan imza toplarsa birseyler yapilabilir.

Ev sizinmi.tasinin diyecegim ama tasinmakta cok zor is.Allah yardimciniz olsun. belki apartman yoneticiniz falan imza toplarsa birseyler yapilabilir.
Ev bizim taşınamam mümkün değil çok zor buldum zaten. Herkes şikayetçi ama sitenin yaırısından çoğu boş yeterli olur mu bilmiyorum süreklide evdeler işe falan gitmiyorlar galiba dipdibe birbirini yiyolar akşama kadar

Bence o zaten biliyordur bunu
Ama senin kadar takılmıyordur.
Bir kaç yeri arayıp fiyat al, tekliflerle söyle
Oda rahatsızda ben evde daha çok kaldığımdan çok duyuyorum. Teşekkür ederim fikir için

Back
X